μουτουμπου παλιος πεχτησ στα αμυγλαδα απο το ΝτενβερΗ bite προηγείται με διαφορά - αβλεπί
[size=14pt]miss Μπου του Μπου[/size].
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μις Μπαζολα του Σαιτ 2009
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BiteMeIaMfresH
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 216
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εμενα κανενας? :'( :'( :'(
τι σελισ γατουλα?εμενα κανενας? :'( :'( :'(
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
εμενα κανενας? :'( :'( :'(
Mαs τοφαγε ολο το υφασμα....μεταξυ αλλων.....η Μπαιτ!!!!!! Που να περισεψει!!!!!!!!!
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
αντε τυχερουλα... ;)εμενα κανενας? :'( :'( :'(
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εγω δε σε εβρισα!!!!!!!!!Εσύ είσαι όμορφη βρε κουτό.
ειναι που δε με εχουν δει...αντε τυχερουλα... ;)
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Σκοποs ειναι να προστατεψουμε την κοινωνια βρε Λουκ.....Θελειs να κοπει το γαλα απ τιs κατσικεs???????????εγω δε σε εβρισα!!!!!!!!!
ειναι που δε με εχουν δει...
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
λαθος το πηρες ... μολις σε ψηφισα βρε...ειναι που δε με εχουν δει...
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
λαθος το πηρες ... μολις σε ψηφισα βρε...
Ποια σουβλατζίδικα ρε συ life? μιλάμε το μωρό (της Ροζμαρυ ) η μπόμπα τα έχει χτίσει αυτά τα μαγαζιά... χρυσός χορηγός λέμε τι να μας πουν και οι άλλες που μόνο σαλάτες του Καίσαρα τρώνε... Μπόμπα θα τους ξεκάνουμε κι ας λένε....
Ευχαριστούμε τον Ric Flair που μας αποκαλύπτει όλη την Λαμπερή αλήθεια για την bite ενώ η μπόμπα συνεχίζει να λασπολογείται ανηλεώς και αδιαμαρτύρητα γιατι ακριβώς έτσι της αρέσει και μέτα πίνει και ένα καφάσι Amstel....
ετσι ειναι ινδιανε μου !
η πριγκιπεσσα με τα γυμναστηρια και τα spa τα θελει ολα δικα της !
στερει ενα τιτλο απο το κοριτσι του λαου , αυτη την αγνη πειραιωτισα , που μεγαλωσε μεσα στο λιμανι και γιαυτο και βρωμαει ψαριλα !
αλλα δεν πειραζει ... ετσι ηταν παντα ...
θα κτυπησουμε 10 κιλα σοκολατινες να πανε τα φαρμακια κατω ...
και κατι τελευταιο : boomb εισαι η μπαζολα της συκωταριας μας ... εεεεε , της καρδιας ηθελα να πω !
Και βεβαια σε ψηφισα .τιτλος να ειναι κι'οτι να' ναι. για ενα γκρεντιντ ζουμε.αγαπημενε μου ελπιζω να εκανες πετρα τη καρδια σου κ να με ψηφισες
ο παλιος θα ειναι σε τρομερο διλημμα... θα θελει να μας ψηφισει ολες..
Ο παλιος το εμαθε? Νομιζω οτι η συμβολη του θα σφραγισει οριστικα το θριαμβο σου. Δεν θα χτυπιεται το αποτελεσμα με τιποτα
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
ετσι ειναι ινδιανε μου !
στερει ενα τιτλο απο το κοριτσι του λαου , αυτη την αγνη πειραιωτισα , που μεγαλωσε μεσα στο λιμανι και γιαυτο και βρωμαει ψαριλα !
και κατι τελευταιο : boomb εισαι η μπαζολα της συκωταριας μας ... εεεεε , της καρδιας ηθελα να πω !
Mα....και οι αλλεs δυο συνυποψηφιεs δεν θα πανε χαμενεs....Ειναι αναπληρωματικεs......
Σε περιπτωση που κλαταρει η πρωτη στο σουβλατζιδικο, αμεσωs η επομενη θα παρει το σκηπτρο και την θεση τηs στο τραπεζι
το ιδιο ισχυει και για την τριτη αλλα το ιδιο σε αξια (και σε κιλα) Λουκ......Ναμαστε δικαιοι !!!!!!!!
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Συνάδελφοι μην παρασύρεστε από τις τσαχπινιές της Λουκ και της Bite
Μονάχα η μπόμπα είναι άξια της μοίρας της και κατ'επέκτασιν αξίζει τον τίτλο της μις Μπαζόλα -Μπριτζόλα και ένα καφάσι κόκα κόλα...
Και μόνο ο "φλεγματικος" της χαρακτήρας... η "νοσηρή" της φαντασία και οι κατά καιρούς "εμετικές" τοποθετήσεις της την καθιστούν ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ κυρίαρχη της ψηφοφορίας μας...
Για ένα μαύρο και άραχνο μέλλον με οδηγό την απογοήτευση και κεντρικό άξονα της καμπάνιας μας τα μπάζα της κάθε χωματερής...
ΜΥΡΙΣΤΕ - ΨΗΦΙΣΤΕ - ΨΟΦΗΣΤΕ !!!!!!!! ΜΠΟΜΠΑ γιατί όλες οι υπόλοιπες κλάνουν μέντες και όχι μπόχα.....................
Μονάχα η μπόμπα είναι άξια της μοίρας της και κατ'επέκτασιν αξίζει τον τίτλο της μις Μπαζόλα -Μπριτζόλα και ένα καφάσι κόκα κόλα...
Και μόνο ο "φλεγματικος" της χαρακτήρας... η "νοσηρή" της φαντασία και οι κατά καιρούς "εμετικές" τοποθετήσεις της την καθιστούν ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ κυρίαρχη της ψηφοφορίας μας...
Για ένα μαύρο και άραχνο μέλλον με οδηγό την απογοήτευση και κεντρικό άξονα της καμπάνιας μας τα μπάζα της κάθε χωματερής...
ΜΥΡΙΣΤΕ - ΨΗΦΙΣΤΕ - ΨΟΦΗΣΤΕ !!!!!!!! ΜΠΟΜΠΑ γιατί όλες οι υπόλοιπες κλάνουν μέντες και όχι μπόχα.....................
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ετσι ειναι ινδιανε μου !
ολοι οι τιτλοι ειναι δικοι μου
τιποτα για τις αλλες!!!!!!!!!!
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μην προτρέχεις.... θα την πάθεις όπως ο Κωστάκης στις εκλογές του 2000...... Γιατί πίσω έχει η μπόμπα την φυτιλιά.....ολοι οι τιτλοι ειναι δικοι μου
τιποτα για τις αλλες!!!!!!!!!!