Νέα

Μήπως πρέπει να γίνει αγωγή στο Γερμανικό περιοδικό FOCUS;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 326
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Μην του απαντάτε γαμώτο και παιρνει θάρρητα  :headbang:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μπαααααα...
Ούτε από αυτό κινδυνεύει...μάλλον εκ γενετής πρέπει να το έχει αυτό το θεματάκι!
Σε ευχαριστω για το λογο σου...το δικο μου θεματακι το κατεχω....ευχομαι και για σενα το ιδιο!!!!!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.091
Πόντοι
22.785
Το μυαλό σου εσένα στις αγκαλιές......... ;) ;) ;)

Kαί έρωτώ....

Τί καί αν έχουμε ρυτίδες καί αν έχουμε ουλές ,

σημάδια είναι από τους έρωτες και από τις αγκαλιές........

υ.γ  Και θα μου πής βέβαια αγαπητέ μου τί είναι προτιμώτερο?????

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Μην του απαντάτε γαμώτο και παιρνει θάρρητα  :headbang:

Σα να 'χεις δίκηο.

Αυτός έχει ρέψει στο χερογλύκανο για τη Τζούλια.

Εκλογές στην Γερμανία τον Σεπτέμβρη του 2009 έγιναν, αυτός "βλέπει" εκλογές σε λίγο......

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.091
Πόντοι
22.785
 "Εγκλημα και Τιμωρια" και ο "Παιχτης" σου αναφερω χαρακτηριστικα δυο εργα του....σου απαντω τωρα στο υπολοιπο κειμενο συντομα να μην κανω συνεχεια αναλυσεις....Αν με εχεις διαβασει μεχρι σημερα σε διαφορα θρεντ που γραφω οταν δεν κανω πλακα...εχω γραψει...η λυση για την Ανθρωποτητα ειναι μια μονο....Νεα Παιδεια...Νεα σκεψη(μη νευρωτικη)....Επιστροφη στους Ελληνες!!!!!!!!!!!!!!

Ίσως είναι ή λύση γιά να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα,
αλλά κυρίως δεν πρέπει να τήν αφήσουμε για την τελευταία στιγμή,
γιατι τότε ίσως η λύση να είναι πολύ πιο αίματηρη και άπροσπέλαστη !!!!!!

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ίσως είναι ή λύση γιά να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα,
αλλά κυρίως δεν πρέπει να τήν αφήσουμε για την τελευταία στιγμή,
γιατι τότε ίσως η λύση να είναι πολύ πιο αίματηρη και άπροσπέλαστη !!!!!!
Οσοι απο εμας επιθυμουν, ας αρχισουμε πρωτα την "ΘΕΡΑΠΕΙΑ" απο τους εαυτους μας......Και αυτο επιτυγχανεται μονο με το διαβασμα...γιατι μονο ετσι γινεσαι καλυτερος ανθρωπος.
Δραματική κατάσταση....το παλεύω μήπως και δουλέψει, για να του κάνω κάθαρσιν,αλλά μάταια!
Συνεχισε και μην απελπιζεσαι.....

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Σα να 'χεις δίκηο.

Αυτός έχει ρέψει στο χερογλύκανο για τη Τζούλια.

Εκλογές στην Γερμανία τον Σεπτέμβρη του 2009 έγιναν, αυτός "βλέπει" εκλογές σε λίγο......
Ετσι τουλαχιστον ειπαν στις ειδησεις χτες το απογευμα......

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
....ε πάρε και το γραμματάκι που σου παραθέτω παρακάτω εν όψει της επίσκεψης του μαλακα του Τζεφρυ στο ντοιτσλαντ το οποίο έβαλε παλι η Bild.Kάλα οι γερμανοί σολάρουν μιλάμε ενάντια στο Παπαντρειστάν :2funny: :2funny: οι πούστηδες άχτι μας είχαν εμάς τους Πασοκοέλληνες για τη ρεμούλα,τη διαφθορά και το μπάχαλο που επικρατεί στο Πασοκιστάν.
Και το ξεφτιλικί βέβαια είναι μεγαλύτερο μιας και  ο καθυστερημένος γιός του τσαρλατάνου,ο Τζέφρυς ανέλαβε να υπερασπίσει κατι που και ο ίδιος μισεί.Την Ελλάδα δηλαδή :grin: :grin:
Εν ολίγοις και μέχρι τα blog να μεταφράσουν,το γράμμα που στέλνει η Βild στο μαλάκα Τζέφρυ
ξεκινάει λέγοντας του οτι η Γερμανία είναι μια τελείως διαφορετική χώρα απο τη δικιά του,οπου οι άνθρωποι δουλευούν ως τα 67,14ος έχει κοπεί προ πολλού,φακελάκι δε παίζει στα νοσοκομεία,ταξί,πρατήρια κοβουν αποδείξεις,επιδοτήσεις σε αγρότες για λιόδεντρα που δεν υπάρχουν δεν έχει :grin:,.Επίσης του λέει του μαλακο-Τζέφρυ οτι και αυτοι είχαν χρέος αλλα το εξόφλησαν μιας και αυτοί ξυπνούν πολύ πρωί για δουλειά,κάνουν οικονομίες για τα δύσκολά και η ανταγωνιστικότητα των εταιρειών τους κάνει τα προιόντα τους παγκοσμίως περιζήτητα.
Σολάρουν λέμε οι γερμαναράδες :grin: :grin: :dancing:
Στο τέλος τονίζουν με νόημα στο μαλακο-Τζέφρυ οτι έρχεται σε μιά χώρα που δίνει χιλάδες ευρώ με τους τουρίστες της στην Ελλάδα και σε μια χώρα που μας έδωσε τον προπονήτη του Ευρώ(Γεια σου ρε Οττο :rockon: :rockon:)
Στο καπάκι αναφέρουν τα μιλιόνια που έχουν σκάσει στο Παπαντρειστάν απο την ημερομηνία ένταξης του στην ΕΕ και τονίζουν οτι οι σωστές φιλίες βασίζονται στην αλήθεια.
Στο υ.γ. λένε στο μαλακο-Τζέφρυ οτι αν επιθυμεί να τους απαντήσει γραπτώς του επισυνάπτουν και ειδικά διαμορφωμένο γραμματόσημο για ενίσχυση της πτωχευμένης Ελλάδας.Γιατι τελικά λένε θελουν να μας βοηθήσουν.ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ :2funny: :2funny: :2funny:
Σολάρουν λέμε οι γερμαναράδες :fuck2: :fuck2: :2funny: :2funny: και βγάζουν όσα μας έχουν μαζεμένα :grin: :grin:

Η Ελλαδα ειναι,σκατα ομως............

Οι Γερμανοι δεν εχουν αναγκη απο 14ο μισθο.
Ουτε εχουν αναγκη απο φακελακι.
Βγαζουν 2πλασιους-3πλασιους μισθους απο τους Ελληνες και εχουν και τα προιοντα στη μιση τιμη.
Ενω ο Ελληνας εχει το 1/3 του μισθου του Γερμανου και πληρωνει τα προιοντα 2-3-4-5-6πλασια τιμη!!!!!!!!!!!!

Δεν δικαιολογω τιποτα αλλα αυτα πρεπει να τα μαθουν οι Γερμανοι πολιτες..............

Γενικα οι προδοτες πολιτικοι και ολο το συστημα θελει να εξαθλιωσει την Ελλαδα και τους Ελληνες και να τους αφανισει.
Ειναι σχεδιο.

Επισκέπτης
Οσοι απο εμας επιθυμουν, ας αρχισουμε πρωτα την "ΘΕΡΑΠΕΙΑ" απο τους εαυτους μας......Και αυτο επιτυγχανεται μονο με το διαβασμα...γιατι μονο ετσι γινεσαι καλυτερος ανθρωπος.Συνεχισε και μην απελπιζεσαι.....

Λες να βοηθήσει αν δω την ταινία της Τζούλιας??

Παιδια σας ευχαριστω για την πρωτη βοηθεια σας...να ενα προσον πουν θα εκτιμησει η Τζουλια σιγουρα...οτι ειμαι 46 και δεν εχω κοψει την χειροναχτικη μαλακια....τι αλλο πρεπει να εχω τωρα???

Βοηθά βέβαια και η αριθμολογία

Τ+Ζ+Ο+Υ+Λ+Ι+Α=7...ΕΠΤΑ μαλακιες συνολο!!!!!!!!!!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.091
Πόντοι
22.785
Βερολίνο
Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο

Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στο Βερολίνο, η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ δεσμεύτηκε να βοηθήσει στις προσπάθειεες της Ελλάδας, αναφέρει την Παρασκευή το πρακτορείο Reuters.

Η έκδοση δεκαετούς κοινοπρακτικού ομολόγου την Πέμπτη έστειλε θετικό μήνυμα στις αγορές και δημιουργεί αισιοδοξία για την αποτελεσματικότητα των μέτρων, πρόσθεσε η κ. Μέρκελ.

Λίγο νωρίτερα, πάντως, ο υπουργός Οικονομίας Ράινερ Μπρούντερλε δήλωνε ότι η Γερμανία δεν προτίθεται να δώσει ούτε ένα λεπτό του ευρώ στην Ελλάδα ως οικονομική βοήθεια.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός θα συναντηθεί αρχικά με τον πρόεδρο του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στο Λουξεμβούργο και το απόγευμα θα ακολουθήσει το ραντεβού του με την καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ, προς αναζήτηση πολιτικής στήριξης για την οικονομία.

«Η γερμανική κυβέρνηση δεν σκοπεύει να δώσει ούτε λεπτό» δήλωσε ο Ρ.Μπρούντερλε, μέλος του κόμματος των φιλελευθέρων, οι οποίοι μοιράζονται την εξουσία με τους συντηρητικούς της Μέρκελ και σύμφωνα με το Reuters αντιδρούν περισσότερο στο ενδεχόμενο παροχής οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα.

Κάθε χώρα-μέλος της ΕΕ είναι υπεύθυνη για την πορεία της και η Αθήνα θα πρέπει να εφαρμόσει αποτελεσματικά το πρόγραμμα λιτότητας που ανακοίνωσε, πρόσθεσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας.

Η κ. Μέρκελ, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα χαιρέτισαν μεν τα μέτρα που ανακοίνωσε ο κ. Παπανδρέου, δήλωσαν όμως ότι η παροχή οικονομικής βοήθειας δεν θα βρεθεί την Παρασκευή στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Newsroom ΔΟΛ

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Λες να βοηθήσει αν δω την ταινία της Τζούλιας??

Βοηθά βέβαια και η αριθμολογία
Χαιρομαι τουλαχιστον που τα απλα σχολια μου τα αντιλαμβανεσαι....ευχομαι σιγα-σιγα να αντιλαμβανεσαι και τα συνθετα....μην νομιζεις οτι μονο εσυ εισαι...και οι αλλοι μονο στα απλα με αντιλαμβανονται.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Χαιρομαι τουλαχιστον που τα απλα σχολια μου τα αντιλαμβανεσαι....ευχομαι σιγα-σιγα να αντιλαμβανεσαι και τα συνθετα....μην νομιζεις οτι μονο εσυ εισαι...και οι αλλοι μονο στα απλα με αντιλαμβανονται.
Είναι που έχουμε πετσάκι ακόμα

Επισκέπτης

Έχω καταθέσει σε συμβολαιογράφο ένα χαρτάκι που να επιτρέπει στους οικείους μου να με πυροβολήσουν στο κεφάλι τη στιγμή ακριβώς που θ'αρχίσω ν'αντιλαμβάνομαι τα δικά σου σύνθετα!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Kάτσε σπίτι και τράβα μια μαλακία καλή, απ' αυτές που έκανες μικρός όταν έφευγαν οι γονείς σου από το σπίτι, ξέρεις με λιπαντικό και λοιπά, αν θες βάλε και το δάχυλο στον κώλο σου για ερεθισμό του προστάτη σου, θα τον βρεις εύκολα μιας και λόγω ηλικίας αρχίζει και σου πρήζεται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom