Νέα

Μις Μπαζολα του Σαιτ 2009

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BiteMeIaMfresH
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μις μπαζο ελλεηνιδα μπλιαχ μπλιαχ ξουυυ

• bite

Ψήφοι: 0 0,0%
  • boomb

• λουκρητια

Ψήφοι: 2 100,0%
  • dark_eyes

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Άλλο ένα επιχείρημα για να με ψηφίσετε, κύριοι, πόσοι είστε σίγουροι ότι ειμαι γυναίκα;
ΑΧΑΑΧΑΧΑΑΑΧΑΑ ΧΑΑ ΧΑΑ ΧΑΑΑΑΑ
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Ρε μην κλεβεις........ :tickedoff:

Ψηνομαι να σε ψηφισω....... :think:

OP
OP
B

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Οι γυναίκες γιατί αυτοκτονούν; Κανονικά θα έπρεπε να χαμογελάνε, ειδικά όσες είναι χάλια, διότι θα έβρισκαν παρηγοριά βλέποντας εσένα που είσαι ακόμα πιο χάλια και θα σκέφτονταν "Υπάρχουν και χειρότερα"...

η φρικη που αντικρυζουν ειναι μεγαλυτερη απ το χαμογελο που ζωγραφιζεται αμυδρα στο προσωπο τους..

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Άλλο ένα επιχείρημα για να με ψηφίσετε, κύριοι, πόσοι είστε σίγουροι ότι ειμαι γυναίκα;
ΑΧΑΑΧΑΧΑΑΑΧΑΑ ΧΑΑ ΧΑΑ ΧΑΑΑΑΑ
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Συμφωνα με τιs περιγραφεs και την φωτο.....ε ναι δεν εισαι γυναικα!!!!!!!!!

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.083
Πόντοι
1.206
Mολιs  λαβαμε  εκτακτη ανακοινωση απ τον Ευαγγελισμο.........χρειαζονται επειγοντωs φιαλεs με αιθερα για να συνελθει ο κοσμοs!!!!!!!!!!  παιδια σπευσατε  τουs προλαβαινουμε δεν τουs προλαβαινουμε...το θεαμα ειναι σοκαριστικο!!!!!!!!!!!
ειδαν τη νικητρια και τρομαξαν

superfatfemalesmoker.jpg

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ναι ρε, αφού και τον πεπίτο τον έχω γιατί δε με αγγίζει κανείς άλλος.
Και τον κλειδώνω στο συρτάρι κι αυτόν για να μην το σκάσει και για να μην ακούω τις κραυγές απελπισίας του.

Τι να μας πει τώρα η άλλη, ξανθιά είναι, γκαμήλα είναι, τις επιτυχίες της έχει εδώ, ουστ, βρωμοπίπινοοοοοο  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Μπράβο ρε γι'αυτό και γω θα σε στηρίξω στον στόχο σου... να πάρεις και κάποιο βραβείο σε αυτή την π@@τάνα τη ζωή που τίποτα δεν σου έδωσε και σου τα στέρησε όλα... Άξια μπόμπα και δεν θα σταθώ εμπόδιο σε αυτή σου την προσπάθεια να ματαιώσεις το απονενοημένο σου διάβημα αλλά θα με βρείς στο πλάι σου (μερικά χιλιόμετρα πιο κάτω μη νομίζεις...)συνοδοιπόρο και συμπαραστάτη hasta la victoria boomb... Τί να κλάσει η bite μπροστά στην τελειότητα του απόλυτου τίποτα...

Με εκτίμηση και αγάπη  

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ρε μην κλεβεις........ :tickedoff:

Ψηνομαι να σε ψηφισω....... :think:

Να με ψηφίσεις!!
Μόνο έτσι θα κερδίσεις δικαίως τα εύσημα του ότι με αποκαλείς ΠΑΡΑΒΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥ!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

(άσε που τώρα είναι η ευκαιρία μια και δε με έβγαλες μις ξεκατινιασμένη  ;) ;) ;) ;)  )

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
το σήκωσε η μπιτε με διαφορα....

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Να με ψηφίσεις!!
Μόνο έτσι θα κερδίσεις δικαίως τα εύσημα του ότι με αποκαλείς ΠΑΡΑΒΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥ!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

(άσε που τώρα είναι η ευκαιρία μια και δε με έβγαλες μις ξεκατινιασμένη  ;) ;) ;) ;)  )

Κατσε να δω τι μου προσφερει και ο Γκιωνακης.......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
B

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αυτη μου μοιαζει
αλλα δεν εχω μονο μουστακι εγω
εχω κ μουσι

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Μπράβο ρε γι'αυτό και γω θα σε στηρίξω στον στόχο σου... να πάρεις και κάποιο βραβείο σε αυτή την π@@τάνα τη ζωή που τίποτα δεν σου έδωσε και σου τα στέρησε όλα... Άξια μπόμπα και δεν θα σταθώ εμπόδιο σε αυτή σου την προσπάθεια να ματαιώσεις το απονενοημένο σου διάβημα αλλά θα με βρείς στο πλάι σου (μερικά χιλιόμετρα πιο κάτω μη νομίζεις...)συνοδοιπόρο και συμπαραστάτη hasta la victoria boomb... Τί να κλάσει η bite μπροστά στην τελειότητα του απόλυτου τίποτα...

Με εκτίμηση και αγάπη  

Λαέ μου...
Τρέχουν τα δάκρυα ποτάμια στα λιπαρά και σπυριασμένα μάγουλά μου απ' τη συγκίνηση...
Επιτέλους αναγνωρίστηκε η μηδενικότητα και η ανυπαρξία μου ως ατόμου και ως γκόμενας...

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Λαέ μου...
Τρέχουν τα δάκρυα ποτάμια στα λιπαρά και σπυριασμένα μάγουλά μου απ' τη συγκίνηση...
Επιτέλους αναγνωρίστηκε η μηδενικότητα και η ανυπαρξία μου ως ατόμου και ως γκόμενας...

Τελειωνωωωωωωωωωωωωωωωω.......................
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Παρακαλεισθε οπωs μη μεταβαινετε στο κεντρο την ωρα τηs πολυπληθουs διαδηλωσηs απο το εξαγριωμενο πληθοs που με μανια ψανει να τιs βρει κραζονταs...."κρεμαστε τιs ψηλα"
Βοηθειστε το εργο των σωστικων δυναμεων......!!!!!

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Λαέ μου...
Έτσι Ρε boomb βγες στο παραθύρι σου καλή μου να δουν πως ζωγραφίζετε ο τρόμος στα πρόσωπα τον ανυποψίαστων περαστικών και δώστους να καταλάβουν τι πανικό δημιουργείς στο πέρασμα σου.... Άντε γιατι σηκώσανε κεφάλι και οι μετριότητες για να την πουν σε ολόκληρη Ρικομεξ... που πάτε ρε ακόμα μαζεύουνε τα μπάζα εκει πέρα ρεεεεεεεεεεεε!!!!!

OP
OP
B

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Λαέ μου...

χαχαχαχαχαχχαχαχαχα

με προκαλεις ν αποκαλυψω οτι σημερα εκανες μπανιο, ναι ναι μαλιστα
κ............. αποτριχωση!!!!!!!!!!!!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Λοιπον οι διαγωνιζομενεs για να παρουν το βραβειο  θα πρεπει να ξαπλωσουν...οχι στο κρεβατι του μανατζερ.....αλλα στο δρομο να περασει η μπουλντοζα......!!!!!!!!!!
Ελα για να βλεπω ποια εχει σειρα........

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
χαχαχαχαχαχχαχαχαχα

με προκαλεις ν αποκαλυψω οτι σημερα εκανες μπανιο, ναι ναι μαλιστα
κ............. αποτριχωση!!!!!!!!!!!!!!!
Οι συκοφαντίες και η δυσφήμηση δείχνουν πόσο έντρομη είσαι που θα χάσεις τον τίτλο από μία σαφώς κατώτερη από σένα και γι'αυτόν τον λόγο άξια...

Μην  τους ακούς μπόμπα ό,τι σπείρουν θα τους το θερίσουμε.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom