εχει ενδιαφερον
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε από την Τράπεζα ΟΛΟΙ μαζί? Bank Run στην Κύπρο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 110K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
-ΕΠΙΚΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ,απο μια μεγαλη μορφη του συγκεκριμενου ιστιοτοπου.....ΕΙΔΙΚΑ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΒΟΛΤΕΡΕ ,ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ.....ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΚΑ ,ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ,ΣΤΑ ΟΠΛΑ ,ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΟ ,ΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ (ΚΕΙΜΑΝ,ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ,ΜΑΛΤΑΣ,ΜΟΝΑΚΟ,ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ,ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ,ΑΝΔΟΡΑΣ,ΕΛΒΕΤΙΑΣ).....ΔΕ γαμιεται βεβαια,αφου θα συνεχισουν να υπαρχουν ΑΤΜ και ευρω,παλι καλα!
Ε τότε γιατί κλαίτε;
Για τους Έλληνες πλούσιους που πήγαν τα λεφτά στην Κύπρο ή για τους Κύπριους;
ΥΓ. Το βλάκα το αντιπαρέρχομαι. Αν έχεις @@ έλα να μου το πεις καταπρόσωπα. Την επόμενη βδομάδα θα είμαι στην Θεσσαλονίκη. Αλλά δεν έχεις.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Αν αναφερεσαι σε μενα εισαι και ψευταρακος...
Θα μπορούσα εγώ ποτε να πω ότι μονοπωλείς την επαναστατικότητα;
Θου Κύριε......
Επισκέπτης
Αν αναφερεσαι ΚΑΙ σε μενα τοτε...Θα μπορούσα εγώ ποτε να πω ότι μονοπωλείς την επανστατικότητα;
Θου Κύριε......
Βρες μου λοιπον που εκλαψα εγω για τους πλουσιους στην Κυπρο και καθομαι να με γαμησεις.
Μεχρι τοτε παραμενεις ψευταρακος.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Αν αναφερεσαι ΚΑΙ σε μενα τοτε...
Βρες μου λοιπον που εκλαψα εγω για τους πλουσιους στην Κυπρο και καθομαι να με γαμησεις.
Μεχρι τοτε παραμενεις ψευταρακος.
Ώπα ρε μεγάλε.
Μου βάζεις δύσκολα.
Είσαι και άσχημος πανάθεμα σε....
Ωραία, διευκρινίζω:
Επαναστάτες του bou.com πλην Supermouse.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.056
- Πόντοι
- 2.606
AKOY ΚΑΛΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ...ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΚΑΝ ΠΑΝΩ...ΑΘΗΝΑ ΕΙΜΑΙ.... ;)Ε τότε γιατί κλαίτε;
ΥΓ. Το βλάκα το αντιπαρέρχομαι. Αν έχεις @@ έλα να μου το πεις καταπρόσωπα. Την επόμενη βδομάδα θα είμαι στην Θεσσαλονίκη. Αλλά δεν έχεις.
Kurtinaitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
-Mαγκες,αλανια,ξενερωτοι και λοιποι, σημερα μπορουμε να πουμε με σιγουρια ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΖΛ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ........Προφανως και δεν μπορουσε να γινει αλλιως,αλλα ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ...Βεβαιως οσοι εχετε επαφη με την πραγματικοτητα θα το ειχατε καταλαβει,αφου βασικη και απαραβατη αρχη της εξισωσης ειναι πως δεν υπαρχουν πολιτικοι με αρχιδια ,ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!
ΓΙΑ να θυμηθουμε ομως τα γεγονοτα συνοπτικα....
-ΤΟ χαλουμονησο ειναι και αποτελουσε μεχρι χτες ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ "ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ"...ΟΤΙ ακριβως λειτουργει στρεβλα στο καπιταλήστικο συστημα, στην κυπρο εβρισκε εφαρμογη...ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΛΑ.....Μηδενικος πρωτογενης τομεας,αφθονο χρημα για "καψιμο" απο τις τραπεζες(ρευστοτητα απιστευτη),διαφθορα,εδρα χιλιαδων οφ σορ επιχειρησεων,πολυ χαμηλη φορολογια αυτων,πλυντηριο 29 και βαλε κατασκευαστων,ΑΦΘΟΝΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ,φουσκα ακινητων και ενας λαος μαθημενος/εθισμενος τα 30 τελευταια χρονια στο ρητο (για αυτον που δεν χρειαζεται να προσπαθησει πολυ)...
-Εκλεγεται λοιπον στην χαλουμονησο ενας "σαμαροκλωνος"...
-Το δντ εχει αποβιβαστει μηνες ηδη στο νησι και το σχεδιο ειναι ετοιμο....
-ΜΠΑΙΝΕΙ σε εφαρμογη,αλλα δεν πρεπει να καει ο "κλωνος"..
-Ανακοινωνεται ενα κουρεμα (πρωτοφανες για καπιταληστικο κρατος)καταθεσεων....
-ΑΝΤΙΔΟΥΝ ΟΛΟΙ (και ο πατριωτης κλωνος βεβαια) και αρχιζουν να μιλουν για ξανθο γενος κινεζους επενδυτες ,αερια(του κωλου),εκκλησιαστικες περιουσιες,ηρωισμους ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ και καταψηφιζουν το κουρεμα...
-ΤΟΤΕ ΔΗΘΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ....Ο λαος μπαινει για λιγο στην μεγγενη,λιγο καλιμπρα...τρεχουν ολοι πλεον να σωθουν!
..........και ως εκ θαυματος ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ ,αφου ειδαν ολοι τον γκρεμο καταματα στην χαλουμονησο,αφου ολοι καταλαβαν το λαθος τους και ειδαν οτι η ΕΕ δεν μασαει μια και δεν υπαρχει αλλος δρομος.....ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΜΕΡΕΣ απο το ιστορικο(αλλα εντελως παραλογο για καπιταληστες πολιτικους)ΟΧΙ,ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΕΠΑΧΘΕΣΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ,ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ για το λαο στο νησι...
Συμπερασματικα ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ....ΑΞΙΟΙ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥΣ.....Βεβαια ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥΣ....καλη ωρα σαν και μας εδω ;)...ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ -ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ....
Επισκέπτης
ΟΚ,βρες τωρα και τους υπολοιπους που εκλαψαν για τους πλουσιους στην Κυπρο.Ώπα ρε μεγάλε.
Μου βάζεις δύσκολα.
Είσαι και άσχημος πανάθεμα σε....
Ωραία, διευκρινίζω:
Επαναστάτες του bou.com πλην Supermouse.
Συγκεκριμενα.
Για.
Τους.
Πλουσιους.
Στην.
Κυπρο.
Αλλοδαπους και μη.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.056
- Πόντοι
- 2.606
-ποιος κλαιει?και για ποιους?ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΟΧΕΣ και τα τελευταια 30 χρονια εφαγε οτι σανο του ταισαν?ΟΧΙ .... ΟΙ ΦΩΝΕΣ που διαβαζεις πανε μονο στα αυτια που μπορουν να τις ακουσουν....οι υπολοιποι εχουν κουφαθει τελειως,βλεπεις "η μουσικη " ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΑΣΩΝ!Ε τότε γιατί κλαίτε;
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
AKOY ΚΑΛΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ...ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΚΑΝ ΠΑΝΩ...ΑΘΗΝΑ ΕΙΜΑΙ.... ;)
θα πεσει ξυλο;
θα κοπουν εισητηρια;
Kurtinaitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πρώτη φορά βλέπω οι επαναστάτες του bou.com να κλαίνε επειδή την τρώνε οι πλούσιοι.
Και ποίοι πλούσιοι. Οι Ρώσοι μαφιόζοι. Λες και αυτοί απέκτησαν τα χρήματα νόμιμα και ηθικά. Και όχι βυθίζοντας στην φτώχεια χιλιάδες Ρώσους.
Αλλά είπαμε.
Άβυσσος η ψυχή του επαναστατών του bou.com.
Αν αφήνανε τις Κυπριακές Τράπεζες να καταρρεύσουν θα φώναζαν για τα χρήματα που χάνει ο κσομάκης.
Αν διέσωζαν τις τράπεζες με κρατική ενίσχυση πάλι θα φώναζαν ότι πληρώνει ο κοσμάκης.
Διασώζουν τις τράπεζες, πληρώνουν οι πλούσιοι και πάλι φωνάζουν για τον κοσμάκη.
Άβυσσος.
Αγαπητέ είτε έχανε τα χρήματα ο κοσμάκης είτε όχι θα χάσει τη ζωή του όπως την έχασε και στην Ελλάδα.
Τώρα κάποιοι βολεμένοι θεωρούν (ΚΑΙ λογικά) το δικό τους βόλεμα υπεράνω της κοινωνίας.
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και η κοινωνία δεν εχει τις ευθύνες της.
Πέραν αυτών το ότι πληρώνουν οι πλούσιοι (λες και όλοι οι πλούσιοι φταίνε για τις πουστιές τψν τραπεζιτων και των πολιτικών απατεώνων) εντάσσεται κι αυτό στα πλαίσια της νέας τάξης πραγματων.
Είτε πλούσιος είσαι είτε φτωχός, αφού δεν εί΄σαι μέρος του υστήματος τον ήπιες κανονικά.
Δλδ μας λες με λίγα λόγια ότι αφού την πληρώνουν οι πλούσιοι και όχι οι φτωχοί ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΣΤΑΝΟ. Λες και όλοι οι πλούσιοι έχουν βγάλει τα λεφτά τους με πουστιές απατεωνιές και λαομογιές.
Ωραίος συμψηφισμός.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
ΟΚ,βρες τωρα και τους υπολοιπους που εκλαψαν για τους πλουσιους στην Κυπρο.
Συγκεκριμενα.
Για.
Τους.
Πλουσιους.
Στην.
Κυπρο.
Αλλοδαπους και μη.
Καλά θα με τρελλάνεις.
Δηλαδή όλοι εδώ μέσα δεν έχουν πρόβλημα με την συμφωνία για τις τράπεζες της Κύπρου. Την επικροτούν;
Ε τότε κάτι δεν κατάλαβα καλά.
Επισκέπτης
Βολεμενοι η οχι καποιοι,προφανως κρινοντας εξ ιδιων τα αλλοτρια,νομιζουν οτι αφου ΑΥΤΟΙ ασχολουνται με το καλο των αφενταδων 24/7 αρα ΟΛΟΙ ασχολουνται με το καλο των αφενταδων.Αγαπητέ είτε έχανε τα χρήματα ο κοσμάκης είτε όχι θα χάσει τη ζωή του όπως την έχασε και στην Ελλάδα.
Τώρα κάποιοι βολεμένοι θεωρούν (ΚΑΙ λογικά) το δικό τους βόλεμα υπεράνω της κοινωνίας.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
AKOY ΚΑΛΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ...ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΚΑΝ ΠΑΝΩ...ΑΘΗΝΑ ΕΙΜΑΙ.... ;)
Τι μου λες;
Και που είσαι;
ΥΓ. Ζμπαόκι στην Αθήνα. Ακόμα χειρότερη η κατάσταση.
Επισκέπτης
Ωραιο κολπο αυτα τα διπολα τυπου συμφωνησε/διαφωνησε,γερμανισμος/αντιγερμανισμος κλπ αλλα δεν θα παρω.Καλά θα με τρελλάνεις.
Δηλαδή όλοι εδώ μέσα δεν έχουν πρόβλημα με την συμφωνία για τις τράπεζες της Κύπρου. Την επικροτούν;
Ε τότε κάτι δεν κατάλαβα καλά.
Τελικα ποιος εκλαψε για τους πλουσιους στην Κυπρο,οπως εγραψες?
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Είτε πλούσιος είσαι είτε φτωχός, αφού δεν εί΄σαι μέρος του υστήματος τον ήπιες κανονικά.
Καλό αυτό.
Θα το κρατήσω.
Υπάρχουν και πλούσιοι που δεν είναι μέρος του συστήματος.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.056
- Πόντοι
- 2.606
...τσαμπα κοπος......αν υπαρχουν, ΔΕΝ ειναι πραγματι πλουσιοι,η ο παρας που κρατανε ειναι παροδικος(ανεμομαζωμα,διαβολοσκορπισμα)....Καλό αυτό.
Θα το κρατήσω.
Υπάρχουν και πλούσιοι που δεν είναι μέρος του συστήματος.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Βολεμενοι η οχι καποιοι,προφανως κρινοντας εξ ιδιων τα αλλοτρια,νομιζουν οτι αφου ΑΥΤΟΙ ασχολουνται με το καλο των αφενταδων 24/7 αρα ΟΛΟΙ ασχολουνται με το καλο των αφενταδων.
Απόκληροι ή όχι κάποιοι, προφανώς κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, νομίζουν ότι αφού ΑΥΤΟΙ ασχολούνται με την επανάσταση 24/7 άρα ΟΛΟΙ ασχολούνται με την επανάσταση.