Νέα

Μήπως πρέπει να γίνει αγωγή στο Γερμανικό περιοδικό FOCUS;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 326
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
κιομως υπαρχουν!!!!

index.php

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Παιδια θα σας το ξαναγραψω και ας με κραξετε παλι....οι Γερμανοι για καποιους λογους... και παιζοντας αλλων παιχνιδια, θελουν να σαμποταρουν την Ενωμενη Ευρωπη!!!!!!!!!!!(Εστι εκτιμω τουλαχιστον εγω).... Θα το χασουν και αυτο το παιχνιδι ομως....οπως και στο παρελθον........δυστυχως αυτοι οι κλωνοι, ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ!!!!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Παιδια θα σας το ξαναγραψω και ας με κραξετε παλι....οι Γερμανοι για καποιους λογους... και παιζοντας αλλων παιχνιδια, θελουν να σαμποταρουν την Ενωμενη Ευρωπη!!!!!!!!!!!(Εστι εκτιμω τουλαχιστον εγω).... Θα το χασουν και αυτο το παιχνιδι ομως....οπως και στο παρελθον........δυστυχως αυτοι οι κλωνοι, ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ!!!!!!!
θελουν και αυτοι μια ατομικη βομβα να ησυχασουν....θα αναλαβει ο ομπαμα.... :rockon:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
θελουν και αυτοι μια ατομικη βομβα να ησυχασουν....θα αναλαβει ο ομπαμα.... :rockon:
Μα η Αμερικη(και η Αγγλια φυσικα) με τους Εβραιους ειναι με τους Γερμανους, αυτος ειναι ο ενας αξονας σημερα........ο αλλος ειναι Ρωσια-Κινα και ισως η Γαλλια!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Καλημερα Ελληνες και Ελληνιδες....η Πατριδα μας με τις σωστες κινησεις του Γεωργιου Παπανδρεου στεκεται σταθερα στα ποδια της και σιγα-σιγα συνερχεται....ηδη χτες με τα ομολογα αποφυγαμε το κινδυνο της χρεωκοπιας.............................παμε τωρα στους κλωνους του Γ' Ραιχ και την συγχρονη κεφαλη.... την Γερμανο-εβραια, Καγκελαριο Μερκελ που σαν ενας θηλυκος Χιτλερ δια στοματος των βουλετων της, μας συμβουλευουν να αρχισουμε να ξεπουλαμε....ολοι μαζι Ελληνες τις απανταμε, της Καρακαξας.................ΟΧΙ....ΟΧΙ....ΟΧΙ.....να  μας επιστρεψει τα λεφτα που μας χρωσταει η Γερμανο-εβραια....να μας πει ευχαριστω που εχουμε μαθει τον λαο της Πολιτισμο........ας ελθουν να πληρωσουν στους Ελληνες τις κτηνωδιες που κανανε τα ζωα της το Β' Παγκοσμιο πολεμο......και αν θελουν την Ακροπολη ας ελθουν να την Παρουν εφοσον περασουν πρωτα απο το δικο μου πτωμα και καποιων αλλων που ζουμε για να προσφερουμε ανα πασα στιγμη την ζωη μας για την Πατριδα μας....................Ελληνες απο σημερα σκεφτειτε αν πρεπει να αγοραζετε Γερμανικα προιοντα...οι προσβολες των Γερμανων ηταν βαριες σε ενα λαο σαν τον Ελληνικο, που τους στηριξε μεχρι σημερα σε πολλα δικα τους θεματα!!!!!!!!!Ντροπη τους και Αισχος....οφειλουν να ζητησουν συγνωμη!!!!!!!!!!!!!!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημερα Ελληνες και Ελληνιδες....η Πατριδα μας με τις σωστες κινησεις του Γεωργιου Παπανδρεου στεκεται σταθερα στα ποδια της και σιγα-σιγα συνερχεται....ηδη χτες με τα ομολογα αποφυγαμε το κινδυνο της χρεωκοπιας.............................παμε τωρα στους κλωνους του Γ' Ραιχ και την συγχρονη κεφαλη.... την Γερμανο-εβραια, Καγκελαριο Μερκελ που σαν ενας θηλυκος Χιτλερ δια στοματος των βουλετων της, μας συμβουλευουν να αρχισουμε να ξεπουλαμε....ολοι μαζι Ελληνες τις απανταμε, της Καρακαξας.................ΟΧΙ....ΟΧΙ....ΟΧΙ.....να  μας επιστρεψει τα λεφτα που μας χρωσταει η Γερμανο-εβραια....να μας πει ευχαριστω που εχουμε μαθει τον λαο της Πολιτισμο........ας ελθουν να πληρωσουν στους Ελληνες τις κτηνωδιες που κανανε τα ζωα της το Β' Παγκοσμιο πολεμο......και αν θελουν την Ακροπολη ας ελθουν να την Παρουν εφοσον περασουν πρωτα απο το δικο μου πτωμα και καποιων αλλων που ζουμε για να προσφερουμε ανα πασα στιγμη την ζωη μας για την Πατριδα μας....................Ελληνες απο σημερα σκεφτειτε αν πρεπει να αγοραζετε Γερμανικα προιοντα...οι προσβολες των Γερμανων ηταν βαριες σε ενα λαο σαν τον Ελληνικο, που τους στηριξε μεχρι σημερα σε πολλα δικα τους θεματα!!!!!!!!!Ντροπη τους και Αισχος....οφειλουν να ζητησουν συγνωμη!!!!!!!!!!!!!!
Σ'ευχαριστώ που υπάρχεις και μου προσφέρεις απλόχερα το γέλιο.

