Νέα

Μις Μπαζολα του Σαιτ 2009

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BiteMeIaMfresH
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μις μπαζο ελλεηνιδα μπλιαχ μπλιαχ ξουυυ

• bite

Ψήφοι: 0 0,0%
  • boomb

• λουκρητια

Ψήφοι: 2 100,0%
  • dark_eyes

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
OP
OP
B

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Λαέ μου...
Τρέχουν τα δάκρυα ποτάμια στα λιπαρά και σπυριασμένα μάγουλά μου απ' τη συγκίνηση...
Επιτέλους αναγνωρίστηκε η μηδενικότητα και η ανυπαρξία μου ως ατόμου και ως γκόμενας...

καλω τους ψηφοφορους μου κ απ τ αλλα θεματα
να ξερεις θα χασεις με διαφορα

θα εισαι η τζουλια αλεξανδρατου του διαγωνισμου.....

Οι συκοφαντίες και η δυσφήμηση δείχνουν πόσο έντρομη είσαι που θα χάσεις τον τίτλο από μία σαφώς κατώτερη από σένα και γι'αυτόν τον λόγο άξια...

Μην  τους ακούς μπόμπα ό,τι σπείρουν θα τους το θερίσουμε.....

ωστε αποφασισες να στηριξεις την ακατανομαστη ???

κριμα.. κ ησουν τοσο νεος...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
χαχαχαχαχαχχαχαχαχα

με προκαλεις ν αποκαλυψω οτι σημερα εκανες μπανιο, ναι ναι μαλιστα
κ............. αποτριχωση!!!!!!!!!!!!!!!

Λες απεχθή ψέματα!
Εγώ δεν έκανα μπάνιο, έριξα λίγο νερό μόνο ανάμεσα στις δίπλες γιατί κάνει ζέστη και συγκαίομαι, τσούζει και μετά βρομάει.
Και αν εσύ είσαι δίμετρη ξανθιά και άτριχη και δεν έχεις ιδέα τι θα πει αποτρίχωση, εγώ σου λέω ότι απλώς κόβω λίγο τις 17 πιο μακριές τρίχες του μουστακίου μου γιατί όταν τρώω το τριπλό τσίζμπουργκερ πιάνονται στα δόντια μου και τραβιούνται και πονάω.

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
BiteMeIaMfresH ο λαος του μπουρδελα ζηταει να μπουν και αλλες κορασιδες στην ψηφοφορια  :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ειδικα για φετοs η συντονιστικη επιτροπη αποφασισε να το χαρισει και στιs δυο...
Πρωτον γιατι αποτελουν και οι δυο ινδαλματα  και προτυπα προs αποφ.. εεεεε  προs μιμησιν
δευτερον γιατι ηδη ο κοσμοs εχει ξεσηκωθει μπροστα στη γενικη κατακραυγη  
Και τριτον και σημαντικοτερον......ολοι χρειαζομαστε δυο....ντουλαπεs!!!!!!!!!!!

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Ειδικα για φετοs η συντονιστικη επιτροπη αποφασισε να το χαρισει και στιs δυο...
Πρωτον γιατι αποτελουν και οι δυο ινδαλματα  και προτυπα προs αποφ.. εεεεε  προs μιμησιν
δευτερον γιατι ηδη ο κοσμοs εχει ξεσηκωθει μπροστα στη γενικη κατακραυγη  
Και τριτον και σημαντικοτερον......ολοι χρειαζομαστε δυο....ντουλαπεs!!!!!!!!!!!

Ψηφισα και φευγω..... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
ωστε αποφασισες να στηριξεις την ακατανομαστη ???

κριμα.. κ ησουν τοσο νεος...
Πού πας ρε ομορφονιά εδώ μιλάμε για τέρας ψυχραιμίας, λογικής και αισθητικής...
Πέσ τους ρε μπόμπα και για την τερηδονο ουλίτιδα σου... για να ξέρουν με ποια πάνε να τα βάλουνε... άντε σηκωθήκανε οι καλλίγραμες γάμπες να χτυπήσουν το καραφλό και με μουσια κεφάλι... τι να λέμε ρε...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.031
Πόντοι
22.785
πρεπη τουλαχιστον 10 κορασιδες............... :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Έχω να δηλώσω ότι η νονά μου (κατά κόσμον Bite) είναι φτυστή ο καλικάντζαρος ----->
fantasy-34.gif

:coffee:

OP
OP
B

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Λες απεχθή ψέματα!
Εγώ δεν έκανα μπάνιο, έριξα λίγο νερό μόνο ανάμεσα στις δίπλες γιατί κάνει ζέστη και συγκαίομαι, τσούζει και μετά βρομάει.
Και αν εσύ είσαι δίμετρη ξανθιά και άτριχη και δεν έχεις ιδέα τι θα πει αποτρίχωση, εγώ σου λέω ότι απλώς κόβω λίγο τις 17 πιο μακριές τρίχες του μουστακίου μου γιατί όταν τρώω το τριπλό τσίζμπουργκερ πιάνονται στα δόντια μου και τραβιούνται και πονάω.

μια πραγματικη μπαζολα θα ητο περηφανη για τις διπλες της τις τριχες της κ τα κακασχημα βρωμερα δοντακια της

δεν θα εκανε καθαρισμους... οπως κανεις εσυ

φεηκ!!!!!

BiteMeIaMfresH ο λαος του μπουρδελα ζηταει να μπουν και αλλες κορασιδες στην ψηφοφορια  :rockon:

δεν γινεται
η ψηφοφορια ειναι μεταξυ των χειροτερων...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εγω γτ δεν ειμαι στην ψηφοφορια???????????????????? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
εγω γτ δεν ειμαι στην ψηφοφορια???????????????????? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Ωχ  κι αλλη υποψηφια...........Ελα κι εσυ αν και δεν χωραs...........Με δυο ντουλαπεs μεσα δεν προβλεψαμε περισσοτερο χωρο!!!!!!!!!!!!!!!!

BORJA

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Bite , στο avatar σου ξέχασες το " Respect My Authorita! "  :cheesy: :2funny:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Είναι πολλά τα μαλλιά της γριάς Άρη... :rolleyes:
Ε αφού έχει και μαλιά τι διαμαρτύρεσαι εδω λέμε ούτε τρίχα κατσαρή δεν έχει μείνει... δεν έχει που την κεφαλή κλίνε... περμαναντ κ κομμωτήρια την έχουνε καταραστεί....

Καταγγέλω τον παρεμβατισμό της Λουκ με ποιο δικαίωμα υπεισέρχεται στην Τιτανομαχία η γάτα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom