Νέα

Μις Μπαζολα του Σαιτ 2009

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BiteMeIaMfresH
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μις μπαζο ελλεηνιδα μπλιαχ μπλιαχ ξουυυ

• bite

Ψήφοι: 0 0,0%
  • boomb

• λουκρητια

Ψήφοι: 2 100,0%
  • dark_eyes

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
OP
OP
B

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ελα bite στην απονομη θα βαλουμε την αγαπημενη σου φιλη και πιανιστα ΑVRA να σου παιξει ενα SOPEN και να σφουγγαριζει ταυτοχρονα με τα μανολο της τα 12ποντα :bounce-glasses:

OP
OP
B

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ελα bite στην απονομη θα βαλουμε την αγαπημενη σου φιλη και πιανιστα ΑVRA να σου παιξει ενα SOPEN και να σφουγγαριζει ταυτοχρονα με τα μανολο της τα 12ποντα :bounce-glasses:

χαχαχαχαχα
την ειχα ξεχασει κ αυτην
ενταξει η αυρα αποκλειεται να λαβαινε μερος στο διαγωνισμο μας θα ηταν πολυ ντεκαντανς για την υπαρξη της...
:tooth:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ξεχναμε και την Ερη την ....γλυφειρατζου!!!!!!!!!!!!
Αλλα αυτην για να την πλησιασειs θα χρειαστειs ....σκαφανδρο!!!!!!!!!

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
χαχαχαχαχα
την ειχα ξεχασει κ αυτην
ενταξει η αυρα αποκλειεται να λαβαινε μερος στο διαγωνισμο μας θα ηταν πολυ ντεκαντανς για την υπαρξη της...
:tooth:
Ε, τοτε θα βαλουμε το γκατζολομουνο την SPY να κανει : ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, για να το γιορτασουμε

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
τα ασχηματιστα χερια σου που δεν διεκδικουν τπτ...
γατοβασιλισσα μεν.. ξανθια δε.. εξηγησε μουυυυυυυ
Ελα μωρε δεν ειναι τιποτα. Οταν γυριζα το ντοκυμαντερ με θεμα εσενα ( ελπιζω να θυμασαι οτι ειμαι ο περσοναλ κινηματογραφιστης σου) σε κατι πλανα που σε εχω να ξεπηδας ξαφνικα και να κυνηγας το αθωο ζαρκαδακι Παλιο που ναι αλλιο μεσα στη Σαβανα, νομιζω οτι αναφερεις ρητα πως το πρωτο πραγμα που κοιτας στον αλλο ειναι τα χερια του.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ε, τοτε θα βαλουμε το γκατζολομουνο την SPY να κανει : ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, για να το γιορτασουμε

Χαχαχαχαχαχαχαχαχ    Λαρσαια  ειναι????????????????????????????????????  Δεν μπορω αλλο!!!!!!!! κατουρηθηκα

OP
OP
B

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ελα μωρε δεν ειναι τιποτα. Οταν γυριζα το ντοκυμαντερ με θεμα εσενα ( ελπιζω να θυμασαι οτι ειμαι ο περσοναλ κινηματογραφιστης σου) σε κατι πλανα που σε εχω να ξεπηδας ξαφνικα και να κυνηγας το αθωο ζαρκαδακι Παλιο που ναι αλλιο μεσα στη Σαβανα, νομιζω οτι αναφερεις ρητα πως το πρωτο πραγμα που κοιτας στον αλλο ειναι τα χερια του.

χαχαχαχαχαχχαχαχαχα
εισαι πολυ μπροστα σταμπιτε μουυυυ... γι αυτο εισαι ο επισημος κινηματογραφιστης κ επεζησες... χαχαχαχαχαα

μετα κοιταω κ αλλα ομως... αν κανει καλο μεζε  :tooth:

η σπαι σαν να χαθηκε...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Θα φανε δλδ ολη τη χλωριδα και την πανιδα ε???????.......Τσ τσ τσ  οικολογια σου λεει ο αλλοs.........

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
πως ανεβηκαν ετσι οι ψηφοι μου;;;!!! :think:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
η σπαι σαν να χαθηκε...
Η spygirl ήτανε αλάνι - Σαλονικιά δήλωνε αν θυμάμαι καλά.

Πάντως το επόμενο πρέπει να είναι [size=14pt]o πιο μακάκας του site[/size].

Εύκολο topic, μια και κάποιοι εδώ μέσα ξεχωρίζουν χαλαρά στο εθνικό μας άθλημα. :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom