BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
οχι τωρα θα μαγειρεψω για τον ανδρα μου... τον πασα μου.. *P
έτσιιιιιιιιιοχι τωρα θα μαγειρεψω για τον ανδρα μου... τον πασα μου.. *P
Επισης...θα πρεπει να δηλωσει σε ποιο μορφωτικο επιπεδο εβρισκετο..πριν κανει τον 1ο της σεφτε στην μπουρδελικη της καριερα..αν ξερει να φτιαχνει μουσακα..να σκουπιζει...να πλενει..να σιδερωνει...και το πιο σημαντικο...
αν ξυριζει τα ποδια της...η κανει χαλαουα..αν τσακωνεται με την γειτονισα για την μπουγαδα..τι μαρκα οδοντοκρεμα χρησιμοποιει..αν πινει τον καφε της στο κρεβατι...αν εχει κατοικιδιο..
Πω πω ξεκινησε .......... της ανωμαλιας γινεται ρε πουστη μου.Μονο σχόλια που εχουν σχέση με το διαγωνισμό, παρακαλώ!!
Και οι προτεινόμενες δεν μπορούν να βάλουν αυτές τα κριτήρια επάνω στα οποία θα κριθούν, Κατερίνα69 (βάλτο στο βιογραφικό σου, εννοώ το 69) και Δαγκωσέμουδενξέρωκαιεγωτι!!!!
Σου κανω ζηλιεςΤι βρίσκεις ανώμαλο φίλε μου;;;; Το σύντομο βιογραφικό ή τη φωτογραφία;;;
Σκληρη μαχη..Προβλεπω βυζοτραβηγματα...!!!
Σιόρα Κατερινα καλημερα σου
Ειμαι περίφανος που δύο πατριώτησες μου κονταροχτηπιούντε για τις πρώτες θέσεις.
Προς τι το μισος και ο αλληλοσπαραγμός
Για να είμαστε δίκαιοι στα κορίτσια (εκ γεννετής και μη) πρέπει να έχουμε μια φωτογραφία από την κάθε μια, πιστοποιητικό αρτιότητας στη χρήση της ελληνικής γλώσσας (για τις αλλοδαπές μονο) και σύντομο βιογραφικό με τις δεξιότητές τους και τυχόν άλλα βραβεία που έχουν πάρει στο παρελθόν (π.χ., Μις Πεοθυλασμός, Μις 69, Μις Παρτούζα, κ.α.). Φιλοι συναγωνιστές τη γνώμη σας παρακαλω!!!
Μπαλαντέρ Λίλα παίζει να ψηφίσω?
Δεν είναι στη λίστα. ;)
και δεν ψηφιζεις? εγω για μις μικρο βυζι θα κερδιζα παντως χαλαρα
ωχχχχ, αυτά είναι τα βυζιά σου;
να της αφαιρεθούν αμέσως όλες οι ψήφοι
Ε βέβαια, μεσημεριάτικο εμφανίζεται παλι η vicky για να μας αποπροσανατολίσει στη δουλειά... παρεμπιπτόντως εγώ είμαι fan του μικρού βυζιού... και δεν πέφτει και είναι συνήθως και πιο ευαίσθητο ;) χαλάλι η ψήφος μου!!!και δεν ψηφιζεις? εγω για μις μικρο βυζι θα κερδιζα παντως χαλαρα
δεν πέφτει και είναι συνήθως και πιο ευαίσθητο ;) χαλάλι η ψήφος μου!!!
χαχαχαχα κατσε να δεις κι αλλες
... παρεμπιπτόντως εγώ είμαι fan του μικρού βυζιού... και δεν πέφτει και είναι συνήθως και πιο ευαίσθητο
ωχχχχ, δική σου κι αυτή η φωτο;
να της επιστραφούν πάλι οι ψήφοι