Νέα

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε από την Τράπεζα ΟΛΟΙ μαζί? Bank Run στην Κύπρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

-ΣΤΑ παπαρια σας????

• -ΝΑΙ...!

Ψήφοι: 33 15,8%
  • -ΟΧΙ...τα ειχα παει ολα εκει!

Ψήφοι: 8 3,8%
  • -ΔΕΝ τρεχει τιποτα!

Ψήφοι: 16 7,7%
  • -ΤΡΕΧΕΙ και παρατρεχει...θα τρεχουμε και εδω!

Ψήφοι: 58 27,8%
  • -ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ

Ψήφοι: 20 9,6%
  • -ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΙΑ-ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!

Ψήφοι: 74 35,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Μικρές διορθωτικές κινήσεις παντού, ο χρυσός ελαφρά ανοδικός.
Τα χρηματιστήρια διέπονται από άλλους νόμους.
Εδώ και 2 χρόνια δεν πάνε καλά λόγο εμπειστοσύνης αλλά ακριβώς για το αντίθετο,
επειδή υπάρχει αδιάθετο χρήμα.
Αποφάσεις σαν της Κύπρου απλά θα ρίξουν νέο χρήμα στις χρηματαγορές οπότε μεσοπρόθεσμα
θα ανέβουν κι άλλο.
Τώρα φουσκώνεται η τρόμπα, όσο πιο μεγάλη η αγορά τόσο περισσότερο παίρνει να φουσκώσει.
Όλο το '13 θα είναι η χρονιά των χρηματιστηρίων.
Λέμα και τίποτα να μαθαίνετε, να λιγδιάσετε και λίγο το αντεράκι φτωχομπινεδιάρηδες.

Κόκκινο. Μάλλον θα διαφωνήσω. Όταν ο κόσμος διέπεται από τον φόβο μέχρι και στις καταθέσεις του, ο χρυσός παίρνει άλλη λάμψη. Εγώ θα έλεγα πως φέτος, αν συνεχιστει αυτο το γαιτανάκι, θα είναι η χρονιά του χρυσού. Εχει συσσωρεύσει όλο το 2012, έχει κάνει την αναγκαία διόρθωση από το 1.900 στο 1500 κι έιναι έτοιμος για νέες υψηλές κορυφές.

Κιτρινο. 100% σωστός. Γι αυτό μίλησα και εγώ για πάνω μεσοπρόθεσμα.

Οπωσδήποτε μετά τον Μάη να περιμένετε μεγάλη διόρθωση. Και νέο ράλλυ από Νοέμβριο.

Ροζ. Δεν μου αρέσει ο τρόπος που εκφράζεσαι στους άλλους. Δείχνει αλαζονεία και υποτίμηση.

Προσπάθησε να αποφεύγεις τέτοιους χαρακτηρισμούς γιατί γίνεσαι αντιπαθής.

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
το πακετο θα περασει στην γκυπριακη βουλη.
Απλα οι πολιτικαντηδες θα κανουν μερικες
πιρουετες πριν.Γνωστο και χιλιοπαιγμενο εργο,
Θυμηθειτε τον βουκεφαλα Σαμαρα..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Έπρεπε να είχαμε βγει κι εμείς από το ευρώ.

ή αν κάτσουμε να κάναμε κάτι άλλο...

Οι πολεμικές αποζημιώσεις από τους Γερμανούς, συν το κατοχικό δάνειο του Χίτλερ, εκφράζονται σήμερα κάπου στο 1 τρις ευρώ με τους ανα΄λογους τόκους.

Εγγράφεις την απαίτηση από την Γερμανία στον ισολογισμό σου και τον στέλνεις στην Γιούροστατ και είσαι πλεονασματικός!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν κάνεις κανένα διακστήριο κι αφήνεις τους Γερμανούς να τραβάνε τις κωλότριχες!

Τα στοιχεία βρίσκονται όλα στην Τραπεζα Ελλάδος.

Είναι αναμφισβήτητα διότι έχουν τις υπογραφές του Αδόλφου Χίτλερ (όσον αφορά το κατοχικό δάνειο).

