Νέα

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε από την Τράπεζα ΟΛΟΙ μαζί? Bank Run στην Κύπρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

-ΣΤΑ παπαρια σας????

• -ΝΑΙ...!

Ψήφοι: 33 15,8%
  • -ΟΧΙ...τα ειχα παει ολα εκει!

Ψήφοι: 8 3,8%
  • -ΔΕΝ τρεχει τιποτα!

Ψήφοι: 16 7,7%
  • -ΤΡΕΧΕΙ και παρατρεχει...θα τρεχουμε και εδω!

Ψήφοι: 58 27,8%
  • -ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ

Ψήφοι: 20 9,6%
  • -ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΙΑ-ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!

Ψήφοι: 74 35,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Παρέμβαση Μέρκελ για τις εξελίξεις στη Μεγαλόνησο
«Υπεύθυνοι είναι όλοι οι καταθέτες στην Κύπρο», δήλωσε το Σάββατο βράδυ η Γερμανίδα Καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ σε παρέμβαση της για τις εξελίξεις στην Κύπρο.
URL]]

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
 Μόνο ένα πράγμα θα μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα όλου του πλανήτη.

Φθηνή ενέργεια.

Αρα χρειαζόμαστε σαν υφήλιος, ένα καύσιμο πολύ φτηνό και μια μηχανή να το καίει.

Σε συνθηκες καύσης και ρύπων υπάρχει ο κινητήρας υδρογόνου με καύσιμο το υδρογόνο.

Υπάρχει και η σύντηξη που ακόμα δεν έχει καλά αποτελέσματα. Ακόμα...

Νομίζω πως η σύντηξη θα είναι το μέλλον.

Ό,τι ήταν πριν 100 χρόνια οι ντιζελομηχανές που αντικατέστησαν τις ατμομηχανές.

Η επανάσταση στην αλλαγή του καύσιμου υλικού και των μηχανών, προκάλεσε κατά τη γνώμη μου αναστάστωση με συνέπεια το ΚΡΑΧ του 1929.

Ίσως να βρισκόμαστε σε μια ανάλογη καμπή της ιστορίας.
Πραγματικα πολυ ενδιαφερον σκεπτικο ολο αυτο !!!!!!!!!!!

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Ανεξάρτητα τι δήλωσε ή τι δεν δήλωσε η κα Μέρκελ , τι ΧΟΝΤΡΟ ΜΑΛΑΚΙΑ την κάναμε εμέις η Ευρωπαίοι στο προχθεσινό EUROGROUP:

ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ

Τώρα μόνο ευχές μπορούμε να κάνουμε.
Μακάρι, να παν όλα καλά από αύριο

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Πραγματικα πολυ ενδιαφερον σκεπτικο ολο αυτο !!!!!!!!!!!

Τα πάντα παίζονται γύρω από την ενέργεια axaxouxa.

Σκέψου να έχεις φτηνή ενέργεια πόσα πράγματα μπορέις να κάνεις.

Με φτηνή ενέργεια μπορείς να καλλιεργήσεις πιο πολύ και γρήγορα τεράστιες εκτάσεις, με συνέπεια μεγάλη παραγωγή.

Με φτηνή και καλή ενέργεια οι αποστάσεις εκμηδενίζονται και λόγω μικρού κόστους θα αυξηθεί το μεταφορικό έργο.

Σκέψου τώρα να βρεθεί ο τρόπος να κάνεις τη σύντηξη. Με αυτό απελευθερώνονται τεράστια ποσά ενέργειας..., που  ίσως επιτρέψουν τα διαστρικά ταξίδια.

Δεν ξέρω με ποιον τρόπο... Θα τον βρουν οι επιστήμονες... Μολις πριν 200 χρόνια τα πλοία κινούντο με τον άνεμο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Με φτηνή ενέργεια μπορείς να καλλιεργήσεις πιο πολύ και γρήγορα τεράστιες εκτάσεις, με συνέπεια μεγάλη παραγωγή.

Με φτηνή και καλή ενέργεια οι αποστάσεις εκμηδενίζονται και λόγω μικρού κόστους θα αυξηθεί το μεταφορικό έργο.

Σκέψου τώρα να βρεθεί ο τρόπος να κάνεις τη σύντηξη. Με αυτό απελευθερώνονται τεράστια ποσά ενέργειας..., που  ίσως επιτρέψουν τα διαστρικά ταξίδια.

Δεν ξέρω με ποιον τρόπο... Θα τον βρουν οι επιστήμονες... Μολις πριν 200 χρόνια τα πλοία κινούντο με τον άνεμο.
εχουν βρει ηδη αλλες πηγες ενεργειας τυπε
αλλα θα τις βγαλουν στην φορα οταν πρεπει

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δηλαδη ολου σας εσας σας πειραξε επειδη θα δωσετε  6 της εκατο απο  της καταθεσεις σας?  :birdman:

εγω δε θα αντιδρουσα και πολυ γιατι θελω να βοηθησω την πατριδα  :2on1: εγω ειμαι πατριωτης  :birdman: οχι προδοτης  :birdman:

εκτος και αν εχετε πανω απο 100κ και ειστε φραγκατοι και σας εχει παει το σκατο στην καλτσα μην γινει κανενα κουρεμα 30 της εκατο  :2on1:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
εχουν βρει ηδη αλλες πηγες ενεργειας τυπε
αλλα θα τις βγαλουν στην φορα οταν πρεπει

Πιθανόν. Εχω ακούσει για διάφορες θεωρίες συνομωσίας.

Οι Γερμανοί προσπαθούν να εξελίξουν κινητήρες υδρογόνου και οι Αμερικανοί λένε πως έχουν βρει έναν κινητήρα που βάση του έχει τον υδράργυρο.

Δεν ξέρω τι ισχύει από όλα αυτά. Θα το δούμε στην πορεία.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
δηλαδη ολου σας εσας σας πειραξε επειδη θα δωσετε  6 της εκατο απο  της καταθεσεις σας?  :birdman:

εγω δε θα αντιδρουσα και πολυ γιατι θελω να βοηθησω την πατριδα  :2on1: εγω ειμαι πατριωτης  :birdman: οχι προδοτης  :birdman:

εκτος και αν εχετε πανω απο 100κ και ειστε φραγκατοι και σας εχει παει το σκατο στην καλτσα μην γινει κανενα κουρεμα 30 της εκατο  :2on1:

stam

ψυχολογικό είναι περισσότερο παρά ουσίας. Το είπα και πιο πάνω... Έχασε η Βενετιά βελόνι.

Κι εμένα μου πήραν 3500.

Μέσα στο πρόγραμμα είναι κι αυτά.

Η ουσία είναι να αντιμετωπίζεις ψύχραιμα τις καταστάσεις και να μην κάνεις βεβιασμένες κινήσεις.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
  Πιθανόν. Εχω ακούσει για διάφορες θεωρίες συνομωσίας.

Οι Γερμανοί προσπαθούν να εξελίξουν κινητήρες υδρογόνου και οι Αμερικανοί λένε πως έχουν βρει έναν κινητήρα που βάση του έχει τον υδράργυρο.

Δεν ξέρω τι ισχύει από όλα αυτά. Θα το δούμε στην πορεία.
νομιζω και εγω οτι ολο το παιχνιδι ειναι η ενεργεια δυστηχως τοσο πρακτικη ενεργεια σαν το πετρελαιο δεν εχουμε ακομη
το βασικο προβλημα ειναι οι μεταφορες και οχι τοσο η θερμανση αν βρεθει κατι πρακτικο για τι μεταφορα τοτε τα πραγματα θα ειναι αλλιως

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Σκέψου τώρα να βρεθεί ο τρόπος να κάνεις τη σύντηξη. Με αυτό απελευθερώνονται τεράστια ποσά ενέργειας..., που  ίσως επιτρέψουν τα διαστρικά ταξίδια.

Σωστος !!!!!

Πιστευω ομως οτι ηδη εχουν βρει τις εναλλακτικες λυσεις και οτι θα μας τις προωθησουν οταν θα ειναι η ωρα τους.
Προς το παρον προσπαθουν να επιβληθουν στα τελευταια ενεργα κοιτασματα βγαζοντας απο την μεση οποιον θεωρουν εμποδιο

STRAIGHT_EDGE

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2013
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
προτιμω να φυλαω τα φραγκα σπιτι μου κι ας παιζει το ρισκο να μου τα βουτηξουν,παρα να τα εχω μεσα σε μια κωλοτραπεζα,ποσο μαλλον τωρα που θα μπει δερβεναγας κι ο καθε μαλακας σδοετζης...ας κοιταξουν να καθαρισουν τον τοπο απο τους κοστουμαρισμενους μαφιοζους που κατακλεβουν το κρατος και τον κοσμακη εκμεταλλευομενοι την θεση τους και να αφησουν τον απλο πολιτη για μετα..διαφανεια και εντιμοτητα πανω απ ολα  :2funny: :2funny: :2funny:  :jerking: :jerking:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Αφου ξανασυγχαρω τους Ελληνες που πηγαν τα λεφτα στην Κυπρο γιατι φοβηθηκαν μηπως εβγαινε ο Τσιπρας(κατι που θα κανω τακτικα απο δω και περα), να προσθεσω οτι δεν αντιλαμβανομαι την...χαρα που εχουν αρκετοι γι αυτο που επαθαν οι Κυπριοι.
Ωρες ωρες εχω την εντυπωση οτι οι Ελληνες χαιρονται να βλεπουν και τους αλλους να παθαινουν οτι επαθαν και οι ιδιοι.
Κοινως αν αυριο μεθαυριο βαρεσει κανα κανονι καμια Πορτογαλια ή Ισπανια πχ, οι Ελληνες δινουν την εντυπωση οτι θα το χαρουν επειδη δεν θα ειναι πλεον μονοι τους στον πατο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αφου ξανασυγχαρω τους Ελληνες που πηγαν τα λεφτα στην Κυπρο γιατι φοβηθηκαν μηπως εβγαινε ο Τσιπρας(κατι που θα κανω τακτικα απο δω και περα), να προσθεσω οτι δεν αντιλαμβανομαι την...χαρα που εχουν αρκετοι γι αυτο που επαθαν οι Κυπριοι.
Ωρες ωρες εχω την εντυπωση οτι οι Ελληνες χαιρονται να βλεπουν και τους αλλους να παθαινουν οτι επαθαν και οι ιδιοι.
Κοινως αν αυριο μεθαυριο βαρεσει κανα κανονι καμια Πορτογαλια ή Ισπανια πχ, οι Ελληνες δινουν την εντυπωση οτι θα το χαρουν επειδη δεν θα ειναι πλεον μονοι τους στον πατο.
ο κοσμος ειναι κακος
φουφουτος 2012

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Οσο η ρητρα πετρελαιου ειναι το δολαριο στα αρχιδια τους βγαζουν νομισμα με τα τσουβαλια
το χρεως τον ηπα δεν πληρωνεται αργα η γρηγορα θα πατησουν ενα κουμπι και θα πουν δεν χρωσταω τπτ τους πρωτους που θα ξετιναξουν θα ειναι οι κινεζοι και οι ιαπωνες ακολουθουν που εχουν μεγαλο μερος του αμερικανικου χρεους
και φυσικα οσο διατητουν το στρατο που εχουν δεν προκειται να τους κανει κανεις τπτ θα σπειρουν και κανενα μεγαλο πολεμο και μετα απο αυτον κανενα σχεδιο μαρσαλ με καμια 10αρια εταιριες διατροφης οπως εκαναν το 40 και φτου και απο την αρχη το ξερουν το εργο καλα δοκιμασμενο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Διαφωνώ.

Το ευρώ δεν θα πάψει να υπάρχει.

Δεν συμφέρει τις χρηματαγορές.

Εχουν στηριχτεί τεράστια συμφέροντα πάνω στην ισοτιμία ευρωδολαρίου.

Αποκλείεται.

Συμφωνώ πως θα αποδυναμωθεί.

Μακροπρόθεσμα βλέπω την ισοτιμία στο 0,8270.

Αν επαληθευτώ θα προσθέσω άλλη μία επιτυχημένη πρόβλεψη.

Η πιο πετυχημένη μου μέχρι τώρα ήταν το ανηλεές σορτάρισμα της Εθνικής από τα 22 ευρώ εως σχεδόν τα 4...

Την ξέσκισα τη γριά.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Η (ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ) μάλλον η ΓΕΡΜΑΝΙΑ πρέπει να λέμε
, μας παίζει άσχημο παιχνίδι μαζί με την ΤΟΥΡΚΙΑ, εις βάρος της ΕΛΛΑΔΑΣ και της ΚΥΠΡΟΥ μαζί με την ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΕΞΗΓΩ:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΝΑΤΟΪΚΗ δύναμη στην ΜΕΣΟΓΕΙΟ η οποία εδώ και λίγο καιρό έχει ΓΕΡΜΑΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ και ναυαρχίδα ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ.
Αυτήν την στιγμή βρίσκεται νότια της ΚΥΠΡΟΥ.
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΛΑΟ.
ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.
ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΣΤΟ AIS.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ....

katohika.gr

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Περα απο τις παπαριες τωρα, υπαρχουν ατομα εδω μεσα που πηραν λεφτα απο την Ελλαδα για να τα πανε Κυπρο επειδη φοβηθηκαν τον Τσιπρα? Φυσικα και υπαρχουν. Μιληστε ρε μαγκες.
Υποσχομαι οτι δεν θα γελασω(....πολυ).
Πως νιωθετε τωρα? Εχετε κατι να πειτε για την τρεμη? Τον πρετεντερη? Το mega? Ολους αυτους που σας επεισαν πριν 8 μηνες οτι ερχονταν οι δεινοσαυροι και οι κομητες?

Τα γελια που εριξα χτες με τον εργοδοτη μου βεβαια, δεν θα τα ξανακανω.
Ουτε που ξερω ποσα ειχε παει Κυπρο το ζωον.
Αυτος ο οποιος σαν αλλος πρετεντερης εκβιαζε το προσωπικο να ψηφισει ΝΔ το καλοκαιρι για να συνεχισει να εχει δουλεια και να μην χρεοκοπησει η χωρα....
...κλαψε τωρα αρχιδι. Και ακομα δεν αρχισαμε  :rockon:

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16

Τις τράπεζες της Κύπρου, της Αγγλίας και της Γερμανίας προτίμησαν οι 'Ελληνες τα τελευταία 2 χρόνια, για να μεταφέρουν τα λεφτά τους...
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ", η Κύπρος έρχεται πρώτη στους προορισμούς, καθώς εκεί έχει καταλήξει το 40% των κεφαλαίων (περίπου 7,5 δισ.) που έφυγαν στο εξωτερικό.

Το δημοσίευμα αναφέρει ωστόσο πως η τάση φυγής προς την Κύπρο σταμάτησε το 2011 και ειδικά φέτος δεν θεωρείται τόσο ασφαλής επενδυτική επιλογή.

Πάνω απο 6,5 δισ. ευρώ μεταφέρθηκαν στη Βρετανία αλλά σύμφωνα με τραπεζίτες σημαντικά ποσά απο τα χρήματα αυτά δεν βρίσκονται πλέον σε τράπεζες αλλά επενδύθηκαν κυρίως σε αγορές ακινήτων.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Γερμανία, που έχει δεχθεί περίπου 4 δισ. ευρώ απο έλληνες καταθέτες. Ενα σημαντικό μέρος των χρημάτων αυτών μετατράπηκαν σε ομόλογα του γερμανικού Δημοσίου, που σήμερα αποτελούν δυνατά επενδυτικά "χαρτιά".

Στην Ελβετία, τον παραδοσιακό προορισμό, μεταφέρθηκε περίπου το 10% των καταθέσεων που βγήκαν απο τα ελληνικά σύνορα τα τελευταία δύο χρόνια. Σύμφωνα με τους τραπεζίτες αυτό έγινε αφενός γιατί τα επιτόκια είναι χαμηλά και αφετέρου γιατί οι μεγάλες ελβετικές τράπεζες ασχολούνται με καταθέσεις άνω των 200.000 ευρώ και θέτουν αυστηρούς όρους για μικρότερα ποσά.

«Mας έπιασαν στον ύπνο» λένε οι Κύπριοι καταθέτες
Αυτό που έπαθαν χιλιάδες Ελληνες καταθέτες που πίστεψαν ότι αν πάνε τα λεφτά τους στην Κύπρο θα τα γλιτώσουν, δεν έχει προηγούμενο.

Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ έφυγαν από τα ελληνικά γκισέ και πήγαν σε τράπεζες της Κύπρου την περίοδο που η Ελλάδα ήταν με το ένα πόδι έξω από την Ευρώπη. Και δε μιλάμε για μεγαλοκαταθέτες και πλούσιους που επέλεξαν το μαρτυρικό νησί που φάνταζε τραπεζικός και φορολογικός παράδεισος. Αλλωστε, αυτοί τα βγάζουν τα λεφτά τους σε πιο… εξωτικούς προορισμούς, αν όχι στην Ελβετία.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Περα απο τις παπαριες τωρα, υπαρχουν ατομα εδω μεσα που πηραν λεφτα απο την Ελλαδα για να τα πανε Κυπρο επειδη φοβηθηκαν τον Τσιπρα? Φυσικα και υπαρχουν.
το 90% τα ειχε παει πριν τον μαιο του 2012 τυπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom