Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
πές τα...δεν κατάλαβα τι άλλο θέλει? Άλλωστε τα ιμιτασιόν πράγματα πάντα πληρώνονται λιγότερα...μη μασας αδερφε
στο 20αρικακι θα ειναι
πές τα...δεν κατάλαβα τι άλλο θέλει? Άλλωστε τα ιμιτασιόν πράγματα πάντα πληρώνονται λιγότερα...μη μασας αδερφε
στο 20αρικακι θα ειναι
καλά είμαι Bourdeliari μου... :-* :-* :-* :-* :-*Γειά σου ένδοξη Πάολα.Τι κάνεις?
Τι λες βρε?μη μασας αδερφε
στο 20αρικακι θα ειναι
ναι αλλα μετα βγαζω καλους στα χεριαΤι λες βρε?
3 ευρω εχει η Παμελα...
Κρεμεται και με μανταλακια στο περιπτερο...!!!
Χαχαχαχαχαχ....!!!!
Αυστηρός?... :S Δεν μασάμε λέμεεεεεε..Έχω διαβάσει εδώ μέσα τα καλύτερα για σένα, τόσο που λέω να σε επισκεφθώ να επαληθεύσω...αν και είμαι λίγο αυστηρός εγω..χιχι
ΘΕΑ.....Τι λες βρε?
3 ευρω εχει η Παμελα...
Κρεμεται και με μανταλακια στο περιπτερο...!!!
Χαχαχαχαχαχ....!!!!
να εχεις διαβασει και να κανεις και μια επαναληψη γιατι αλλιωςςςςςς..... σπλαααααααααααααααααααααατςςςςςςςςΑυστηρός?... :S Δεν μασάμε λέμεεεεεε..
Είσαι κάπου σήμερα...αύριο Παολάκι?
είμαι Αγ.Μελετίου....17.00 - 23.00 σήμερα και αύριο στο πέταξε ο κούκλος στο link...Είσαι κάπου σήμερα...αύριο Παολάκι?
Πάντα διαβασμένη...Αλλιώς...να εχεις διαβασει και να κανεις και μια επαναληψη γιατι αλλιωςςςςςς..... σπλαααααααααααααααααααααατςςςςςςςς
Να βαζεις μπεπανθολ...οπως κανουμε κι εμεις...ναι αλλα μετα βγαζω καλους στα χερια
εχω πενατεν απο το μορο...κανει?Να βαζεις μπεπανθολ...οπως κανουμε κι εμεις...
Χααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχααααααααχαχαχχαχαχαχ...!!!!
μολις πας στην κατερινα θα σου βαλειΣόρυ τι είναι το μπεπανθόλ?
Κύριε διοργανωτά απαιτώ εξηγήσεις, πρέπει να μπει τάξη.
Καταγγέλω ότι δεκάδες κορφιάτες ψηφοφοροι δεν μπορούσαν να ρηξουν την ψηφο τους σήμερα.
Αποτέλεσμα το αλλιωμένο αποτέλεσμα, ψηφόζουν οι κλονοι και τα κλαδια και έντιμοι θαυμαστες της σιόρας Βικυς και της σιόρας Κατερίνας με΄νουν με το πουλι στο χέρι
εγω θα προτεινα να τις ρωτουσατε τισ νιοφερτες αν θελουν να μπουν στη ψηφοφορια πρωτα... :-* :-* :-* :-*να βάλουμε καμμιά νιόφερτη ή όχι?