Το πιο κουφό είναι πως μόνο δύο χώρες δεν έχουν απαιτήσει πολεμικές αποζημιώσεις από την Γερμανία.

Οι ΗΠΑ και η Ελλάδα.

Σκέφτομαι εγώ τώρα.... Αν οι ΈΛληνες έκαναν μια κίνηση όπως την περιγράφω πιο πάνω... δεν θα έβγαιναν κάποιες φωνούλες στην Αμερική να απαιτήσουν κι αυτοί κάτι;

Η Γερμανία είχε καταστραφεί την επόμενη μέρα. Και θα σου έλεγα εγώ πως θα τρέχανε τα Φρίτσια να κλείσουνε όλα μας τα δάνεια.

Αλλά ....  οι πολιτικοί μας δεν έχουν αρχίδια να το κάνουν...

Διότι είναι αρχίδια πολιτικοί.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Νομίζω όμως πως για τις πολεμικές αποζημιώσεις έχουμε επισήμως παραιτηθεί μετά το 1950 κάθε δικαιώματος μας ως χώρα, μετά από πίεση των Αμερικάνων και ενώ το "Σχέδιο Μάρσαλ" βρισκόταν σε εξέλιξη.

Για το κατοχικό δάνειο τώρα δεν ξέρω. Ίσως να μπορεί να βγει καμιά άκρη...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Οι Ιταλία/Ισπανία εχουν εργάσιμη αύριο???

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
 Κόκκινο. Μάλλον θα διαφωνήσω. Όταν ο κόσμος διέπεται από τον φόβο μέχρι και στις καταθέσεις του, ο χρυσός παίρνει άλλη λάμψη. Εγώ θα έλεγα πως φέτος, αν συνεχιστει αυτο το γαιτανάκι, θα είναι η χρονιά του χρυσού. Εχει συσσωρεύσει όλο το 2012, έχει κάνει την αναγκαία διόρθωση από το 1.900 στο 1500 κι έιναι έτοιμος για νέες υψηλές κορυφές.

Κιτρινο. 100% σωστός. Γι αυτό μίλησα και εγώ για πάνω μεσοπρόθεσμα.

Οπωσδήποτε μετά τον Μάη να περιμένετε μεγάλη διόρθωση. Και νέο ράλλυ από Νοέμβριο.

Ροζ. Δεν μου αρέσει ο τρόπος που εκφράζεσαι στους άλλους. Δείχνει αλαζονεία και υποτίμηση.

Προσπάθησε να αποφεύγεις τέτοιους χαρακτηρισμούς γιατί γίνεσαι αντιπαθής.

Για μικρές διορθώσεις θα φανεί στην πορεία. Μπορεί να συμβεί αλλά είναι πολύ νωρίς να την προδικάσει
κανείς, πότε για πόσο και πόσο. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει μια γερή 2ετία.
Μην περιμένεις μεγάλη διόρθωση γενικά, στην Ελλάδα ίσως, οι αγορές δεν είναι μαλάκες ξέρουν ότι αν ανακοπεί
το πράμα πάει στα τάρταρα πιά. Αφού είναι τσιχλόφουσκα τελείως. Θα επιδειχθεί πειθαρχία αναγκαστικά.

Για τον χρυσό κατά την γνώμη μου ξεχασέ το! Πιο κατηγορηματικά και από κατηγορηματικά.
Αφού ανακόπηκε το μίνι ράλλυ στα τέλη του '11 ο χρυσός έσβησε σαν προοπτική κατ' εμέ.
Από τότε άλλαξε η νομισματική πολίτική, τραβήχτηκε η Κίνα, έκοψε χρήμα η Ιαπωνία
ενολίγοις επικράτησε η νοοτροπία της ρευστότητας οπότε γενικά δεν πάει αυτό το σενάριο.

Άμα δεν ξεκατινιάζεσαι δεν έχει ενδιαφέρον, κατάλαβες βρωμιάρη;  :2funny:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Νομίζω όμως πως για τις πολεμικές αποζημιώσεις έχουμε επισήμως παραιτηθεί μετά το 1950 κάθε δικαιώματος μας ως χώρα, μετά από πίεση των Αμερικάνων και ενώ το "Σχέδιο Μάρσαλ" βρισκόταν σε εξέλιξη.

Για το κατοχικό δάνειο τώρα δεν ξέρω. Ίσως να μπορεί να βγει καμιά άκρη...
αυτα τα εχουν πληρωσει οι γερμανοι τοσα χρονια στην εε φραγκο δεν προκειται να παρουμε

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Για μικρές διορθώσεις θα φανεί στην πορεία. Μπορεί να συμβεί αλλά είναι πολύ νωρίς να την προδικάσει
κανείς, πότε για πόσο και πόσο. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει μια γερή 2ετία.
Μην περιμένεις μεγάλη διόρθωση γενικά, στην Ελλάδα ίσως, οι αγορές δεν είναι μαλάκες ξέρουν ότι αν ανακοπεί
το πράμα πάει στα τάρταρα πιά. Αφού είναι τσιχλόφουσκα τελείως. Θα επιδειχθεί πειθαρχία αναγκαστικά.

Για τον χρυσό κατά την γνώμη μου ξεχασέ το! Πιο κατηγορηματικά και από κατηγορηματικά.
Αφού ανακόπηκε το μίνι ράλλυ στα τέλη του '11 ο χρυσός έσβησε σαν προοπτική κατ' εμέ.
Από τότε άλλαξε η νομισματική πολίτική, τραβήχτηκε η Κίνα, έκοψε χρήμα η Ιαπωνία
ενολίγοις επικράτησε η νοοτροπία της ρευστότητας οπότε γενικά δεν πάει αυτό το σενάριο.

Άμα δεν ξεκατινιάζεσαι δεν έχει ενδιαφέρον, κατάλαβες βρωμιάρη;  :2funny:

Κάτι δεν ξέρεις καλά μάλλον...

Η Κίνα είναι μόνιμος αγοραστής ποσοστήτων χρυσού.

Και η Ινδία επίσης μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι.

Δεν συνεχίζω την αντιπαράθεση...  Από το 2007 ακούω διάφορα κουλά για τον χρυσάφαρο.

Αν άκουγα τον καθένα,  κι όχι αυτό που βλέπω,  θα έπρεπε να έχω πουλήσει 10 φορές.

Ο χρυσός θα πάει τουλάχιστον 5000 πριν αρχίσει να πέφτει. Εκεί λένε τα κιτάπια μου.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αφου εχουν εργασιμη αυριο οι Ιταλοί/Ισπανοί προετοιμαστείτε για μεγάλα πανηγύρια στα χρηματιστήρια τους....

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ο χρυσός θα πάει τουλάχιστον 5000 πριν αρχίσει να πέφτει. Εκεί λένε τα κιτάπια μου.

Δολάρια η ουγγιά; :o :o
Από το στόμα σου και στου θεού τ' αυτί ρε παίχτη!

Υ.Γ. Στα οικονομικά γενικά (αν και κάπου είσαι απόλυτος και ενδεχομένως υπερβολικός) σε παραδέχομαι.
      Σε αντίθεση με τα περί αγοραίου έρωτα όπου "τσαλαβουτάς" άτσαλα, οπουδήποτε. :grin: :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Ο καθένας το παίζει όπως θέλει αλλά, η Κίνα δεν χειραγωγεί την τιμή πλέον άσχετα αν έχει μεγάλη ΠΑΓΙΑ ζήτηση.
Την οποία η αγορά έχει χωνέψει πλέον γιατί είναι σταθερή κάποια χρόνια πλέον.......
Αλλά αυτό είναι ελλάσονος σημασίας έτσι και αλλιώς.
Το σημαντικό είναι ότι η αρχική, αφελής ιδέα, ότι θα είναι ασφαλές μαξιλάρι σε πληθωριστικές τάσεις
ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ λάθος. Αυτό έγινε το '11 και ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
Υπάρχουν λόγοι που δεν έγινε αυτό αλλά βαριέμαι να αναπτύσω.
Εν ολίγοις, απλά, οι μεγάλοι ΙΔΙΩΤΕΣ παίκτες που τώρα τραβάνε τις χρηματαγορές πάνω δεν βρίσκουν βολικό
να τοποθετηθούν σε commodities στην δεδομένη φάση.
Για να διασφαλήσεις το χαρτοφυλάκιο σου το δέχομαι, να μιλάς για ένα 10% που και αυτό είναι αρκετά θετικό σενάριο
δεν έχει νόημα. Παίζουν πολύ καλύτερες αποδόσεις σε αυτή την φάση.

Και σταματώ εδώ.

Επισκέπτης

Τὸ σημασίας Λαρίσης ποῖον εἶναι;

Δεύτερον κακόν, μετὰ τὴν ἀποχώρησιν τοῦ κ. Asia Fun ἐκ τῶν ἀναλύσεων τῶν ἀγορῶν. Μόνον ὁ κ. ποδολάγνος παρέμεινεν νὰ φυλᾷ Θερμοπύλας.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Eθνικη ελπιδα η μονη ελπιδα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μάγκας ο Αναστασιάδης...

δίνει μετοχές των τραπεζών στους καταθέτες όπως επίσης τάζει σε όποιον κρατήσει τις καταθέσεις στην κύπρο για δύο χρόνια ομόλογα ίσα με την περικοπή συνδεδεμένα με το φυσικό αέριο..

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Ο καθένας το παίζει όπως θέλει αλλά, η Κίνα δεν χειραγωγεί την τιμή πλέον άσχετα αν έχει μεγάλη ΠΑΓΙΑ ζήτηση.
Την οποία η αγορά έχει χωνέψει πλέον γιατί είναι σταθερή κάποια χρόνια πλέον.......
Το σημαντικό είναι ότι η αρχική, αφελής ιδέα, ότι θα είναι ασφαλές μαξιλάρι σε πληθωριστικές τάσεις
ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ λάθος. Αυτό έγινε το '11 και ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
Υπάρχουν λόγοι που δεν έγινε αυτό αλλά βαριέμαι να αναπτύσω.
Εν ολίγοις, απλά, οι μεγάλοι ΙΔΙΩΤΕΣ παίκτες που τώρα τραβάνε τις χρηματαγορές πάνω δεν βρίσκουν βολικό
να τοποθετηθούν σε commodities στην δεδομένη φάση.
Για να διασφαλήσεις το χαρτοφυλάκιο σου το δέχομαι, να μιλάς για ένα 10% που και αυτό είναι αρκετά θετικό σενάριο
δεν έχει νόημα. Παίζουν πολύ καλύτερες αποδόσεις σε αυτή την φάση.

Και σταματώ εδώ.
καλα κανεις κ σταματας γιατι απο μπουδες κ αναλυσεις με θεμα την ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΠΟΥΡΔΑ,δηλ τις "χρηματαγορες"  :jerking: :jerking: :jerking: χορτασαμε ν ακουμε μαλ,,ιες-δεν το λεω γι αυτα που λες εσυ,το λεω για ολο το πλεγμα αυτης της μπαρουφας,,
ο μονος λογος που υφισταντε αυτες οι μαλκιες,ειναι για να κομνομανε ακοπα καποιοι χαρτογιακαδες σε ολα τα επιπεδα
θα μου πεις κι εσυ τι εισαι ο τσε γκεβαρα?σε προσωπικο επιπεδο παντως στ αρχιδια μου τους εχω γραψει με μεγαλη επιτυχια ασχολουμενος με πρακτικες δουλειες ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Κ cash,..και στα τεοια μου αν θα πεσουν πχ τα παραγωγα καιρου η οι αγορες μεταλευματτων,, :jerking: :jerking: :jerking:
και γαμω κ καργα ουκρανες-ρωσσιδες κι ειμαι -σχετικα-ευτυχης,,,δεν μπορεις νασαι ευτυχης με τοσο μωροχαυλο κοσμο διπλα σου .ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ... :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom