Νέα

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε από την Τράπεζα ΟΛΟΙ μαζί? Bank Run στην Κύπρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 111K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

-ΣΤΑ παπαρια σας????

• -ΝΑΙ...!

Ψήφοι: 33 15,8%
  • -ΟΧΙ...τα ειχα παει ολα εκει!

Ψήφοι: 8 3,8%
  • -ΔΕΝ τρεχει τιποτα!

Ψήφοι: 16 7,7%
  • -ΤΡΕΧΕΙ και παρατρεχει...θα τρεχουμε και εδω!

Ψήφοι: 58 27,8%
  • -ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ

Ψήφοι: 20 9,6%
  • -ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΙΑ-ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!

Ψήφοι: 74 35,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
μάγκας ο Αναστασιάδης...

δίνει μετοχές των τραπεζών στους καταθέτες όπως επίσης τάζει σε όποιον κρατήσει τις καταθέσεις στην κύπρο για δύο χρόνια ομόλογα ίσα με την περικοπή συνδεδεμένα με το φυσικό αέριο..
ΠΡΩΤΗ ΦΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕς ΜΑΛ,,ΙΕς....το μη χειρον βελτιστον,προς ωρας βεβαια,,,
υγ βεβαια οτι το λες εσυ,με βαζει σε ανυσηχια,γνωριζοντας την ελλειψη φαιας ουσιας που σε διακρινει,,να μην πω παλι ασπονδυλο κλπ δηλαδης,, :grin: :grin:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.994
Πόντοι
3.475
μάγκας ο Αναστασιάδης...

δίνει μετοχές των τραπεζών στους καταθέτες όπως επίσης τάζει σε όποιον κρατήσει τις καταθέσεις στην κύπρο για δύο χρόνια ομόλογα ίσα με την περικοπή συνδεδεμένα με το φυσικό αέριο..

Eχεις ενα point...
Βεβαια, και παλι χαμενοι βγαινουν οι καταθετες, αλλα με χρυσωμενο το χαπι

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ΠΡΩΤΗ ΦΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕς ΜΑΛ,,ΙΕς....το μη χειρον βελτιστον,προς ωρας βεβαια,,,
υγ βεβαια οτι το λες εσυ,με βαζει σε ανυσηχια,γνωριζοντας την ελλειψη φαιας ουσιας που σε διακρινει,,να μην πω παλι ασπονδυλο κλπ δηλαδης,, :grin: :grin:

αντε ρε παίξε παραπέρα νούμερο

αντε να ασχοληθείς με τις πρακτικές σου δουλειές να βλέπεις και τον κόπο σου στην χούφτα σου... τρόμπα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Eχεις ενα point...
Βεβαια, και παλι χαμενοι βγαινουν οι καταθετες, αλλα με χρυσωμενο το χαπι

σε τρία-τέσσερα χρόνια οι μετοχές που θα πάρουν στα χέρια τους θα έχουν δεκαπλάσια αξία από αυτά που δώσανε...

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
TI XAMENOI BGAINOYN RE?SIGA TO ΠOΣΟ 7%,,,εφορια δεν εχει πληρωσει ποτε καναενας εδω κατω,,κ καλα τωρα κανουν κ φασαριες,,α ρε βρεγμενη σανιδα :helpplea: :helpplea:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
αντε ρε παίξε παραπέρα νούμερο

αντε να ασχοληθείς με τις πρακτικές σου δουλειές να βλέπεις και τον κόπο σου στην χούφτα σου... τρόμπα...
μη ζηλευεις ασπονδυλο  :fuck1: :fuck1: :fuck1: ετσι ειναι η ζωη
μαλ..ας εγενηθεις
δεν φταις εσυ, :grin:
απλως το παλευεις νασαι κι αλλο τσανακογλυφτης  :humpleg:
περαστικα,α.υπομονη ερχεται κι  η αναπτυξη του σαμαρΙα,, :grin: :grin: :grin:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Μια χαρά αλκοόλες είναι και στην ενδοοικογενειακή βία χάνουν μόνο από Άγγλους, Ρώσους και κάτι Γεωργιανούς.

Η ενδοοικογενιακη βια υπαρχει ΑΛΛΑ για ψυχαγωγικους λογους ΚΥΡΙΩΣ!  ;)
Ο αλκοολισμος σε ατομικο επιπεδο ειναι ελεγχομενος καθολικα.  :grouphug:

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
2 απλές ερωτήσεις

1. πες πως είχαν γίνει όπως λες τα πράγματα. Πες μου ποια πιστεύεις πως θα ήταν η αντίδραση του λαού και ποια των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Τι στοίχημα βάζεις πως θα βρίσκονταν όλοι αυτοί που λένε τώρα γιατί δεν κάναμε αυτό και θα έλεγαν γιατί δεν πήραμε άλλα εναλλακτικά μέτρα;

2. πες πως γίνονταν έτσι τα πράγματα. Θεωρείς λοιπόν πως τα καμάρια που μας έφεραν σε αυτή τη φάση θα έκαναν αυτοδιαχείριση του πλούτου, επενδύσεις κερδοφόρες και κερδοσκοπικές κλπ με τα λεφτά αυτά....και δεν θα πηγαίνανε πάλι τα λεφτά σε τσέπες ειδικών....έτσι;

Σε απλά ελληνικά μασηματικά... όταν το πολιτικό σύστημα ΔΕΝ θέλει να βρει λύσεις, όσα και να λέμε....τρύπα στο νερό.
Λέω εδώ και 3 χρόνια πως την ευκαιρία τη χάσαμε εκείνο το γαμημένο Ιούνη.

1)Ξαναλέω: Η κακοδιαχείριση είναι ένα ξεχωριστό πρόβλημα από το πρόβλημα του από πού να αντλήσω ρευστότητα. Μπορώ να πάρω λεφτά είτε φορολογώντας τους πλούσιους είτε φορλογώντας τη μάζα. Από όπου και να τα πάρω υπάρχει η πιθανότητα να τα κακοδιαχειριστώ. Οπωσδήποτε είναι πρόβλημα, αλλά είναι διαφορετικό από αυτό της ρευστότητας

2)Δε σου κάνω τον έξυπνο. Κι εγώ το πιθανότερο είναι να διαμαρτυρόμουν αν μου έπαιρναν έτσι το 10% των καταθέσεών μου. Εκ των υστέρων το λέω ότι θα ήταν πιο σωστό και δίκαιο γιατί τώρα βλέπω τα μεγέθη πιο καθαρά.

Εννοείται ότι αν το πολιτικό σύστημα δε θέλει δε γίνεται τίποτα. Αλλά τουλάχιστον είναι καλό να καταλαβαίνουμε τα μεγέθη και το τι πρέπει να διεκδικούμε

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Επισκέπτης
σε τρία-τέσσερα χρόνια οι μετοχές που θα πάρουν στα χέρια τους θα έχουν δεκαπλάσια αξία από αυτά που δώσανε...

Mε λίγα λόγια δλδ, ο λεγάμενος τους έκανε μάγκες τους Τσύπριους.
Επένδυσε σε άλλους το 6,75%/2 και σε άλλους το 10%/2 σε μετοχές με απόδοση από 25 ως 33% το χρόνο.
Τότε θα πρέπει να βγουν οι χαλούμηδες στο δρόμο και να διαμαρτυρηθούν επειδή το κούρεμα των καταθέσεων ήταν τόσο μικρό.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

[move][size=20pt]ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΑΓΟΡΙΝΑ[/size] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
καλα κανεις κ σταματας γιατι απο μπουδες κ αναλυσεις με θεμα την ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΠΟΥΡΔΑ,δηλ τις "χρηματαγορες"  :jerking: :jerking: :jerking: χορτασαμε ν ακουμε μαλ,,ιες-δεν το λεω γι αυτα που λες εσυ,το λεω για ολο το πλεγμα αυτης της μπαρουφας,,
ο μονος λογος που υφισταντε αυτες οι μαλκιες,ειναι για να κομνομανε ακοπα καποιοι χαρτογιακαδες σε ολα τα επιπεδα
θα μου πεις κι εσυ τι εισαι ο τσε γκεβαρα?σε προσωπικο επιπεδο παντως στ αρχιδια μου τους εχω γραψει με μεγαλη επιτυχια ασχολουμενος με πρακτικες δουλειες ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Κ cash,..και στα τεοια μου αν θα πεσουν πχ τα παραγωγα καιρου η οι αγορες μεταλευματτων,, :jerking: :jerking: :jerking:
και γαμω κ καργα ουκρανες-ρωσσιδες κι ειμαι -σχετικα-ευτυχης,,,δεν μπορεις νασαι ευτυχης με τοσο μωροχαυλο κοσμο διπλα σου .ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ... :jerking: :jerking: :jerking:

Οι χαζοί είναι πάντα ευτυχής τύπε.
Μακάρι να μπορούσα να σου μοιάσω.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Νέες διαβεβαιώσεις Στουρνάρα για την ασφάλεια των καταθέσεων στην Ελλάδα

Τη ρητή διαβεβαίωσή του ότι οι καταθέσεις στην Ελλάδα είναι απολύτως διασφαλισμένες, :2funny: :2funny: :2funny: συμπεριλαμβανομένων και εκείνων στις τρεις κυπριακές τράπεζες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, επανέλαβε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Όπως επισήμανε ο κ. Στουρνάρας, ενημέρωσε τον πρωθυπουργό σχετικά με την απόφαση του Eurogroup για την Κύπρο και εξέτασαν τις ευρύτερες εξελίξεις σχετικά με το ζήτημα αυτό.

Σε ό,τι αφορά στις τρεις κυπριακές τράπεζες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, ο κ. Στουρνάρας επισήμανε ότι οι διεργασίες συνεχίζονται σχετικά με το ζήτημα αυτό.

Όπως είχε σημειώσει χθες ο κ. Στουρνάρας «από την απόφαση του Eurogroup σχετικά με την Κύπρο εξαιρούνται ρητώς οι καταθέσεις στα υποκαταστήματα των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα και διασφαλίζεται απολύτως η σταθερότητα του ελληνικού τραπεζικού συστήματος». :2funny:

www.protothema.gr/economy/article/?aid=264591]http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=264591[/url]

Μεχρι το επομενο κουρεμα που θα γινει και εδω.
Τωρα που μαθαν το κολπο...

optionakias

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ναι αλλα υπαρχει πλαφον στο ποσο που βαζεις νομιζω. Δεν δεχονται μικροποσα. Και τα επιτοκια ειναι αρνητικα.
Συνεπως ενας μικροκαταθετης δεν μπορει να παει εκει. Συνηθως βαζουνε 500000 και ανω. Οποτε...
Ετσι μου εχουν πει. Δεν εχω ρωτησει ο ιδιος. Αν κανω λαθος διορθωστε με.
Δέχονται και πολύ μικρότερα ποσά. Το επιτόκιο στα USD είναι περίπου 0,5%.
Κατά την γνώμη μου η Ελβετία παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια από τις υπόλοιπες χώρες.
Όσον αφορά τις επενδύσεις, χρηματιστήρια παραγώγων με online brokers (IB, Tradestation)
Αποφεύγοντας τα OTC παράγωγα, είσαι και νόμιμα αφορολόγητος.
Ας πούμε την αναμενόμενη άνοδο του χρυσού μπορείς να την καρπωθείς μια χαρά μέσω παραγώγων.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Δέχονται και πολύ μικρότερα ποσά. Το επιτόκιο στα USD είναι περίπου 0,5%.
Κατά την γνώμη μου η Ελβετία παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια από τις υπόλοιπες χώρες.
Όσον αφορά τις επενδύσεις, χρηματιστήρια παραγώγων με online brokers (IB, Tradestation)
Αποφεύγοντας τα OTC παράγωγα, είσαι και νόμιμα αφορολόγητος.
Ας πούμε την αναμενόμενη άνοδο του χρυσού μπορείς να την καρπωθείς μια χαρά μέσω παραγώγων.
Ακριβως! Χρειαζονται λοιπον 2 συστατικα.
Το πρωτο να εχεις λεφτα εστω και πολυ μικροτερα ποσα απο 500000 και το δευτερο να ξερεις που να τα τοποθετησεις.
Το πρωτο ετσι κι αλλιως για τους περισοτερους Ελληνες εχει εκλειψει οποτε... τι να συζηταμε για το δευτερο.
Αντε το πολυ-πολυ να εχει καποιος 10000 με 20000 ευρω στην τραπεζα. Τα σηκωνει, τα παει σπιτι του και στα αρχιδια του ολοι.
Ετσι κι αλλιως και εκει να τα αφησει θα του τα κλεψουν. Οποτε... 

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
207
Πόντοι
26
Παιδες τα νεα τρεχουν στην κυπρο. Ρωσσικη εταιρια κολοσσος προσφερεται να γορασει τις τραπεζες. Αν αυτο γινει τοτε η κυπρος γλυτωνει το μνημονιο.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Δολάρια η ουγγιά; :o :o
Από το στόμα σου και στου θεού τ' αυτί ρε παίχτη!

Υ.Γ. Στα οικονομικά γενικά (αν και κάπου είσαι απόλυτος και ενδεχομένως υπερβολικός) σε παραδέχομαι.
      Σε αντίθεση με τα περί αγοραίου έρωτα όπου "τσαλαβουτάς" άτσαλα, οπουδήποτε. :grin: :grin:

Κόκκινο.  Δεν είμαι απόλυτος. Αν δεις τα σχόλια μου η φιλοσοφία μου είναι διπλή.

If .... then...   Πράττω αυτό μου δείχνουν τα κιτάπια μου.

Είναι πολύ απλό. Αν περάσει ανοδικά ένα όριο.... θα πάει πάνω.... αν περάσει καθοδικά ένα όριο ... θα πάει κάτω.  Σπανίως βγαίνει λάθος αυτή η φιλοσοφία.

Ούτε υπερβολικός είμαι. Οι αγορές είναι υπερβολικές.

Όταν έπεσε η Εθνική κάτω από τα 20 ευρώ, είπα για πρώτη φορά πως θα δει και το 8.

Με είπαν υπερβολικό...

Όταν είδα τα ΟΕΔ που είχε φορτωθεί η ΕΘνική μίλησα για 3 ευρώ. Είχαν ξεσηκωθεί όλοι και μου αλλάξανε το Νικ νέημ!

Από ΠΟΔΟΛΑΓΝΟ με βγάλανε ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΟ!

Σήμερα αποδεικνύεται πως με την Εθνική στα 75 λεπτά.... μάλλον μετριοπαθής ήταν η εκτίμησή μου και καθόλου υπερβολική.

Όσον αφορά τον αγοραίο έρωτα.... όντως τσαλαβουτάω!  :2funny: :2funny: :2funny:

Γι αυτό μπήκα εδώ στο ΜΠΟΥ... να ξεστραβωθώ !!!!!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Να τις κάνει τι; Μην ψαρώνετε με μαλακίες.
Ο μόνος κερδισμένος είναι η Ρωσσία από το χαρακίρι της Κύπρου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom