voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Καλό αυτό.
Θα το κρατήσω.
Υπάρχουν και πλούσιοι που δεν είναι μέρος του συστήματος.
Κουρτίνα είσαι νεοφιλελέ;;;;
Καλό αυτό.
Θα το κρατήσω.
Η διαφορα ειναι βεβαια οτι εγω δεν σου χρεωσα καμμια εγνοια για την επανασταση σε αντιθεση με σενα που χρεωσες(ΚΑΙ σε μενα)εγνοια για τους πλουσιους στην Κυπρο.Απόκληροι ή όχι κάποιοι, προφανώς κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, νομίζουν ότι αφού ΑΥΤΟΙ ασχολούνται με την επανάσταση 24/7 άρα ΟΛΟΙ ασχολούνται με την επανάσταση.
Ωραιο κολπο αυτα τα διπολα τυπου συμφωνησε/διαφωνησε,γερμανισμος/αντιγερμανισμος κλπ αλλα δεν θα παρω.
Τεφτέρι, τεφτέρι;;;;Τελικα ποιος εκλαψε για τους πλουσιους στην Κυπρο,οπως εγραψες?
Η διαφορα ειναι βεβαια οτι εγω δεν σου χρεωσα καμμια εγνοια για την επανασταση σε αντιθεση με σενα που χρεωσες(ΚΑΙ σε μενα)εγνοια για τους πλουσιους στην Κυπρο.
Καλό αυτό.
Θα το κρατήσω.
Ανεκάλεσα.
Δηλαδή και εσύ δεν με χρεώνεις "στους φίλους του Μπάμπη";
Λαμπρά, λαμπρά.
Χαίρομαι.
Εννοειται οτι εισαι χρεωμενος στους φιλους του Μπαμπη.Μαζι με αλλα εκλεκτα μελη τυπου τραβατρομπα και σια(κολλητους πλεον).Που ψηφισαν Τζημερο(ΠΟΛΥ φιλος του Μπαμπη και του Αρουλη,μερα παρα μερα στασιδι στον σκατοκομματρια),που τον υπολογιζες(εαν θυμασαι)στο επικειμενο,τοτε,γκουβερνο του Αντωνακη.Μεχρι και γραμμη ειχες δωσει...Δηλαδή και εσύ δεν με χρεώνεις "στους φίλους του Μπάμπη";
Πρώτος και μεγαλύτερος στόχος:
Να υπάρξει κυβέρνηση την επόμενη μέρα. Γι' αυτό ψηφίζουμε ΝΔ.
Δεύτερος στόχος:
Να πάρουν πλειοψηφία τα μνημονιακά κόμματα. Δηλαδή ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ, Δράση, Δημοκρατική Συμμαχία, Δημιουργία Ξανά.
Τρίτος στόχος:
Ψηφίζουμε κόμματα με Ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Που κατ' ελάχιστο αποδέχονται την παραμονή στο Ευρώ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Δηλαδή όλοι οι παραπάω και Δημοκρατική Αριστερά, Οικολόγοι.
Όποιος πρέπει να ψηφίσει ΔΗΜ.ΑΡ. να δώσει ψήφο στον Μάνο Ματασγγάνη.
Όποιος θέλει να ψηφίσει μικρό κόμμα τότε: Δημιουργία Ξανά.
Και όποιος θέλει να ψηφίσει Ανταρσύα ψήφο στον ξάδερφο μου.
Μαύρο σε όλους τους υπόλοιπους.
Αλλωστε ο Μπαμπης δεν νοιαζεται για την επανασταση,οπως και εσυ.Η οχι?Με την Ντόρα θα πάρει 1-2 νομούς, πχ Χανιά.
Θα χάσει κάποιους ψήφους οριακά αλλά εκεί που δεν θα έχει σημασία.
Αν ο Μάνος και ο Τζήμερος βρουν κάποιο τρόπο συνεργασίας (και ας μείνει ο Βαλλιανάτος έξω) θα μπουν οριακά στην Βουλή.
Οριακά μεν αλλά με 8 έδρες δε.
Αυτό θα κάνει δυνατό τον σχηματισμό Κυβέρνησης.
Διαφορετικά Κόσσοβο.
Και χειρότερα.
Ενας ειναι ο Μπαμπης,ο καραφλος θεος.ο Μπαμπης ποιός είναι;
το απλο πραγμα.Να προστατεψουν πραγματικα την χωρα τους.και τι επρεπε να κανουν δηλαδη για να ειναι οι καλυτεροι ;
Ξέρεις πολύ καλά ποιανού συστήματος εννοώ.
Της απάτης της λαμογιάς του πασοκισμού κλπ.
Και σε ρωτώ ευθέως. Θεωρείς ότι ακόμα και μια οικογενειακή επιχείριση που έχει πχ βγάλει 1-2 εκατομμύρια ευρώ ΕΙΝΑΙ μαύρα και πρέπει να κουρευτούν;
Δλδ εξισώνουμε τους πάντες με τους ρώσσους μαφιόζους;
Και με ρωτάς εάν είμαι εγώ νεοφιλελέ;
Ημαρτον αγαπητέ.
Ελεος
Ε όχι βέβαια.
Αν και ξέρω ότι η συγκεκριμένη οικογένεια τα έχει στην Ελβετία.
Οπότε δεν είσαι νεοφιλελέ.
Αναρχοαυτόνομος ίσως;
ο Μπαμπης ποιός είναι;
ΟΚ.Η ψύχωση του Υπερπόντικα.
Εμμονή του έχει γίνει.
Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή.
Κάποιος κακός εν γένει.
Εννοειται οτι εισαι χρεωμενος στους φιλους του Μπαμπη.Μαζι με αλλα εκλεκτα μελη τυπου τραβατρομπα και σια(κολλητους πλεον).Που ψηφισαν Τζημερο(ΠΟΛΥ φιλος του Μπαμπη και του Αρουλη,μερα παρα μερα στασιδι στον σκατοκομματρια),που τον υπολογιζες(εαν θυμασαι)στο επικειμενο,τοτε,γκουβερνο του Αντωνακη.Μεχρι και γραμμη ειχες δωσει... Αλλωστε ο Μπαμπης δεν νοιαζεται για την επανασταση,οπως και εσυ.Η οχι?Ενας ειναι ο Μπαμπης,ο καραφλος θεος.
http://[URL unfurl="true"]www.ishow.gr/Thumbnail.ashx?url=/files/shows/images/5D/5DF10A2D-9074-4FDE-9975-849E642B23BB.jpg&width=950&height=750&x1=0&y1=0&x2=0&y2=0[/img[/URL]]
Ο Βολταιρος δεν ειναι φιλος του,λεει...σχηματιζουν βεβαια κυβερνηση μαζι,τελειως τυχαια και για το καλο του τοπου. :2funny:
[/quote]
Μαλάκα, τα έχεις παίξει.
Κρατάς ΚΑΝΟΝΙΚΟ τεφτέρι.
Ο Βενιζέλος ας πούμε τα τίμια λεφτά της γυναίκας του γιατί τα είχε στην Κύπρο και του τα κουρέψανε;
Θα σε παρακαλεσω παρα πολυ...Φακέλωμα αρχίσατε οι τριμερείς;
Χαλια,αλλα γιατι ρωτας?Κωλομπαρας εισαι?Επίσης ο υπερπόντικας είναι όντως άσχημος;