amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
τρέλες τρέλες στης Σεϊχέλες .Τι τιμές είναι αυτές? Ο antisthenis παραδίδει στέμμα με γλομπέο?
τρέλες τρέλες στης Σεϊχέλες .Τι τιμές είναι αυτές? Ο antisthenis παραδίδει στέμμα με γλομπέο?
Μην ανησυχείς για τον τίτλο. Τον έχουμε όσοι σε ξέρουμε στην καρδιά μας.
Vrikolaka...ευχαριστώ... Πω πω καημό το είχα να σε δω μπλέ... μου έλειψε.. :-* :-* :-*Miss bourdela για το 2008 η δεσποινίς Πάολα
Και με διαφορά βλέπω
Το αξίζει η κοριτσάρα μας με το παραπάνω γιατί ήταν η μοναδική κοπέλα που ήταν πιστή στρατιώτης στη γραμμή της
Τα σέβη μου Παολάκι και πολλά φιλιά :-*
Το αξίζει η κοριτσάρα μας με το παραπάνω γιατί ήταν η μοναδική κοπέλα που ήταν πιστή στρατιώτης στη γραμμή της
Ήταν αλλά είχε ζητήσει να διαγραφεί... ξέρω γιατί αλλά δεν ρουφιανεύω τους ρουφιάνους, για να μην πέσω στο επίπεδό τους...κ η bite ηταν ασχετα αν δεν ειναι το ονομα της στην ψηφοφορια
συγχαρητήρια Πάολα...
Παολακι μου εχεις συγχαρητηρια απο την Λουγκρααααααααααα!!!!!!!!!!!συγχαρητήρια Πάολα...
ΚΟΜΑΝΤΟΥΛΗ ΜΟΥ...εσύ δεν μου είπες...Παολακι μου εχεις συγχαρητηρια απο την Λουγκρααααααααααα!!!!!!!!!!!
συγχαρητήρια Πάολα...
Ευχαριστώ samy μου... :-* :-* :-*Άξια η Παολα, ΑΞΙΑ.
Ευχαριστώ samy μου... :-* :-* :-*
Συγχαρητηρια μωρακι μου και απο μενα. Οτι εισαι το Νο1 δεν χριαζοταν η ψηφοφορια για να το αποδειξει. :-* :-* :-* :-* :-* :-*ΚΟΜΑΝΤΟΥΛΗ ΜΟΥ...εσύ δεν μου είπες...
κ η bite ηταν ασχετα αν δεν ειναι το ονομα της στην ψηφοφορια
Ήταν αλλά είχε ζητήσει να διαγραφεί... ξέρω γιατί αλλά δεν ρουφιανεύω τους ρουφιάνους, για να μην πέσω στο επίπεδό τους...
χμμ... αναρωτιεμαι τι θα ειπαν τοτε οι ρουφιανοι..
τσου δεν εχει νοημα, οι ρουφιανοι ξερουν ποιοι ειναι δεν χρειαζεται να τους δωσω εγω
ασε που τον πραγματικο λογο δεν τον εμαθε ποτε κανεις *P *P *P
δεν έχει σημασία bite νομίζω... πιο πολύ ήθελα να επισημάνω ότι υπήρξες στην ψηφοφορία και μάλιστα σε μάχη στήθος με στήθος... ;)σ αυτο που μου μιλησες τοσο ψυχρα? μου ειπες τσαο!!!
παντως οχι δεν μπορω να πω απλα ειχα πει τοτε καποιους λιγοτερο σημαντικους λογους κ εδω κ σε πμ που με ρωτησαν μερικοι.. e k απ οτι καταλαβα μεταφερθηκαν κ αλλου...