Νέα

Miss Μπουρδελοκατασταση Θεσαλονικης 2012.!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Karaman 7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σας αρεσε το θεμα.??

• Ναι

Ψήφοι: 33 45,8%
  • Οχι

Ψήφοι: 36 50,0%
  • Δεν ξερω

Ψήφοι: 13 18,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καταρχην ενα μεγαλο μπραβο στον Karaman για τον χρονο που αφιερωσε και για το μερακι του  :rockon:

2012... 5 πανω 5 κατω φετος ολες οι μπουρδελοεμπειριες ειχαν ιδια γευση , οι ποιο πολλες ηταν καλες
και μερικες θα μπορουσαν να ειναι πολυ καλες , αν δεν ημουν και γω τοσο ... κομοδινο χαχαχα  :grin:
Χαιρομαι που δεν εχει βαθμους και βαζουμε απλα ΤΟΡ 6  γιατι πραγματικα δε θα μπορουσα να τις ταξινομισω

Λοιπον απο την λιστα οπως αυτη κατατεθηκε ( μαζι με λιγα σχολια ) στην Δ.Ο.Υ Μυλου εχουμε 17 κορασιδες φετος

Καντυ.....(120€)   Αν ειχε ο Ηλιος προσωπο θα ειχε το δικο σου , γιατι φωτιζετε ολη η γη  μ' ενα χαμογελο σου
Αντριανα.es(90€)   Σταθερη Αξια - αποδοση , σωστη στη δουλεια της ,  Εμπειρη  , Πορνατζου καυλιαρα . Hola Seniorita !
Αλινα......(30€)   Ουφο - Σπερματοδοχειο - Δευτεραντζα - Ψωνιο , χαχα ε ναι ... Tο κομοδινο της χρονιας :p
Αλεξ.......(40€)   Καλη περιπτωση αλλα χαθηκε … Πιτσιρκα βυζαρου , γελαστη κοπελιτσα , ωραια ...
Μαντυ......(50€)   Εμπειρη - Καυλιαρα - Παιχνιδιαρα - Αστατη - Καλη σαν αναμνηση γενικα
Γιαννα.....(50€)   Καλη περιπτωση η χορευταρου Γιαννα αλλα χαθηκε … Παντρευτικε λενε οι τσατσαδες. Καθε ευτυχια της ευχομαι εγω ...
Ευα.gr.....(30€)   H Βλαχοπουλα στη Βεροια … Αυτονοητα πραγματα - τυπικα made in Greece...
Νατασσα.ru.(50€)   Η Τσαρινα μας ... . Οπως λεμε αεροσκαφη τυπου Αντωνοφ ετσι σε λιγο θα λεμε εμπειρια τυπου Τσαρινας . Ψηλα ο πηχης !
Τανια.ru...(50€)   (Γιανιτσα)  Σαν επαρχιακος σταθμος του ΚΤΕΛ … Απλα για να μη σε βρεχει εξω χαχα.  Ενας αριθμος πια ...
Τζουλια(52)(30€)   Τρελο φατσουλινι  <3 Ντεκαοχτω ετων , η ποιο πετιτ βυζοκατασταση που πετυχα , εφυγε ομως :/
Λιλη.......(40€)   Μετριο ... Ετσι απλα οπως παραγκελνεις μετριο καφε , Αξιζε σαν επισκεψη αλλα ειχε φτωχο After Fuck Feeling
Rebekka.es.(40€)   Αγριογατακι ! Απορω γιατι δηλωνει Ισπανις. ussr χαρακτηριστικα και επιδωσεις . Oλο χανετε ομως ....
Χριστινα.kz(40€)   Φιλοτιμη κοπελιτσα , κατι σαν βολτα με οικογενιακο αυτοκινητο , καλo αλλα δε κανει μπαντες χαχα . Αξιζε κι αυτη γενικα
Αντριαννα.Ρο(40)   Ξαθνο πιπινι μοντελε , διχασμενη προσωπικοτητα ομως καλα περασα αν και στο βλεμα της ειδα οτι θα μπορουσα να μην ειχα περασει
Αντζελα.ro.(30€)   (Γιανιτσα ) Πολυ καλη περιπτωση η κοπελια , οχι ομως και η εμπειρια , ο χορος και ο χρονος ηταν εναντιων μου.
Λάρα.......(40€)   Μαθητευομενο ομορφο - γλυκο πιπινελι . Ελπιζω να μη χαθει πριν γινει 20 , μετα ας παει οπου θελει :p
Ιζαμπελα...(40€)   Χα ! Ανελπιστη εμπειρια , ισως της θυμησα καποιον παλιο της ερωτα , χοχοχο !

Βγαζοντας εξω λογο του οτι δεν ειναι Σαλονικα τις
Ευα.gr.....(30€)   (Βεροια)
Τανια.ru...(50€)   (Γιανιτσα)
Αντζελα.ro.(30€)   (Γιανιτσα)
Και τις
Αλινα......(30€)   Λογο ψιλομυτισμου και μομοδινιασης
Λιλη.......(40€)   Λογο φτωχου After Fuck Feeling

Μενουν 12 . 2 εξαδες δηλαδες δηλαδι ...
Εξακολουθω να μην μπορω να ξεχωρισω τοσο ευκολα ομως τι 6 , νομιζω πως το καλυτερο που εχω να κανω
ειναι να ψηφισω αλφαβητικα τις 6 πρωτες και τις αλλες 6 να πω στον kinito να τις ψηφησει χαχα
τελος παντων θα βγαλω εξω τις
Αντριαννα.Ρο(40)
Αλεξ.......(40€)
Γιαννα.....(50€)
Rebekka.es.(40€)
Τζουλια(52)(30€)
Πολυ απλα λογο του οτι δεν ειναι πια Σαλονικα , Ειχαν ενα συντομο σχετικα περασμα ολες και νομιζω οτι δεν αξιζουν το βραβειο 2012
Σιγουρα μερικες θα αξιζαν το βραβειο πουτανο-κομητη παντως αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια
Μας μεινανε λοιπον 7 .... (φτου γαμωτο για λιγο ;p)
Μαλλον θα πρεπει να βρω τον ποιο αδυναμο κρικο μεταξυ των
Μαντυ......(50€)  
Χριστινα.kz(40€)  
Λάρα.......(40€)  
Ιζαμπελα...(40€)  

Αφου σιγουρα στην λιστα του TOP SIX SEX θα ειναι οι
[size=15pt]Καντυ.  
Αντριανα.es
Νατασσα.ru.  [/size]
οι οποιες σιγουρα ειναι ενα κλικ πανω κατα κοινη ομολογια ...

θα κανω πολυωρη συσκεψη με το πουλι μου ...  :think: :think: http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=165141.0;attach=463141;image[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=165141.0;attach=463141;image[/img[/URL]] και θα ψηφησω αργοτερα ...

Αδικιμενες της χρονιας , οσες δεν γευτηκαν το κορμι μου ... Κοριτσια συγνωμη καντε λιγο υπομονη κατι θα κανουμε φετος  :D

Συνημμένα

• Think @@.gif
    Think @@.gif
    2,2 KB · Εμφανίσεις: 63
OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
1η μερα και βλεπω τα κοριτσια της villas εχουν παρει κεφαλι...εχουμε πολυ δρομο ακομα, υπενθιμιζω εχουμε [size=15pt]6 επιλογες[/size]

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
η ψηφος ειναι μυστικη :referee:  μιρελλα (που αναγεννηθηκε), νατασσα τσαρινα, νατασσα (που θυμιζει εποχες λαουρας +++++), βερονικα , εμμα (που δεν την λες και ομορφη, αλλα συνηθως δε χαλαει χατηρια )και τζουλια.. ή νταιση???? :think:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Συγχαρητήρια  karaman για τη δουλειά, εξαιρετική η προσπάθεια, θα συμπληρώσω και εγώ με τα σχόλια μου για τα κορίτσια μας, πραγματικά παιδεύτηκα πολύ για να ξεχωρίσω κάποια από αυτά για να συμπληρώσω την πρώτη εξάδα, ωστόσο την χρονιά που μας πέρασε τα κορίτσια τα όποια ξεχώρισα είναι τα εξής, σε παρένθεση ο αριθμός των επισκέψεων διάρκεια της χρονιά που μας πέρασε.

Λούση (15) , το γλυκό κορίτσι, για μένα είναι μία ξεχωριστή κοπέλα, με σπάνιο χαρακτήρα, λυγερό κορμί και όμορφο γλυκό πρόσωπο, ταιριάξαμε απόλυτα σε χημεία και ήταν για μένα η κορυφαία μου επιλογή την χρονιά που μας πέρασε, πράγμα που το μαρτυράνε και οι πολλές επισκέψεις που είχα σε αυτήν. Ξεκινώντας  για πρώτη φορά την Τρίτη 31 Ιανουαρίου στο Λαφάμ και τελευταία το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στο Ταντάλου 8Α, την χρονιά που μας πέρασε, με ενδιάμεσες επισκέψεις και στο στουντιάκι της Έδεσσας όπου θήτευσε. Είναι μάχιμη, και πολύ σύντομα θα επανακάμψει, περιμένοντας να περάσω μαζί της εξίσου όμορφες στιγμές.

Ζωή (4 ) , το απωθημένο, ο ορισμός της γυναίκας, απίστευτο θυληκό, ήταν για μένα μια μεγάλη έκπληξη η κάθοδος της στους στίβους, πάρα πολύ ευχάριστη όμως, ακόμα θυμάμαι τους κτύπους της καρδιάς μου που είχαν ανέβει επικίνδυνα εκείνο το πρωινό της Τρίτης 23 Οκτωβρίου όταν ανέβαινα τα σκαλιά του Λαφάμ για να συνευρεθώ μαζί της για πρώτη φορά. Γνώριμη μου από παλιά, η αφεντικίνα του Λαφάμ, την θαύμαζα ως γυναίκα και την ποθούσα πολύ. Η φαντασίωση μου πραγματοποιήθηκε με μία ακόμη επίσκεψη την ίδια μέρα το απόγευμα σε αυτήν και άλλες 2 φορές τον Νοέμβρη και τον Δεκέμβρη  και σίγουρα θα ακολουθήσουν ακόμα πολλές επισκέψεις

Έφη (4) , κρατάει χρόνια , ήταν Κυριακή 15 Απριλίου του 2007, στο Προμηθέως 14, όταν την είχα δει για πρώτη φορά και χωρίς να το πολυσκεφτώ την επισκέφτηκα για πρώτη φορά, μου έκανε εντύπωση ακόμη θυμάμαι ο όμορφος τρόπος της και η μοναδική της ευγένεια πέρα από την έντονη θηλυκότητα που εξέπεμπε. Δεκάδες φορές από τότε την έχω επισκεφθεί, 4 συνολικά μέσα στο 2012, που οφείλω να πω ότι είναι πολύ λίγες σύμφωνα με την αξία της. Κάθε φορά που την επισκέφτομαι έχει να μου δώσει κάτι το ξεχωριστό, έχω διδαχθεί πολλά από αυτήν, και τολμώ να πω ότι μαζί της έχω ανέβει και ένα σκαλί σαν εραστής.

Ντέσυ (6) , το γελαστό παιδί, και μια πολύ αξιόλογη κοπέλα, τόσο σε χαρακτήρα, όσο και σε ερωτισμό, σου δίνει χαρά και ηδονή με ένα πρωτόγνωρο τρόπο. Πολύ νεαρή αλλά και πολύ συγκροτημένη σαν χαρακτήρας, ξέρει καλά τι θέλει ένας άνδρας από αυτή και του το δίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τον σωματότυπο της τον βρίσκεις πολύ σπάνια, και συνήθως σε ερωτικά κόμικς, είναι φανταστική, το όνειρο κάθε άνδρα

Σέϊλα (4) , ο πειρασμός, την είχα πρωτοδεί στο Μαντζάρου 1 εκείνο το απόγευμα της Μ, Τρίτης 11 Απριλίου, έφυγα τότε, γύρισα σαν τρελός το επόμενο πρωινό, αλλά είχα χάσει. Έπρεπε να περιμένω ως την Δευτέρα 6 Αυγούστου για να την ξαναπετύχω, όμορφη θηλυκιά  τσεχοπούλα, με λίγο ατίθασο χαρακτήρα, αλλά με σωματότυπο στα απόλυτα γούστα μου, πέρασα καλά μαζί της και όποτε την ξαναπετύχω δεν θα της την χαρίσω.

Τζούλη (4) , η γλυκιά γειτόνισσα, ένα κορίτσι που δεν αρκείται να σου δώσει μόνο 11 λεπτών ηδονή αλλά ενδιαφέρεται να περάσεις ευχάριστα και πολύ οικεία μαζί της. Πολύ έμπειρη και πάρα πολύ θηλυκή, αποτελεί μια πολύ αξιόλογη επιλογή.

Επίσης κοπέλες όπως οι Νατάσσα (τσαρίνα), Νατάσσα (μολδαβή), Νταϊάνα, Άλεξ, Άννα milf, Αντζέλικα , Άντζυ, Εβελίνα, Ισαβέλα, Κάρμεν Ουγγαρέζα, Κίρα, Λίλα, Μάγια, Μέρτσυ, Μιρέλα, Νάντια,   Σόνια, Πάολα, Ρωξάνη, Σαντέλ, Τζοάννα, Τίνα, Τάρα, αποτέλεσαν πολύ αξιόλογες επιλογές και σίγουρα θα ξαναπροτιμηθούν και στο μελλον.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Εγω σαν μεταμοντερνος που ειμαι :2funny:
θα πω ποιες δεν θα ψηφισω

1-Nτεσυ   καλη κοπελα βυζαρες αλλα μεσα στο δωματιο δεν το εχει
2-Νατασσα προμηθεως καλο πιπινακι χαριτωμενο αλλα και αυτο στο δωματιο δεν το εχει
3-Καντυ ενταξει ειδα προηγειται η κοπελα που δεν καταφερε οχι να με τελειωσει αλλα ουτε καν να μου τον σηκωσει  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
1) Μια για μενα αξιζει αυτην τη θεση, ισως οτι καλυτερο εχει η πολη.
Βερονικα η βασιλλισα του βαρδαρη τι να πεις για αυτη, σε ολα ειναι τελεια.

2) Εδω εκανα την εκπληξη  :grin: και εβαλα την καρμεν/καραμελα/πρωην βαρδαρισα. Ο λογος που το εκανα φυσικα και ειναι οτι μου αρεσουν τα κομοδινα  :humpleg:  :2funny: πλακα κανω. Περαν οτι ειναι φοβερη γκομενα (σε αυτο πιστευω συμφωνουμε ολοι)η μεγαλη αλλαγη που εχει κανει σχεδον σε ολα απο τοτε που αλλαξε περιοχη και μαγαζι και βρεθηκε στο μυλο με εκαναν να της δωσω την δευτερη θεση.

3) Εβελινα, αχ αυτα τα στηθη, νομιζω τα εχω ερωτευτη  :smitten: ο κυριος λογος που βρισκετε σε αυτην τη θεση.

4) Το νταρντανομωρο η τανια... πιτσιρικα σχετικα, με πολλα προσοντα ομως. Πολλη καλη επιλογη πιστευω.

5) Εδω ημουνα αναμεσα σε σουζανα και αλεξ απο λαφαμ, πριν το καλοκαιρι του 12 θα εβαζα την λαουρα,δεν το εκανα γιατι απο το καλοκαιρι και μετα ουτε γεια δεν λεμε  :( την τζοανα σιγουρα θα την εβαζα το 11,την χρονια που περασε δεν πηγα μαζι της καθολου, σκευτηκα και την καινουργια την λαρα αλλα ειναι καινουργια. Τελικα εβαλα την αλεξ για τον ιδιο λογο που εβαλα και την τανια.

6) Το φαινομενο  :dancing: της φετινης χρονιας εμμα. Πραγματικα σαν γκομενα δεν λεει και πολλα, αλλα στο δωμα..  :rolleyes:  :pipa1:  Αυτα απο εμενα  :)

υγ. συγχαρητηρια στον συναδελφο καραμαν, του ευχομαι παντα τετοια  :2funny:

OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Αλαγη κανονων...
...λεω σε 15 μερες οσοι ψιφισουν ψιφισαν, αυτες με τους περισοτερους ψιφους, να περασουν σε 2ο γυρο, τι λετε.??  :think:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Αλαγη κανονων...
...λεω σε 15 μερες οσοι ψιφισουν ψιφισαν, αυτες με τους περισοτερους ψιφους, να περασουν σε 2ο γυρο, τι λετε.??  :think:

Μέσα  :thumbsup: βάλε τα 11 πρώτα κορίτσια με επολογή 2 ψήφων.

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ Η ΝΤΑΙΑΝΑ Η ΜΟΛΔΑΒΕΖΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΠΦΟΥΣ 20 ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΣ 25
ΑΜΑ ΓΕΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ
Η ΤΣΑΤΣΑ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!

OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Μέσα  :thumbsup: βάλε τα 11 πρώτα κορίτσια με επολογή 2 ψήφων.

Ετσι λεω, γιατι πιστευω μεχρι στιγμης ψιφησανε οι μισοι, και μεχρι τα μεσα θα εχουν ψιφησει οι περισοτεροι και θα πηγαινουμε ψιφο ψιφο, οποτε λεω, σημερα εχουμε 3 μερες, σε 7 μερες να βγαλω τις 20 πρωτες, ξαναψιφηζουμε και μετα απο 10 μερες οι 10 πρωτες πανε τελικο για αλλες 10 μερες... :think:

OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ Η ΝΤΑΙΑΝΑ Η ΜΟΛΔΑΒΕΖΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΠΦΟΥΣ 20 ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΣ 25
ΑΜΑ ΓΕΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ
Η ΤΣΑΤΣΑ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!

