Επισκέπτης
Οι μουσικοφιλοι χρυση μου.
5 ψηφοι για μενα??? Μα τον Σουμπερτ!
Ποια μωρα ειναι που μου εκαναν την τιμη να με επιλεξουν αναμεσα απο τα ...ιερα τερατα του σαιτ?
Οι μουσικοφιλοι χρυση μου.
Ποια μωρα ειναι που μου εκαναν την τιμη να με επιλεξουν αναμεσα απο τα ...ιερα τερατα του σαιτ?
You talking to me !!!!!Ρε φιλε μην μπαινης αναμεσα μας με το κοριτσι........
δημιουργης βεντετα.
Οχι για τον agiana που μου κανη χαλαστρα με τον κοριτσαρο................You talking to me !!!!!
Αυτη τη φορα...θα σε πασαλειψω με σοκολατα..και θα σε αφησω να σε φανε οι μυγες...χεχεχε...!!!Και την πρωηγουμενη φορα αυτα πηγες να μου κανης και σου ξεφυγα το θυμασαι;;;;;;;;;;;
εσυ εφταιγες που με ειχες πασαλειψη με Ελαιον.......... τωρα κλαψε και
Οχι για τον agiana που μου κανη χαλαστρα με τον κοριτσαρο................
................
Ποια μωρα ειναι που μου εκαναν την τιμη να με επιλεξουν αναμεσα απο τα ...[size=10pt]ιερα[/size]τερατα του σαιτ?
Για να είμαστε δίκαιοι στα κορίτσια (εκ γεννετής και μη) πρέπει να έχουμε μια φωτογραφία από την κάθε μια, πιστοποιητικό αρτιότητας στη χρήση της ελληνικής γλώσσας (για τις αλλοδαπές μονο) και σύντομο βιογραφικό με τις δεξιότητές τους και τυχόν άλλα βραβεία που έχουν πάρει στο παρελθόν (π.χ., Μις Πιπα, Μις 69, Μις Παρτούζα, κ.α.). Φιλοι συναγωιστές τη γνώμη σας παρακαλω!!!
έτσι είναι πιο σωστό
κ την μαριαννα2004!!!!!!!!!!
σημαντικη παραλειψη
οχι την παρουσια στο φορουμ πρεπει να κρινεις *P
τα λοχ νες! *P
τα λοχ νες! *P
για να διαφερω *Pεσύ γι' αυτό βγήκες απ' την ψηφοφορία; να μην είσαι στην ίδια λίμνη με τα άλλα τέρατα;
Επισης...θα πρεπει να δηλωσει σε ποιο μορφωτικο επιπεδο εβρισκετο..πριν κανει τον 1ο της σεφτε στην μπουρδελικη της καριερα..αν ξερει να φτιαχνει μουσακα..να σκουπιζει...να πλενει..να σιδερωνει...και το πιο σημαντικο...Για να είμαστε δίκαιοι στα κορίτσια (εκ γεννετής και μη) πρέπει να έχουμε μια φωτογραφία από την κάθε μια, πιστοποιητικό αρτιότητας στη χρήση της ελληνικής γλώσσας (για τις αλλοδαπές μονο) και σύντομο βιογραφικό με τις δεξιότητές τους και τυχόν άλλα βραβεία που έχουν πάρει στο παρελθόν (π.χ., Μις Πεοθυλασμός, Μις 69, Μις Παρτούζα, κ.α.). Φιλοι συναγωνιστές τη γνώμη σας παρακαλω!!!
μέρα πήγε μέρα ήρθεγια να διαφερω *P
δεν μ αρεσει να ειμαι ενα με το πληθος
μέρα πήγε μέρα ήρθε
ακόμα εδώ γράφεις......