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο?

Η περιτομή μέσω του αυνανισμού δεν πονάει?

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δεν μπορεσαν να μας κατακτησουν στο δευτερο παγκοσμιο πολεμο με τα οπλα.....θελουν τωρα οι κλωνοι να μας κατακτησουν με τα χρηματα......νομιζουν οτι ειμαστε σαν τα μουτρα τους....ΟΧΙ.......... Ελληνες καταγομαστε απο τον Αχιλλεα,τον Οδυσσεα τον Πολυμηχανο,τον Αριστοτελη,τον Μεγα Αλεξανδρο και τον Λεωνιδα....και τους απαντουμε...αν γουσταρουν τιποτα......''ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ''!!!!!!!!!! Αλλα και με τους στιχους του Κ. Παλαμα..."δεν ζει χωρις Πατριδα η ανθρωπινη ψυχη"........οποτε να ρουφηξουν το αυγο τους και να ζητησουν συγνωμη οι απολιτιστοι!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Δεν μπορεσαν να μας κατακτησουν στο δευτερο παγκοσμιο πολεμο με τα οπλα.....θελουν τωρα οι κλωνοι να μας κατακτησουν με τα χρηματα......νομιζουν οτι ειμαστε σαν τα μουτρα τους....ΟΧΙ.......... Ελληνες καταγομαστε απο τον Αχιλλεα,τον Οδυσσεα τον Πολυμηχανο,τον Αριστοτελη,τον Μεγα Αλεξανδρο και τον Λεωνιδα....και τους απαντουμε...αν γουσταρουν τιποτα......''ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ''!!!!!!!!!! Αλλα και με τους στιχους του Κ. Παλαμα..."δεν ζει χωρις Πατριδα η ανθρωπινη ψυχη"........οποτε να ρουφηξουν το αυγο τους και να ζητησουν συγνωμη οι απολιτιστοι!!!!!!!!!!!

Πάλι αμολητό σ'έχουν??

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Πάλι αμολητό σ'έχουν??
Ζω και ειμαι ελευθερος ανθρωπος και απολαμβανω τον Ηλιο της Πατριδας μου και τις νησιωτικες ομορφιες της..και δεν ανεχομαι προσβολες και υπονοουμενα απο κανενα!!!!!!!!!!!!!!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ζω και ειμαι ελευθερος ανθρωπος και απολαμβανω τον Ηλιο της Πατριδας μου και τις νησιωτικες ομορφιες της..και δεν ανεχομαι προσβολες και υπονοουμενα απο κανενα!!!!!!!!!!!!!!
Να παίρνεις την αγωγή που σου έδωσε ο γιατρός και να μην κάνεις μαλακίες. Όλα θα πάνε καλά. Και την Γερμανία θα κατακτήσουμε και η Κωνσταντινούπολη θα ξαναγίνει δικιά μας. Αν καμιά μέρα όμως νοιώσεις πως είσαι πουλί, μην βγεις στο μπαλκόνι

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Να παίρνεις την αγωγή που σου έδωσε ο γιατρός και να μην κάνεις μαλακίες. Όλα θα πάνε καλά. Και την Γερμανία θα κατακτήσουμε και η Κωνσταντινούπολη θα ξαναγίνει δικιά μας. Αν καμιά μέρα όμως νοιώσεις πως είσαι πουλί, μην βγεις στο μπαλκόνι
Αγαπητε να εισαι σιγουρος οτι δεν κανω τιποτα παραπανω απο το...."ΕΣΤΙΑΝ ΤΙΜΑ"...μην νομιζεις τιποτα διαφορετικο.....και σε συμβουλευω.."ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΕΛΕΤΑ"(ΣΟΛΩΝ).

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Θα μου κάνεις μία χάρη να το πεις στον Πέσκοβιτς αυτό γιατί ο Σηφάκης είναι τραυματίας??
ααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

αι στα διάλα μαλάκαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

μου βγήκε ο καφές από τη μύτη

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Θα μου κάνεις μία χάρη να το πεις στον Πέσκοβιτς αυτό γιατί ο Σηφάκης είναι τραυματίας??
Εμενα αγαπητε φιλε........ το αθλητικο μου σπιτι ειναι η Ελληνικη Ιστορικη ομαδα του Παναθηναικου!!!!!!!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.738
Πόντοι
22.785
Πάντως δεν έχουν άδικο οι άναρχοκομμουνιστές ότι η όλη υπόθεση μπορεί
να είναι καθεστωτική επιχείρηση αποπροσανατολισμού τής κοινής γνώμης
από τα μείζονα προβλήματα που ταλανίζουν την πατρίδα μας!!!!!!!!
Σκεφτείτε μόνο ότι2 ήμέρες ασχολιόμασταν σχεδόν αποκλειστικά με τη Τζούλια,
αντί με το λαθρονομοσχέδιο, με τά νέα μέτρα λιτότητας του ΠΑΣΟΚ,
καί τις εθνικές μειοδοσίες στόν  οίκονομικό τομέα.........

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290

Επισκέπτης
Εμενα αγαπητε φιλε........ το αθλητικο μου σπιτι ειναι η Ελληνικη Ιστορικη ομαδα του Παναθηναικου!!!!!!!!!!

Προδότες και δοσίλογοι δηλαδή...
Τροφοδοτείτε την εθνική την οποία διευθύνει ένας Γερμανός με παίκτες.
Εμείς οι πατριώτες ένα Σηφάκη κι αυτόν τον τραυματίσαμε για να κάνουμε μποϋκοτάζ στο Γερμαναρά...........

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ρε μπας και εισαι ο Βγενοπουλος...?

Καπως ετσι μιλαει και αυτος. :2funny: :2funny: :2funny:
Τρεις αγαπες εχω.....την αδελφικη(εχω μεγαλη αδυναμια στην αδελφη μου,μοναζει σε μονη)......την Πατριδα μου...και τον Παναθηναικο...η τελευταια στο ποδοσφαιρο μεχρι χτες με πικραινε λιγο....πιστευω τωρα να παμε καλα και σε πρωταθλημα και στα δυο κυπελα(Ελληνικο και Ευρωπαικο) στο ποδοσφαιρο παντα μιλαω...γιατι στο μπασκετ το ματι μας ειναι χορτασμενο!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• n23496945182_2221450_3728.jpg
    n23496945182_2221450_3728.jpg
    7,9 KB · Εμφανίσεις: 13
OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Προδότες και δοσίλογοι δηλαδή...
Τροφοδοτείτε την εθνική την οποία διευθύνει ένας Γερμανός με παίκτες.
Εμείς οι πατριώτες ένα Σηφάκη κι αυτόν τον τραυματίσαμε για να κάνουμε μποϋκοτάζ στο Γερμαναρά...........
Ο συγκεκριμενος Γερμανος ειναι ενας ανθρωπος κοσμημα και σπανιο δειγμα πολιτισμενου ανθρωπου....εξαλλου μονος του εχει δηλωσει οτι αγαπα και σεβεται την Πατριδα μας....το ξαναγραφω με τους Γερμανους δεν εχουμε τιποτα ,ειμαστε συμμαχοι και μελη της Ενωμενης Ευρωπης...με τους ανεγκεφαλους κλωνους τα βαζω που οφειλουν να ειναι προσεχτικοι σε οτι λενε!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom