ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Αναλύεις τον κόσμο στην βάση "κακός Ρώσος, καλός Αμερικάνος".Η πλύση εγκεφάλου πού τρώς από τον μπαρμπα-Σαμ έχει τελειώσει.Η ζωή δεν είναι κλέφτες κι αστυνόμοι.
To ξέρω πως πλέον ο "κακός" για τους εγχωρίους "προοδευτικούς" δεν είναι ο Αμερικάνος! Αυτός έχει και έγχρωμο πρόεδρο, εξ άλλου. Ο "κακός" πλέον είναι οι Βρυξέλλες και το Βερολίνο! ;)
Απλά (και λόγω ηλικίας υποθέτω) είμαι κάπως old fashioned!
Σε κάθε περίπτωση όμως θυμάμαι και ποιό κράτος είχα ΠΑΝΤΑ δημοκρατία, από τη σύστασή του και ποιοί έριξαν το "βάρος" τους για να κερδηθούν και οι δύο Παγκόσμιοι πόλεμοι και ποιοί ανασυγκρότησαν τη χώρα μας με οικονομική βοήθεια που ΠΟΤΕ δεν ζήτησαν πίσω!
Όχι με δάνεια και μάλιστα έντοκα! ;)
To ξέρω πως πλέον ο "κακός" για τους εγχωρίους "προοδευτικούς" δεν είναι ο Αμερικάνος! Αυτός έχει και έγχρωμο πρόεδρο, εξ άλλου. Ο "κακός" πλέον είναι οι Βρυξέλλες και το Βερολίνο! ;)
Σε κάθε περίπτωση όμως θυμάμαι και ποιό κράτος είχα ΠΑΝΤΑ δημοκρατία, από τη σύστασή του και ποιοί έριξαν το "βάρος" τους για να κερδηθούν και οι δύο Παγκόσμιοι πόλεμοι και ποιοί ανασυγκρότησαν τη χώρα μας με οικονομική βοήθεια που ΠΟΤΕ δεν ζήτησαν πίσω!
"Όλοι αυτοί οι Γερμανοπροσκυνημένοι είναι εθνικοί μειοδότες. Και χειρότεροι από τοος Πλαστηροπαπάγηδες του μετεμφυλιακού κράτους!"
Πραγματικά οικονομικά της Κύπρου
ανάλυση απο κ .Ν. Λυγερό και κ. Μ. Χρήστου
ΑΗΚ
http://[URL unfurl="true"]www.sonofthesouth.net/uncle-sam/images/uncle-sam.jpg[/img[/URL]]Αναλύεις τον κόσμο στην βάση "κακός Ρώσος, καλός Αμερικάνος".Η πλύση εγκεφάλου πού τρώς από τον μπαρμπα-Σαμ έχει τελειώσει.Η ζωή δεν είναι κλέφτες κι αστυνόμοι.
http://[URL unfurl="true"]www.anglonautes.com/hist_us_20_civil_rights_kkk/hist_us_20_cvil_rights_pic_kkk_salute_1946.jpg[/img[/URL]]
Το σχέδιο μάρσαλ ήταν αποτέλεσμα της μεταπολεμικής πολιτικής απήχησης της κομμουνιστικής αριστεράς σε μεγάλο μέρος της ευρωπαϊκής ηπείρου - κάτι που εξανάγκασε τους αμερικάνους να δημιουργήσουν ένα οικονομικό/κοινωνικό ανάχωμα έναντι του, επεκτεινόμενου τότε, σιδηρού παραπετάσματος ... και όπως πάντα ΔΕΝ δόθηκε χωρίς στρατιωτικά/πολιτικά/οικονομικά ανταλλάγματα και πολλαπλά οφέλη για την εξαγωγική αμερικανική οικονομία ...
[/quote]
κολοκυθοκεφτέδες με ρίγανη.
Ο αμερικάνος όταν είσαι με το μέρος του φόρα παρτίδα σε πάει γαμιώντας μπροστά. (βλέπε τουρκόπουστες)
Οταν το παίζεις μαγκιά κλανιά σε στέλνει για κόλυβα με το γάντι.
Ο Ρώσος γνωστός μαλάκας παρτάκιας όλα για την πάρτη του και όταν τα πράγματα ζορίζουν σε αφήνει να αυτοκτονήσεις.
Το έκανε με Ελλάδα στα Ορλωφικά.
Το έκανε με τον Καποδίστρια και την μη προστασία του και κατ επέκτασιν τη δολοφονία του.
Το έκανε με τον Στάλιν όταν παράτησε 30% Ελληνες κομμουνιστές να σφάζονται αβοήθητοι γιατί έτσι είχε συμφωνήσει στην Γιάλτα με τον Τσώρτσιλ
Το έκανε με τον Μακάριο που παρόλο που ήταν στο κίνημα των αδεσμεύτων τον άφησε στον Κισσιγκερ να τον ξεσκίσει
Το έκανε με την κυπριακή οικονομία τώρα και καλά γιατί δεν τον είχαν ενημερώσει για τη συμφωνία.
Πουτάνα ράτσα με όλη τη σημασία της λέξης.
το νεο σχεδιο που εφαρμοστηκε στην Κυπρο μπορει να πονεσε τους καταθετες αλλα για το μελλον ειναι super.
Οι τραπεζες θα παιζουν συντηρητικο παιχνιδι,δεν θα μοιραζουν δανεια,καρτες κλπ για πλακα και δεν
θα παιζουν τα διαθεσιμα τους στα παραγωγα κλπ.
Αλλα ουτε και οι καταθετες θα παρκαρουν τα λεφτα της στην καθε κωλο-τραπεζα επειδη δινει μεγαλο τοκο
οντας εξασφαλισμενοι αφου τα λεφτα τους τα εγγυονται οι φορολογουμενοι.
,
super ειναι, τι να σου πω. Παρτυ κανουν. Το μισο κυπριακο ΑΕΠ ηταν τα 150 μαυρα δις που ερχονταν στην Κυπρο για 2 μερες βαλερ και μετα φευγανε Ρωσσια, το χασανε αυτο τωρα ... τι να σου λεω. Ολοι οι Κυπραιοι χαρλεμ σεικ κανουν απ τη χαρα τους. Χωρια το οτι ο Τραπεζικος τομεας θα συρρικνωθει (=ανεργια)
κολοκυθοκεφτέδες με ρίγανη.
Πουτάνα ράτσα με όλη τη σημασία της λέξης.
Εγω λεω πως θα επηρεασθουν οι τραπεζεςαλλα και οι καταθετες απο δω και περα.
Εγώ λέω ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΩΡΟΘΕΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ.
το σχεδιο ειναι απλο και μεγαλοφυες.
Αν ισχυε νωριτερα δεν θα εβαζες τα φραγκα σου στην proton-λαυρεντιαδα
γιατι εδινε υψηλο επιτοκιο.
Ολοι ηξεραν οτι ηταν απατη,αλλα ελεγαν και τιμε νοιαζει εμενα οι καταθεσεις
ειναι εγγυημενες θα ελθει το κοροιδο το esm με τα λεφτα των φορολογουμενων
και θα σωσει τις καταθεσεις μου.
Μεγαλη ανωμαλια και στρεβλωση.
super ειναι, τι να σου πω. Παρτυ κανουν. Το μισο κυπριακο ΑΕΠ ηταν τα 150 μαυρα δις το χρονο που ερχονταν στην Κυπρο για 2 μερες βαλερ και μετα φευγανε Ρωσια, το χασανε αυτο τωρα ... τι να σου λεω. Ολοι οι Κυπραιοι χαρλεμ σεικ κανουν απ τη χαρα τους. Χωρια το οτι ο Τραπεζικος τομεας θα συρρικνωθει (=ανεργια)
Kαι ειδικοτερα πουτανα του αμερικανου και του αγγλου. Ποτε δε πολεμησε εναντιον του Αγγλου ουτε του αμερικανου.
Μια φορα πηγε να τα βαλει με τον αγγλο και του γαμησαν τα πρεκια στον κριμαικο πολεμο.
Η Ρωσια ειναι τυχερη που ο πρωτος παγκοσμιος, ηταν... παγκοσμιος πολεμος δηλαδη πηραν μερος η Γαλλια η Αγγλια και οι ΗΠΑ. Αν πολεμουσαν αυτοι μονοι τους με τους Γερμαναραδες, σημερα θα ηταν ηδη γερμανικη επαρχια και θα μιλουσαμε για μια ξεχασμενη αυτοκρατορια οπως τους σκυθες η τους χαζαρους. Τοτε το ανατολικο μετωπο ειχε καταρρευσει πληρως.
Αλλα οι ρωσοι ηταν τυχεροι και ακομη τυχεροτεροι που οι ΗΠΑ μπηκαν στον πολεμο.
Η Ρωσια σωθηκε κυριολεκτικα στο Μαρνη, και στον Σομ. Πουτανακι της αμερικης λοιπον. Μη περιμενετε και πολλα απο αυτους
Ποιοι καταθετες? Νομιζεις θα αφησει κανεις οτιδηποτε παραπανω απο εξοδα κινησης στο Χαλουμονησο? Ολοι ΛουξεμβουργοΛιχνενσταινοΕλβετιες θα πανε, και οταν λεω ολοι συμπεριλαμβανω και τους Κυπραιους.