οκ.!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ετσι λεω, γιατι πιστευω μεχρι στιγμης ψιφησανε οι μισοι, και μεχρι τα μεσα θα εχουν ψιφησει οι περισοτεροι και θα πηγαινουμε ψιφο ψιφο, οποτε λεω, σημερα εχουμε 3 μερες, σε 7 μερες να βγαλω τις 20 πρωτες, ξαναψιφηζουμε και μετα απο 10 μερες οι 10 πρωτες πανε τελικο για αλλες 10 μερες... :think:

Θα το κανεις να εχει σασπενς αλλα μπορει να γινει και βαρετο στο τελος  :think:
οσοι δε ψηφησαν πιστευω δε το ειδαν εδωσε στο  bourdela.com > Οίκοι ανοχής > Ιερόδουλες Θεσσαλονίκη
Βαλε καμια διαφημηση στο bourdela.com > Οίκοι ανοχής > Οίκοι ανοχής Θεσσαλονίκη  :2funny: :2funny: :2funny:

Το ερωτημα το οποιο θα απαντηθει παντως στο τελος θα ειναι το ποσοι ασχολουνται και οχι ποια βγηκε miss  :crazy:

τεςπα κανε οτι σου κατεβει , you are the boss  :grin: απλα ειπα μηπως γινει κουραστικο και ειπα να το πω
παω να συνεχησω την περισυλογη μου , δε αποφασισα ακομη ποια θα μεινει εξω

ποσοι εχουν ψηφησει ?  :think:

OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Λοιπον εχουμε 4η μερα απο την αρχη της ψιφοφοριας το 1ο μερος της ψηφοφοριας ληγει στις 18/1 οποτε απο εκει θα μεινουν οι 20 πρωτες κοπελες, οποτε οσοι δεν ψιφισαν προλαβαινουν ακομα...61 μελη εχουν ψιφησει μεχρι στιγμης, 221 ψηφοι, 3,62 προς μελος...

μεχρι στιγμης η 1η τριαδα...

Νταιανα Μολδαβεζα Προμηθεως 25 - 14 (6.3%)
Καντυ Φριξου 9 - 13 (5.8%)
Νατασσα Α.Γεωργιου 16 - 11 (4.9%)

Γιατι δεν με πηθει το αποτελεσμα.????  :think: ποιος τακις εχει βαλει το χερι του.???  :2funny:

OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
...2,5 μερες πριν το τελος του 1ου μερους της ψιφοφοριας, οποτε ψηφιστε οσοι δεν ψηφισατε...
για το τριτο και τελευταιο μερος της ψηφοφοριας κρηβω μια εκλπηξη... :grin:

OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
για να θυμηθουμε και τι εγινε τελη του 2011 για αναδηξη Κοριτσι της χρονιας 2011, που ειχε διετελεσει ο Gameover.

Σε εκεινη την ψηφοφορια ψηφισανε 103 μελη, και ριξανε 306 ψηφους, 2,97 ανα μελος,

η Νηκητρια περυσι ηταν η Αφροδίτη με 32  ψηφους και ποσοσστο 10.5%

2η θεση η Λάουρα με 27 και 8.8%

και 3η θεση η Κάντυ με 23 ψηφους και 7.5%

απο εκει και περα η 10αδα ειχε εως εξης

4η Έφη 22 (7.2%)
5η Σιμόνα 19 (6.2%)
6η Βερόνικα 15 (4.9%)
7η Έβελίνα 14 (4.6%)
8η Χριστίνα.ro 13 (4.2%)
9η Σάρα.sk & Νατάσα.ru 9 (2.9%)
10η Λούση 8 (2.6%)

Εκπληξη μου κηνει η Νταιανα, που μαλλον προκειτε για την Μολδαβεζα μιας και δεν διευκρηνιζετε, που περυσι ηταν καπου πριν το τελος με 2 ψηφους (0.7%), και φετος φιγουραρει στην 1η θεση με 25 ψηφους μεχρι στιγμης.... :think: ...να δουμε οι ψηφοφοροι της θα την υποστηριξουν και στο 3ο μερος.!!??? :think:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Εκπληξη μου κηνει η Νταιανα, που μαλλον προκειτε για την Μολδαβεζα μιας και δεν διευκρηνιζετε, που περυσι ηταν καπου πριν το τελος με 2 ψηφους (0.7%), και φετος φιγουραρει στην 1η θεση με 25 ψηφους μεχρι στιγμης.... :think: ...να δουμε οι ψηφοφοροι της θα την υποστηριξουν και στο 3ο μερος.!!??? :think:
Αυτο σου κανει εντυπωση?...και μενα μου κανει λιγο.Το οτι η Καντυ εχει 12 ψηφους πανω απο την Εμμα δε σου κανει?Δηλαδη εσυ απ'αυτα που ειδες με τα ματια σου,απ'αυτα που ακουσες και απ'αυτα που διαβασες εδω μεσα σου φαινεται οτι η Καντυ απασχολησε περισσοτερο κοσμο απο την Εμμα μεσα στο 2012?

Για εναν που κυκλοφορησε λιγο μες την χρονια νομιζω με κλειστα ματια καταλαβαινει οτι η Εμμα ηταν η πρωταγωνιστρια.Οπως αντιστοιχα το '11 ηταν η Λαουρα.Ουτε εμενα ειναι η καλυτερη μου οποτε θα μπορουσα να μην την ψηφισω και καθολου αλλα λεμε ποιο ειναι το λογικο νομιζω

OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Αυτο σου κανει εντυπωση?...και μενα μου κανει λιγο.Το οτι η Καντυ εχει 12 ψηφους πανω απο την Εμμα δε σου κανει?Δηλαδη εσυ απ'αυτα που ειδες με τα ματια σου,απ'αυτα που ακουσες και απ'αυτα που διαβασες εδω μεσα σου φαινεται οτι η Καντυ απασχολησε περισσοτερο κοσμο απο την Εμμα μεσα στο 2012?

Για εναν που κυκλοφορησε λιγο μες την χρονια νομιζω με κλειστα ματια καταλαβαινει οτι η Εμμα ηταν η πρωταγωνιστρια.Οπως αντιστοιχα το '11 ηταν η Λαουρα.Ουτε εμενα ειναι η καλυτερη μου οποτε θα μπορουσα να μην την ψηφισω και καθολου αλλα λεμε ποιο ειναι το λογικο νομιζω

Και για αυτο εχεις δικιο, παρακολουθησα οσο μπορουσα κυριακη και χτες απο το απογευμα και μετα, που πηγαινανε αυτοι οι ψηφοι και εβγαλα καποια συμπερασματα, οταν πχ, 2 απανοτα μελη ριξανε μονοψηφο σε μια κοπελα...

Επισκέπτης
άντε να δώσουμε παράταση  για να σώσουμε την παρτίδα...  :2funny: :2funny: η παράγκα καλά κρατεί...  :think: :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μας μεινανε λοιπον 7 .... (φτου γαμωτο για λιγο ;p)
Μαλλον θα πρεπει να βρω τον ποιο αδυναμο κρικο μεταξυ των
Μαντυ......(50€)  
Χριστινα.kz(40€)  
Λάρα.......(40€)  
Ιζαμπελα...(40€)  

Αφου σιγουρα στην λιστα του TOP SIX SEX θα ειναι οι
[size=15pt]Καντυ.  
Αντριανα.es
Νατασσα.ru.  [/size]
οι οποιες σιγουρα ειναι ενα κλικ πανω κατα κοινη ομολογια ...

θα κανω πολυωρη συσκεψη με το πουλι μου ...  :think: :think: http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=165141.0;attach=463141;image[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=165141.0;attach=463141;image[/img[/URL]] και θα ψηφησω αργοτερα ... [/quote]

Τελικα αυτο το στικακι του Καραμαν σουρωτηρι ειναι  :2funny: τζαμπα πολυωρες συσκεψεις και αναλυσεις
απο την Λιστα λειπει η Χριστινα η Ρωσσοπακιστανοβουλγαροκαναδη , αυτη απο Κωλετη οποτε ψηφησα τις 6 που μου ειχαν μεινει.

Οι τρεις ειναι αξιες για τον τιτλο πιστευω , οι αλλες 3 ισως οχι ομως μ αυτες πηγα , αυτες ψηφησα  :dunno:
Αδικιμενες της χρονιας  οσες δεν γευτηκαν το κορμι μου οπως ειπα και πριν , κουραγιο κοριτσια σας  ερχετε ανανεωμενο και γυμνασμενο  :dancing:

οβερ  :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom