Νέα

Miss Μπουρδελοκατασταση Θεσαλονικης 2012.!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Karaman 7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρεσε το θεμα.??

• Ναι

Ψήφοι: 33 45,8%
  • Οχι

Ψήφοι: 36 50,0%
  • Δεν ξερω

Ψήφοι: 13 18,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
clonebusters.!! χαχαχαχαχαχαχα.!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ε μα εχουν ξεφυγει τελειως  :cheesy:

[size=15pt]If there's somethin' strange in the Karaman's voting
Who ya gonna call (clonebusters)
If it's somethin' weird an it won't look good
Who ya gonna call (clonebusters)
I ain't afraid a no clone[/size]

Ας το θυμηθουμε λιγο , αρκετοι το βλεπαμε μικροι φανταζομαι  :cheesy:

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Δεν ξέρω αν γίνεται, αλλά για αποφυγή ότι να ναι αποτελεσμάτων, προτείνω στη 3η φάση δικαίωμα ψήφου να έχουν όσοι έχουν τουλάχιστον 5 ή 10 ποστ, έχει δημιουργηθεί το προφίλ τους τουλάχιστον πριν ανοίξει η ψηφοφορία ή ακόμα καλύτερα και 15-30 μέρες πρίν και να έχουν και τουλάχιστον μια κριτική.  

Αν όχι όλα αυτά τουλάχιστον κάποια από αυτά... Δεν ξέρω αν γίνεται κι αν συμφωνεί και το προεδρείο φυσικά!

OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Δεν ξέρω αν γίνεται, αλλά για αποφυγή ότι να ναι αποτελεσμάτων, προτείνω στη 3η φάση δικαίωμα ψήφου να έχουν όσοι έχουν τουλάχιστον 5 ή 10 ποστ, έχει δημιουργηθεί το προφίλ τους τουλάχιστον πριν ανοίξει η ψηφοφορία ή ακόμα καλύτερα και 15-30 μέρες πρίν και να έχουν και τουλάχιστον μια κριτική.  

Αν όχι όλα αυτά τουλάχιστον κάποια από αυτά... Δεν ξέρω αν γίνεται κι αν συμφωνεί και το προεδρείο φυσικά!

Κατι παρομοιο θα γινει, :grin: αλλα δεν ξερω τι ανταποκριση θα εχει απο τα μελη.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Κατι παρομοιο θα γινει, :grin: αλλα δεν ξερω τι ανταποκριση θα εχει απο τα μελη.

Εμενα δε με νοιαζει καθολου  :grin:, νομιζω στο ειχα πει απ την αρχη να κανεις 2 σεναρια
Αυτο με την ανοιχτη ψηφοφορια καλο γιατι εχει ποιο πολυ συμμετοχη , αλλα με τα τελευτασια δεδομενα ειναι ακυρο
χαζοπουτανες αυτοψηφιζονται , κλωναρια απο δω κι απο κει , και τελος παντων γκρινια και καθολου πλακα  :idiot:

Θεωρω παιχνιδακια σαν κι αυτο εντελως παρεϊστικα με το αποτελεσμα να μην εχει σημασια , και την ολη ουσια να βρισκετε στην διαδρομη
και στα φιλικα σχολια - πειρασματα  :) . Το τι ψηφησε ο καθε leetcher  ή η καθε ζηλιαρα που τυχων βρηκε το φορουμ , ε με νοιαζει  :birdman:

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα ...
... Πριν πω ποιές ψήφισα και στην πρώτη φάση αλλά και τώρα να πω κάτι που με ενοχλεί... Υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος να μπαίνουν κάποιοι, να κατηγορούν κάποιον και μετά να εξαφανίζονται; και όταν αυτός ο κάποιος είναι ένας πελάτης σαν όλους τους άλλους; Συγνώμη ... προσπαθώ να καταλάβω, αλλά αδυνατώ. Μπήκα τώρα να περάσω ευχάριστα την ώρα μου στην ωραία παρέα, διαβάζοντας από κριτικές μέχρι όμορφα πειράγματα της παρέας και ανταυτού βλέπω καποιους να μπαίνουν και να κατηγορούν στο "άσχετο" τον jo ... χαλάστηκα ... και ούτε τον jo ξέρω προσωπικά ούτε κανέναν σας ... τέλος πάντων ... θα επανέλθω επί του θέματος.

Στα της ψήφου ...
Ψήφισα με γνώμονα φυσικά ποιές έχω πάει και με ποιές πέρασα καλά. Μπορεί κάποιες από αυτές που ψήφισα να μην τις τίμησα στο 2012 αλλά το 2011 όπου και ξεκίνησα το "άθλημα", αλλά το θεώρησα σωστότερο να ψηφίσω έτσι, μιας και λειτουργώ λίγο διαφορετικά ... και δεν ήθελα να ψηφίσω μόνο αυτήν με την οποία βρίσκομαι, όταν βρίσκομαι τους τελευταίους μήνες. Έτσι έχουμε :
1. Έφη από Κωλέτη ... τώρα δεν θυμάμαι που είναι ... μου πήρε την "μπουρδελική παρθενιά" μου μέσα στο 2011 ... σχετικά ατυχής κατάθεση αλλά ... σαν πρώτη φορά δεν μπορώ να την ξεχάσω ... και σίγουρα δεν έφταιγε η Έφη ... αλλά όπως πάντα ... η πρώτη φορά είναι δύσκολη.
2. Αφρούλα από Κωλέτη ... ότι και να πω είναι γνωστό μάλλον. Ήταν η επόμενη στην λίστα των μπουρδελοεξόδων μου ... και εκεί αισθάνθηκα ότι έπαιξα και εγώ σε ταινία πορνό.
3. Κάντυ ... κόλλημα αρκετών μηνών ... τα σχόλια περιττά
4. Ντέσσυ Βουλγάρα ... Πολύ φρέσκια, τίμια και ειλικρινής παρουσία.
5. Νατάσσα Τσαρίνα ... την επόμενη φορά που αισθάνθηκα ότι παίζω σε ταινία πορνό ... και κατάλαβα τι θα πει ... επαγγελματικό στοματικό !!!
6. Ζωή Α.Γεωργίου 34 ... τους τελευταίους μήνες ... αποκλειστικός ... δεν χρειάζεται να πω και πολλά ... τα έχω πει σε κριτική ... και μάλλον φτάνει ... θα με πάρετε στο "ψιλό" μετά ... αχαχαχαχαχ.

... κάραμαν και λοιποί ... κάντε ότι είναι αναγκαίο και απαραίτητο όλο αυτό να μείνει ένα όμορφο παρεΐστικο παιχνίδι ... και μια όμορφη συνεύρεση φίλων ... κοινώς μου αρέσει η ανιδιοτέλεια, όπως μεταξύ φίλων ... γιαυτό πιστεύω μπαίνουμε όλοι σε ένα τέτοιο φόρουμ και όχι για ιδιοτελής σκοπούς. Αυτά.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Αν και νεος ο forum εντοπισες κι εθεσες το προβλημα του τον τελευταιο καιρο, πολυ καλα.
Δυστυχως, εκτος απ το μια παρεα που ειπες, εχουν μπει μεσα και ανθρωποι του χωρου, για ιδιοτελής σκοπους. Και ΔΕΝ εννοω φυσικα αυτους που μπαινουν με τ ονομα τους, οπως την Αννα, αλλα αυτους αυτές που κρυβονται, άλλοτε καλυτερα, αλλοτε χειροτερα, πισω απ το δαχτυλο τους.
Ακομα κι αν χαλαστηκες οπως λες, οπως κι εγω και αλλοι, δεν πρεπει να αφήσουμε τους ανοητους να υπερισχυσουν.
Βλέποντας την λιστα σου, παρατηρω οτι αποτελείται απο τρανταχτα ονιματα...μαλλον θα ήσουν χρονια leecher εε???? Χαχα...μην τσιμπας, κι εγω ετσι ξεκινισα :cheesy:
Τελος, να πω οτι...πολυυυ μ αρεσει η αυτοαντιφαση που κρυβει τ ονομα σου!!! :cheesy:

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Αχαχαχαχαχ ... κι όμως όχι και πάρα πολλούς μήνες leecher ... Η Κωλέτη ήταν η πρώτη επαφή λόγω του ότι λόγω δουλειάς το έβλεπα καθημερινά μπροστά μου και δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον ... πειρασμό. Μετά ανακάλυψα το forum... και ΝΑΙ ... αρχικά leecher ... πιστεύω κατανοητό ... λίγο ο φόβος, λίγο η ντροπή ... σιγά σιγά μπαίνεις "βαθύτερα" στο άθλημα !!!

Όσο για το όνομα ... Δεν είναι ακριβώς αυτοαντίφαση. Καταρχήν στο ένα σκέλος (το πρώτο) υπάρχει νονά, όταν ζήτησα βοήθεια (Ευχαριστώ νονά Αννούλα ... θέλω και δώρο Χριστούγεννα και Πάσχα ... αχαχαχαχαχαχ), όσο για το υποκοριστικό (το 2ο σκέλος) δείχνει το σύνολο ... Δηλαδή ... Ένας άνθρωπος χαρακτηρίζεται τόσο από την εμφάνισή του όσο και από την ψυχή του ... Πιστεύω ότι αυτό το όνομα με εκφράζει γενικώς ... από όλες τις απόψεις ... Αυτά  :grin:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Τρελη νονα σε βαφτισε!!! :2funny: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
... κάραμαν και λοιποί ... κάντε ότι είναι αναγκαίο και απαραίτητο όλο αυτό να μείνει ένα όμορφο παρεΐστικο παιχνίδι ... και μια όμορφη συνεύρεση φίλων ... κοινώς μου αρέσει η ανιδιοτέλεια, όπως μεταξύ φίλων ... γιαυτό πιστεύω μπαίνουμε όλοι σε ένα τέτοιο φόρουμ και όχι για ιδιοτελής σκοπούς. Αυτά.

Αμα το δεις ποιο σφαιρικα ειναι πολυ αστειο  :grin: Σαν να καθεσαι σε μια καφετερια και να μιλας για πουτανες
πεταγεται καποιος απο 3 τραπεζια παραπερα και σου λεει  οτι αυτο που επαινεις τοση ωρα δε του αρεσε ...  :2funny:
Στ @@ μας ρε φιλε αη πιες τον καφε σου να ουμε  :cheesy:. Μετα παιρνουν χαμπαρι οι πουτανιτσες τα αγορακια και ερχοναι με περουκα και μουστακι
καθονται διπλα και αρχησουν να λενε ιστοριες για το ποσο καλη ειναι ιδια και κακες οι αλλες  :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=165141.0;attach=464863;image[/img[/URL]]
Kουνα τον κωλο σου μωρη να μας φτιαξεις ,  δε θα σε κατηγορησει κανεις , και αμα ρθει κανας παπας θα τον διωξουμε  ;D
ποιο πολυ εμπιστευομαι τα ματια μου αλλωστε παρα την γνωμη του καθενα , αλλωστε ιδια γνωμη για πανω απο 3 κοπελες δε εχω δει ατομα να εχουν

Σε μια ψηφιακη καφετερια καθομαστε λοιπον και ολοι μπορουν να μπουν , χωρις να κατσουν στο ιδιο τραπεζι απαραιτητα
το να πετας στραγαλια στους αλλους ομως δεν ειναι σωστο  :- ( εκτος αν εχει μεγαλα βυζια και ντεκολτε .. τοτε θεωρειτε αθλημα  ;D )

Συνημμένα

• coffe.jpg
    coffe.jpg
    47,1 KB · Εμφανίσεις: 55

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα ...
... Πριν πω ποιές ψήφισα και στην πρώτη φάση αλλά και τώρα να πω κάτι που με ενοχλεί... Υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος να μπαίνουν κάποιοι, να κατηγορούν κάποιον και μετά να εξαφανίζονται; και όταν αυτός ο κάποιος είναι ένας πελάτης σαν όλους τους άλλους; Συγνώμη ... προσπαθώ να καταλάβω, αλλά αδυνατώ. Μπήκα τώρα να περάσω ευχάριστα την ώρα μου στην ωραία παρέα, διαβάζοντας από κριτικές μέχρι όμορφα πειράγματα της παρέας και ανταυτού βλέπω καποιους να μπαίνουν και να κατηγορούν στο "άσχετο" τον jo ... χαλάστηκα ... και ούτε τον jo ξέρω προσωπικά ούτε κανέναν σας ... τέλος πάντων ... θα επανέλθω επί του θέματος.

Ο τυπος απλα παρεξηγησε - δεν καταλαβε αυτο που του ειπα και νομιζε οτι πηγα και γω στην ιδια
και μετα που ειπα οτι δεν εχω παει αντεδρασε , ποιος ξερει γιατι  του φανηκε περιεργο ...

Δε μας ειπε ομως για την ισπανικη πιπα , με την απορια μας αφησε  :think: και αυτο ειναι σημαντικο
οι χαρακτηρισμοι κακοπροαιτοι  η μη δε με νοιαζουν  :grin: οταν μου πετανε φυστικια τα πιανω και τα τρωω  :tooth:

Μη καταπιανεσαι με τετοια , αλλωστε πολλες φορες γραφοντας δε μπορεις να εκφραστεις και πολλες φορες γινονται παρεξηγησεις
εδω ουτε ο τονος της φωνης , ουτε το στυλ που λες κατι φαινετε και μπορει να παρεξηγηθει ευκολα ειδικα απο καποιον που δε ξερεις

θα τριζουν τα κοκκαλα του Πουταναγορα σημερα , πολυ φιλοσοφια επεσε  :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Στα της ψήφου ...
Ψήφισα με γνώμονα φυσικά ποιές έχω πάει και με ποιές πέρασα καλά. Μπορεί κάποιες από αυτές που ψήφισα να μην τις τίμησα στο 2012 αλλά το 2011 όπου και ξεκίνησα το "άθλημα", αλλά το θεώρησα σωστότερο να ψηφίσω έτσι, μιας και λειτουργώ λίγο διαφορετικά ... και δεν ήθελα να ψηφίσω μόνο αυτήν με την οποία βρίσκομαι, όταν βρίσκομαι τους τελευταίους μήνες. Έτσι έχουμε :
1. Έφη από Κωλέτη ... τώρα δεν θυμάμαι που είναι ... μου πήρε την "μπουρδελική παρθενιά" μου μέσα στο 2011 ... σχετικά ατυχής κατάθεση αλλά ... σαν πρώτη φορά δεν μπορώ να την ξεχάσω ... και σίγουρα δεν έφταιγε η Έφη ... αλλά όπως πάντα ... η πρώτη φορά είναι δύσκολη.
2. Αφρούλα από Κωλέτη ... ότι και να πω είναι γνωστό μάλλον. Ήταν η επόμενη στην λίστα των μπουρδελοεξόδων μου ... και εκεί αισθάνθηκα ότι έπαιξα και εγώ σε ταινία πορνό.
3. Κάντυ ... κόλλημα αρκετών μηνών ... τα σχόλια περιττά
4. Ντέσσυ Βουλγάρα ... Πολύ φρέσκια, τίμια και ειλικρινής παρουσία.
5. Νατάσσα Τσαρίνα ... την επόμενη φορά που αισθάνθηκα ότι παίζω σε ταινία πορνό ... και κατάλαβα τι θα πει ... επαγγελματικό στοματικό !!!
6. Ζωή Α.Γεωργίου 34 ... τους τελευταίους μήνες ... αποκλειστικός ... δεν χρειάζεται να πω και πολλά ... τα έχω πει σε κριτική ... και μάλλον φτάνει ... θα με πάρετε στο "ψιλό" μετά ... αχαχαχαχαχ.

1. Και συ ?  :grouphug: Νομιζω πρεπει να κανουμε συλλογο μπουρδελιακα ξεπαρθενιασθεντων εκ Εφης  :2funny:
3.  :rockon:
5.  :rockon:
2 - 4 - 6 Δεν εχω δοκιμασει αλλα πιστευω τα ιδια θα ελεγα .

Νομιζω πως εχουμε πληρη ταυτηση  , ισως ποιο πληρη δε γινετε  :grin:

:grouphug:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Αχαχαχαχαχ ... κι όμως όχι και πάρα πολλούς μήνες leecher ... Η Κωλέτη ήταν η πρώτη επαφή λόγω του ότι λόγω δουλειάς το έβλεπα καθημερινά μπροστά μου και δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον ... πειρασμό. Μετά ανακάλυψα το forum... και ΝΑΙ ... αρχικά leecher ... πιστεύω κατανοητό ... λίγο ο φόβος, λίγο η ντροπή ... σιγά σιγά μπαίνεις "βαθύτερα" στο άθλημα !!!

Όσο για το όνομα ... Δεν είναι ακριβώς αυτοαντίφαση. Καταρχήν στο ένα σκέλος (το πρώτο) υπάρχει νονά, όταν ζήτησα βοήθεια (Ευχαριστώ νονά Αννούλα ... θέλω και δώρο Χριστούγεννα και Πάσχα ... αχαχαχαχαχαχ), όσο για το υποκοριστικό (το 2ο σκέλος) δείχνει το σύνολο ... Δηλαδή ... Ένας άνθρωπος χαρακτηρίζεται τόσο από την εμφάνισή του όσο και από την ψυχή του ... Πιστεύω ότι αυτό το όνομα με εκφράζει γενικώς ... από όλες τις απόψεις ... Αυτά  :grin:
χαχαχα αγόρι μου θα σου έχω δώρο έτοιμο... αλλά πραγματικά είσαι μια ψυχούλα κ  χαίρομαι  που σε γνώρισα ... κ το σρεκ είναι υπερβολικό εγώ θα σε λέω γίγαντα επιδη μόνο που είσαι πάνω από 2  μέτρα τα λέει όλα

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
χαχαχα αγόρι μου θα σου έχω δώρο έτοιμο... αλλά πραγματικά είσαι μια ψυχούλα κ  χαίρομαι   που σε γνώρισα ... κ το σρεκ είναι υπερβολικό εγώ θα σε λέω γίγαντα επιδη μόνο που είσαι πάνω από 2  μέτρα τα λέει όλα

... ψάχνω φατσούλα με κόκκινα μαγουλάκια ... (ντροπής) ... αλλά δεν έχει ... Σ'ευχαριστώ νον-Αννούλα !!!

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
1. Και συ ?  :grouphug: Νομιζω πρεπει να κανουμε συλλογο μπουρδελιακα ξεπαρθενιασθεντων εκ Εφης  :2funny:
3.  :rockon:
5.  :rockon:
2 - 4 - 6 Δεν εχω δοκιμασει αλλα πιστευω τα ιδια θα ελεγα .

Νομιζω πως εχουμε πληρη ταυτηση  , ισως ποιο πληρη δε γινετε  :grin:

:grouphug:

...Τώρα καταλαβαίνεις jo γιατί έλεγα από την αρχή ότι διάβαζα τις κριτικές σου ... για αυτή την ταύτηση που κατάλαβα καιρό τώρα ... μάλλον βρισκόμαστε στο ίδιο ρταπέζι του καφέ ... και είμαστε και από την ίδια μεριά ... και διαφωνούμαι με τους απέναντι ...

OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Μια μερα εμεινε...σε σχεση με το πρωτο 10ημερο βλεπω με τα βιας αγγιζουμε το 50% των ψηφοφορων...

OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Ληξη 2ου μερους...

56 μελη ψιφησανε στο 2ο μερος, και ριξανε 187 ψηφους, 3,34 ανα μελος, η καταταξη εχει εως εξης...

οι πρωτες 9 που περνανε στην επομενη και τελικη φαση...

Νταιανα Μολδαβεζα Σαμφως 20, -22
Καντυ Φριξου 9, -13
Νατασσα Α.Γεωργιου 16, -11
Αντριανα Ισπανιδα Φριξου 9, -10
τζοανα Προμηθεους 11, -9
Ζωη Α.Γεωργιου 34, -9
Ντεσυ Βουλγαρα 26ης Οκτωβρη 52, -9
Αννα Ρωσιδα κοροβαγκου 5, -9
Αφροδιτη/Αφρουλα Κωλετη, 9

και οι υποιλοιπες 11...

Μαιρη Προμηθεους 19, -8
Μιρελα Σαμφως 5, -8
Χριστινα Φριξου 14, -8
Λαρα Α.Γεωργιου 34, -8
Νικολ μιλφ Α.Γεωργιου 34, -8
Εμμανουελα  Φριξου 13, -8
Ναντια μιλφ Πετρου Ερημητη, -8
Εμμανουελα Κυπρια 26ης Οκτωβρη 35Α, -8
Λουση Σαμφως 8, -8
Βερονικα Σαμφως 20, -7
Εφη Κωλετη 17, -7

OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Και εχουμε...Τελικος, 9 Κοπελες,

Αννα Ρωσιδα κοροβαγκου 5
Αντριανα Ισπανιδα Φριξου 9
Αφροδιτη/Αφρουλα Κωλετη
Ζωη Α.Γεωργιου 34
Καντυ Φριξου 9
Νατασσα Α.Γεωργιου 16
Νταιανα Μολδαβεζα Σαμφως 20
Ντεσυ Βουλγαρα 26ης Οκτωβρη 52
τζοανα Προμηθεους 11

...απο αυτες μια θα βγει Miss Μπουρδελοκατασταση 2012,
Η διαδικασια εχει εως εξης, για 10 μερες τα μελη πρεπει να ποσταρουν σε αυτο το θεμα, ποια κοπελα θελουν μεχρι 3 κοπελες, οποτε και μπενουν ψηφοι αυτοματα (απο εμενα) σε καθε κοπελα, ειναι αναλογη διαδικασια οπως στα θεματα που ανοιγα καθε χρονο με τιτλο Μπουρδελοανασκοπηση ετους, δηλ. ποσταρουν μονο τα μελη και οχι κλωνοι, νταβαδες,  πουτανες, (αν και οι τελευταιες ειναι καλοδεχουμενες ΠΑΝΤΑ) ετσι βγενει ενα καθαρο αποτελεσμα, διαδικασια που μου προτειναν οι σεβαστοι συμβουλοι μου να κανω απο την αρχη αλλα δεν τους ακουσα.  
Για να αποτραπουν κυριως οι κλωνοι που δημιουργηθηκαν κυριως τον τελευταιο μηνα, αλλα και κατα καιρους, τα μελη που θα ποσταρουν και θα ειναι εγγυρα τα ποστ τους, πρεπει να ειναι πανω απο 2-3 μηνες ενεργα, να εχουν πανω απο 50 τουλαχιστων ποστ,  και να μην εχουν κριτικη για μια και μονο κοπελα που βγαζει ματι.!
Η συμετοχη απο τα μελη της μπουρδελοκατασταστης κρινετε αναγκαια.... :grin:

OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
και σαν οικοδεσποτης ξεκινω πρωτος....

Αννα ρωσιδα, Καντυ και βαζω και μια στην Νατασα την ρωσιδα που ειναι στα αμεσα πλανα μου για  :knockinb:

Επισκέπτης
Και να εχουν εισοδημα πανω απο 100 χιλιαδεσ ευρο τι ειναι αυτα ρε ουτε κυβερνηση να εβγαζεσ.Την πρωτη φορα με αφησεσ ψηφισα τωρα οχι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom