oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Δικο τους νομισμα
ρε φιλε ουτε εγω ειμαι υπερ του ευρω
αλλα δεν νομιζω πως το νομισμα κανει τοσο μεγαλη διαφορα
Δικο τους νομισμα
Δικο τους νομισμα
Επίσης 73.000.000 δούλους που να δουλεύουν αντί πινακίου φακής για τους υπόλοιπους 700.000 νοματαίους.
οτι να ναι
αυτή η ψύχωση κάποιων με την Ρωσία των ορθόδοξων αδερφών μας, από μηχανής θεός, είναι τόσο μα τόσο αφελής.
Ρωσία, έθνος πορνών, μουζίκων και μεθυστάκων.
διαφθορά και διαπλοκή που μπροστά τους εμείς είμαστε Σκανδιναβία
κράτος που αντιμετωπίζει τον Ρώσο πολίτη σαν σκουπίδι και απλή στατιστική (χειρισμός Μπεσλάν, Κουρσκ, ομηρείας θεάτρου στην Μόσχα) ξέρω και άλλα από ανθρώπους που δουλέψαν εκεί.
πολιτικό σύστημα που νομιμοποιεί την θεσμική αλλαξοκωλιά, Πούτιν πρόεδρος, Μεντβέντεφ πρωθυπουργός, μετά αλλάζουν Μεντβέντεφ πρόεδρος, Πούτιν πρωθυπουργός, μετά ξανααλλάζουν, Πούτιν πρόεδρος, Μεντβέντεφ πρωθυπουργός.
και ρίχνουμε στο μεταξύ και καμμιά λιτανεία εικόνας ή καμμιάς "αγίας ζώνης" για να στανιάρει ο πληθυσμός.
και κάποιοι συμπατριώτες μας λοιπόν που ξέρουν από Ρωσία μόνο λόγω στουντιοκόριτσων περιμένουν το θαύμα.
κι εγω δεν το επιασα, οποιος γνωριζει ας ενημερωσει
αυτή η ψύχωση κάποιων με την Ρωσία των ορθόδοξων αδερφών μας, από μηχανής θεός, είναι τόσο μα τόσο αφελής.
Ρωσία, έθνος πορνών, μουζίκων και μεθυστάκων.
διαφθορά και διαπλοκή που μπροστά τους εμείς είμαστε Σκανδιναβία
κράτος που αντιμετωπίζει τον Ρώσο πολίτη σαν σκουπίδι και απλή στατιστική (χειρισμός Μπεσλάν, Κουρσκ, ομηρείας θεάτρου στην Μόσχα) ξέρω και άλλα από ανθρώπους που δουλέψαν εκεί.
πολιτικό σύστημα που νομιμοποιεί την θεσμική αλλαξοκωλιά, Πούτιν πρόεδρος, Μεντβέντεφ πρωθυπουργός, μετά αλλάζουν Μεντβέντεφ πρόεδρος, Πούτιν πρωθυπουργός, μετά ξανααλλάζουν, Πούτιν πρόεδρος, Μεντβέντεφ πρωθυπουργός.
και ρίχνουμε στο μεταξύ και καμμιά λιτανεία εικόνας ή καμμιάς "αγίας ζώνης" για να στανιάρει ο πληθυσμός.
και κάποιοι συμπατριώτες μας λοιπόν που ξέρουν από Ρωσία μόνο λόγω στουντιοκόριτσων περιμένουν το θαύμα.
πότε είναι η τελευταία φορά που πήγες Γερμανία;Ναι και μετά τη δουλειά 3 ώρες στη μπυραρία μέχρι να γίνει λιάρδα και να γυρίσει σπίτι να πλακώσει στις μάπες την κυρά.
Ή να πάει διακοπές στην Πάρο τρώγοντας καρπούζι με τη φλούδα για να ρουπώσει να πίνει μπύρα με την κανάτα άντε στο τσακίρ κέφια καμιά χωριάτικη στα 4..
Αυτά που λες συνέβαιναν επί κομμουνισμού.
πες μου κι εσύ πότε πήγες τελευταία φορά Ιταλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ισπανία, Πορτογαλία και Κύπρο......ρε μεσιε γκατσμπυ ,αντε καλα τα μολογας (για οικονομια της κουβεντας)....ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΡΟΨΕΚΑΖΟΜΕΝΑ ,ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ ΤΥΡΙΑ,ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ!Σκισαμε τις επιδοτησεις,φαγαμε(οπως λεει ο παγκαλος),εχουμε πολλους καμμενους,τσιπρες,τσιμπλες,ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ....ΟΚ!...ΓΡΑΨΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ ,Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ,Η ΙΣΠΑΝΙΑ,Η ΙΤΑΛΙΑ ,Η ΚΥΠΡΟΣ,ΤΟΝ "ΠΙΝΟΥΝΕ" ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και αγγιζουν το "ελληνικο θαυμα"....ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΣΚΙΣΑΝΕ?...ΕΚΕΙ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ? Ο ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΗΣ? ΜΗΠΩΣ Ο ΠΟΛΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ?...
...Ενα σου γραφω και κρατα το.....ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ Η ΠΟΥΤΣΑ ΑΚΟΜΑ, ΓΙΑ ΚΑΤΩ ΧΩΡΕΣ ,ΓΑΛΛΙΑ(χαλαρα),κατι κεντροευρωπαικες μπανανιες(σλοβενια,κροατια,σλοβακια)...και βεβαια θα ερθει και η ωρα του γερμανου αναποφευκτα....Αφηνω μονο απεξω σουηδια φινλανδια και νορβηγια ,εξαιτιας των απιστευτων φυσικων πορων που διαθετουν για να καλυπτουν τρυπες!...αυτια!
ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΨΩΜΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ....
πότε είναι η τελευταία φορά που πήγες Γερμανία;
Θα διαφωνησω λιγο,η βια δεν ειναι στην καθημερινοτητα του Γερμανου ποσο μαλλον η ενδοοικογενειακη,συνηθως αυτα τα κανουν τα ρεταλια οι Αγγλοι και πρωην Σοβιετικοι.Ναι και μετά τη δουλειά 3 ώρες στη μπυραρία μέχρι να γίνει λιάρδα και να γυρίσει σπίτι να πλακώσει στις μάπες την κυρά.
Ή να πάει διακοπές στην Πάρο τρώγοντας καρπούζι με τη φλούδα για να ρουπώσει να πίνει μπύρα με την κανάτα άντε στο τσακίρ κέφια καμιά χωριάτικη στα 4..
βαρέθηκα να διαβάσω όλο το ποστ γιατί ψιλοβιάζομαι.Μεγάλε απλά δε θες να καταλάβεις
1) Στην πρώτη περίπτωση θα έχανα 4.000 και στη δεύτερη έχασα 35.000 (Άρα οι καταθέσεις δε μου έμεινα όπως λες, τις έχασα σχεδόν όλες). Η όλη υπόθεση ήταν ότι αν έμπαινε αυτό το 10% στις καταθέσεις θα είχαν βγάλει όσα έβγαλαν ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 3 χρόνων. Άρα το εισόδημα μου δε θα έπεφτε άλλο. Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτό??? Και φαντάσου ότι αν αυτό συμφέρει εμένα που είμαι οικονομικά ευκατάστατος (σχετικά) πόσο θα συμφέρει όλους τους υπόλοιπους που δεν είχαν ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ καταθέσεις....Δεν μπορεί να μην το καταλαβαίνεις εκτός κι αν έχει στην τράπεζα 2-3 εκατομμύρια Ευρώ μαύρα.
Στο θέμα με τις Σκουριές
1) Απλά προσπέρασες όλες τις παραδοχές
5.000 εργαζόμενοι αντί για 1500
5.000 Ευρώ μηνιαίως αντί για 1500
100 χρόνια εξόρυξης αντί για 27
2) Προσπέρασες ότι όλα αυτά τα λεφτά από τις μισθοδοσίες θα επέστρεφαν μέσω φορολογίας και κατανάλωσης στην ελληνική οικονομία
3) Προσπέρασες την αρχική επένδυση του 1 Δις .
Σε ένα μεταλλείο στο οποίο έχει γίνει η αρχική επένδυση του 1 Δις για να αποκτήσεις ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ εξοπλισμό, τα υπόλοιπα έξοδα (πλην της μισθοδοσίας) είναι ΜΗΔΑΜΙΝΑ
Μην επιμένεις ειδικά στο θέμα των Σκουριών γιατί το ξέρω απ' έξω και ανακατωτά
ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ.....Σύμφωνα με τα δικά σου λόγια:
1981 - 2011: 30 χρόνια
3.000.000.000.000 δρχ. = 8,8 δις Ευρώ
8,8 Δις / 30 χρόνια = 293 Εκ. Ευρώ το χρόνο......Δηλαδή καταλήγεις σε αυτό που σου είπα
ΠΑΣΟΚ ψηφίζεις ρε μεγάλε και δεν μπορείς να καταλάβεις???
Θεωρώ πως έχει γίνει τεραστια φασαρία για θέμα μάλλον ήσσονος σημασίας...
Στο κάτω-κάτω της γραφής κανένας μας δεν θα ζει για πάντα και στο "τέλος" όλους μας περιμένει ένα ωραίο "οικόπεδο" 2Χ1. Το δικό μου το έχω έτοιμο, είναι και 2Χ2 με ωραία μάρμαρα και κάποιους να με περιμένουν εκεί...
Θεωρώ πως έχει γίνει τεραστια φασαρία για θέμα μάλλον ήσσονος σημασίας.
Στο κάτω-κάτω της γραφής κανένας μας δεν θα ζει για πάντα και στο "τέλος" όλους μας περιμένει ένα ωραίο "οικόπεδο" 2Χ1. Το δικό μου το έχω έτοιμο, είναι και 2Χ2 με ωραία μάρμαρα και κάποιους να με περιμένουν εκεί...