Άλλο ένα επιχείρημα για να με ψηφίσετε, κύριοι, πόσοι είστε σίγουροι ότι ειμαι γυναίκα;
ΑΧΑΑΧΑΧΑΑΑΧΑΑ ΧΑΑ ΧΑΑ ΧΑΑΑΑΑ
Ρε μην κλεβεις........
Ψηνομαι να σε ψηφισω.......
Άλλο ένα επιχείρημα για να με ψηφίσετε, κύριοι, πόσοι είστε σίγουροι ότι ειμαι γυναίκα;
Οι γυναίκες γιατί αυτοκτονούν; Κανονικά θα έπρεπε να χαμογελάνε, ειδικά όσες είναι χάλια, διότι θα έβρισκαν παρηγοριά βλέποντας εσένα που είσαι ακόμα πιο χάλια και θα σκέφτονταν "Υπάρχουν και χειρότερα"...
Συμφωνα με τιs περιγραφεs και την φωτο.....ε ναι δεν εισαι γυναικα!!!!!!!!!Άλλο ένα επιχείρημα για να με ψηφίσετε, κύριοι, πόσοι είστε σίγουροι ότι ειμαι γυναίκα;
ειδαν τη νικητρια και τρομαξανMολιs λαβαμε εκτακτη ανακοινωση απ τον Ευαγγελισμο.........χρειαζονται επειγοντωs φιαλεs με αιθερα για να συνελθει ο κοσμοs!!!!!!!!!! παιδια σπευσατε τουs προλαβαινουμε δεν τουs προλαβαινουμε...το θεαμα ειναι σοκαριστικο!!!!!!!!!!!
ειδαν τη νικητρια και τρομαξαν
Μπράβο ρε γι'αυτό και γω θα σε στηρίξω στον στόχο σου... να πάρεις και κάποιο βραβείο σε αυτή την π@@τάνα τη ζωή που τίποτα δεν σου έδωσε και σου τα στέρησε όλα... Άξια μπόμπα και δεν θα σταθώ εμπόδιο σε αυτή σου την προσπάθεια να ματαιώσεις το απονενοημένο σου διάβημα αλλά θα με βρείς στο πλάι σου (μερικά χιλιόμετρα πιο κάτω μη νομίζεις...)συνοδοιπόρο και συμπαραστάτη hasta la victoria boomb... Τί να κλάσει η bite μπροστά στην τελειότητα του απόλυτου τίποτα...Ναι ρε, αφού και τον πεπίτο τον έχω γιατί δε με αγγίζει κανείς άλλος.
Και τον κλειδώνω στο συρτάρι κι αυτόν για να μην το σκάσει και για να μην ακούω τις κραυγές απελπισίας του.
Τι να μας πει τώρα η άλλη, ξανθιά είναι, γκαμήλα είναι, τις επιτυχίες της έχει εδώ, ουστ, βρωμοπίπινοοοοοο
Ρε μην κλεβεις........
Ψηνομαι να σε ψηφισω.......
Να με ψηφίσεις!!
Μόνο έτσι θα κερδίσεις δικαίως τα εύσημα του ότι με αποκαλείς ΠΑΡΑΒΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥ!!!
(άσε που τώρα είναι η ευκαιρία μια και δε με έβγαλες μις ξεκατινιασμένη ;) ;) ;) ;) )
Σουτ μην παρασύρεις με δημαγωγικά τρικ το λαό...το σήκωσε η μπιτε με διαφορα....
Μπράβο ρε γι'αυτό και γω θα σε στηρίξω στον στόχο σου... να πάρεις και κάποιο βραβείο σε αυτή την π@@τάνα τη ζωή που τίποτα δεν σου έδωσε και σου τα στέρησε όλα... Άξια μπόμπα και δεν θα σταθώ εμπόδιο σε αυτή σου την προσπάθεια να ματαιώσεις το απονενοημένο σου διάβημα αλλά θα με βρείς στο πλάι σου (μερικά χιλιόμετρα πιο κάτω μη νομίζεις...)συνοδοιπόρο και συμπαραστάτη hasta la victoria boomb... Τί να κλάσει η bite μπροστά στην τελειότητα του απόλυτου τίποτα...
Με εκτίμηση και αγάπη
το σήκωσε η μπιτε με διαφορα....
Λαέ μου...
Τρέχουν τα δάκρυα ποτάμια στα λιπαρά και σπυριασμένα μάγουλά μου απ' τη συγκίνηση...
Επιτέλους αναγνωρίστηκε η μηδενικότητα και η ανυπαρξία μου ως ατόμου και ως γκόμενας...
Έτσι Ρε boomb βγες στο παραθύρι σου καλή μου να δουν πως ζωγραφίζετε ο τρόμος στα πρόσωπα τον ανυποψίαστων περαστικών και δώστους να καταλάβουν τι πανικό δημιουργείς στο πέρασμα σου.... Άντε γιατι σηκώσανε κεφάλι και οι μετριότητες για να την πουν σε ολόκληρη Ρικομεξ... που πάτε ρε ακόμα μαζεύουνε τα μπάζα εκει πέρα ρεεεεεεεεεεεε!!!!!Λαέ μου...
Τρέχουν τα δάκρυα ποτάμια στα λιπαρά και σπυριασμένα μάγουλά μου απ' τη συγκίνηση...
Επιτέλους αναγνωρίστηκε η μηδενικότητα και η ανυπαρξία μου ως ατόμου και ως γκόμενας...
Λαέ μου...
κ............. αποτριχωση!!!!!!!!!!!!!!!
Οι συκοφαντίες και η δυσφήμηση δείχνουν πόσο έντρομη είσαι που θα χάσεις τον τίτλο από μία σαφώς κατώτερη από σένα και γι'αυτόν τον λόγο άξια...χαχαχαχαχαχχαχαχαχα
με προκαλεις ν αποκαλυψω οτι σημερα εκανες μπανιο, ναι ναι μαλιστα
κ............. αποτριχωση!!!!!!!!!!!!!!!