Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
clonebusters.!! χαχαχαχαχαχαχα.!!!
clonebusters.!! χαχαχαχαχαχαχα.!!!
Δεν ξέρω αν γίνεται, αλλά για αποφυγή ότι να ναι αποτελεσμάτων, προτείνω στη 3η φάση δικαίωμα ψήφου να έχουν όσοι έχουν τουλάχιστον 5 ή 10 ποστ, έχει δημιουργηθεί το προφίλ τους τουλάχιστον πριν ανοίξει η ψηφοφορία ή ακόμα καλύτερα και 15-30 μέρες πρίν και να έχουν και τουλάχιστον μια κριτική.
Αν όχι όλα αυτά τουλάχιστον κάποια από αυτά... Δεν ξέρω αν γίνεται κι αν συμφωνεί και το προεδρείο φυσικά!
Κατι παρομοιο θα γινει, αλλα δεν ξερω τι ανταποκριση θα εχει απο τα μελη.
... κάραμαν και λοιποί ... κάντε ότι είναι αναγκαίο και απαραίτητο όλο αυτό να μείνει ένα όμορφο παρεΐστικο παιχνίδι ... και μια όμορφη συνεύρεση φίλων ... κοινώς μου αρέσει η ανιδιοτέλεια, όπως μεταξύ φίλων ... γιαυτό πιστεύω μπαίνουμε όλοι σε ένα τέτοιο φόρουμ και όχι για ιδιοτελής σκοπούς. Αυτά.
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα ...
... Πριν πω ποιές ψήφισα και στην πρώτη φάση αλλά και τώρα να πω κάτι που με ενοχλεί... Υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος να μπαίνουν κάποιοι, να κατηγορούν κάποιον και μετά να εξαφανίζονται; και όταν αυτός ο κάποιος είναι ένας πελάτης σαν όλους τους άλλους; Συγνώμη ... προσπαθώ να καταλάβω, αλλά αδυνατώ. Μπήκα τώρα να περάσω ευχάριστα την ώρα μου στην ωραία παρέα, διαβάζοντας από κριτικές μέχρι όμορφα πειράγματα της παρέας και ανταυτού βλέπω καποιους να μπαίνουν και να κατηγορούν στο "άσχετο" τον jo ... χαλάστηκα ... και ούτε τον jo ξέρω προσωπικά ούτε κανέναν σας ... τέλος πάντων ... θα επανέλθω επί του θέματος.
Στα της ψήφου ...
Ψήφισα με γνώμονα φυσικά ποιές έχω πάει και με ποιές πέρασα καλά. Μπορεί κάποιες από αυτές που ψήφισα να μην τις τίμησα στο 2012 αλλά το 2011 όπου και ξεκίνησα το "άθλημα", αλλά το θεώρησα σωστότερο να ψηφίσω έτσι, μιας και λειτουργώ λίγο διαφορετικά ... και δεν ήθελα να ψηφίσω μόνο αυτήν με την οποία βρίσκομαι, όταν βρίσκομαι τους τελευταίους μήνες. Έτσι έχουμε :
1. Έφη από Κωλέτη ... τώρα δεν θυμάμαι που είναι ... μου πήρε την "μπουρδελική παρθενιά" μου μέσα στο 2011 ... σχετικά ατυχής κατάθεση αλλά ... σαν πρώτη φορά δεν μπορώ να την ξεχάσω ... και σίγουρα δεν έφταιγε η Έφη ... αλλά όπως πάντα ... η πρώτη φορά είναι δύσκολη.
2. Αφρούλα από Κωλέτη ... ότι και να πω είναι γνωστό μάλλον. Ήταν η επόμενη στην λίστα των μπουρδελοεξόδων μου ... και εκεί αισθάνθηκα ότι έπαιξα και εγώ σε ταινία πορνό.
3. Κάντυ ... κόλλημα αρκετών μηνών ... τα σχόλια περιττά
4. Ντέσσυ Βουλγάρα ... Πολύ φρέσκια, τίμια και ειλικρινής παρουσία.
5. Νατάσσα Τσαρίνα ... την επόμενη φορά που αισθάνθηκα ότι παίζω σε ταινία πορνό ... και κατάλαβα τι θα πει ... επαγγελματικό στοματικό !!!
6. Ζωή Α.Γεωργίου 34 ... τους τελευταίους μήνες ... αποκλειστικός ... δεν χρειάζεται να πω και πολλά ... τα έχω πει σε κριτική ... και μάλλον φτάνει ... θα με πάρετε στο "ψιλό" μετά ... αχαχαχαχαχ.
χαχαχα αγόρι μου θα σου έχω δώρο έτοιμο... αλλά πραγματικά είσαι μια ψυχούλα κ χαίρομαι που σε γνώρισα ... κ το σρεκ είναι υπερβολικό εγώ θα σε λέω γίγαντα επιδη μόνο που είσαι πάνω από 2 μέτρα τα λέει όλαΑχαχαχαχαχ ... κι όμως όχι και πάρα πολλούς μήνες leecher ... Η Κωλέτη ήταν η πρώτη επαφή λόγω του ότι λόγω δουλειάς το έβλεπα καθημερινά μπροστά μου και δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον ... πειρασμό. Μετά ανακάλυψα το forum... και ΝΑΙ ... αρχικά leecher ... πιστεύω κατανοητό ... λίγο ο φόβος, λίγο η ντροπή ... σιγά σιγά μπαίνεις "βαθύτερα" στο άθλημα !!!
Όσο για το όνομα ... Δεν είναι ακριβώς αυτοαντίφαση. Καταρχήν στο ένα σκέλος (το πρώτο) υπάρχει νονά, όταν ζήτησα βοήθεια (Ευχαριστώ νονά Αννούλα ... θέλω και δώρο Χριστούγεννα και Πάσχα ... αχαχαχαχαχαχ), όσο για το υποκοριστικό (το 2ο σκέλος) δείχνει το σύνολο ... Δηλαδή ... Ένας άνθρωπος χαρακτηρίζεται τόσο από την εμφάνισή του όσο και από την ψυχή του ... Πιστεύω ότι αυτό το όνομα με εκφράζει γενικώς ... από όλες τις απόψεις ... Αυτά
χαχαχα αγόρι μου θα σου έχω δώρο έτοιμο... αλλά πραγματικά είσαι μια ψυχούλα κ χαίρομαι που σε γνώρισα ... κ το σρεκ είναι υπερβολικό εγώ θα σε λέω γίγαντα επιδη μόνο που είσαι πάνω από 2 μέτρα τα λέει όλα
1. Και συ ? Νομιζω πρεπει να κανουμε συλλογο μπουρδελιακα ξεπαρθενιασθεντων εκ Εφης
3.
5.
2 - 4 - 6 Δεν εχω δοκιμασει αλλα πιστευω τα ιδια θα ελεγα .
Νομιζω πως εχουμε πληρη ταυτηση , ισως ποιο πληρη δε γινετε