tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Ο κυρ Μήτσος και η κυρα Κατίνα έριξαν το σύστημα έξω;
είπαν τον τρελλό να χέσει αυτός ξεπατώθηκε... (και ισχύει και για τις δύο πλευρές)...
Ο κυρ Μήτσος και η κυρα Κατίνα έριξαν το σύστημα έξω;
Επικινδυνες αποψεις μικρε ναζιστη.οι γενοκτονίες είναι δικό τους χόμπυ, εγώ αναφέρομαι με πρώτη αφορμή σε πόλεμο-διάλυση-αφομοίωση-εξαφάνιση, 600 χρόνια μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα
εγώ όμως δεν βαριέμαι να σε μπινελικώσω να χρειαστεί...κοιτα, δε μπορει να εισαι τοσο ηλιθιος.... παραδεξου οτι το παιζεις γιατι βαριεμαι μεχρι και να σε μπινελικωσω με τις μαλακιες που τσαμποουνας
οχι μαν, βλεπω μονο μακεντονσκι τιβι :Sείδες σουλεϊμάν σήμερα να μου πεις τι έγινε ή δεν είχε?
κοιτα,
λυση υπαρχει, αλλα δεν ειναι δυνατο να την εφαρμοσουν "ειδημονες" τυπου τρανυ, τομκατ και βολταιρου.....
θελει πολιτικους με @@, και συμφωνω πως μεχρι στιγμης δε διαφενεται καποιος τετοιος σε ολοκληρο τον πλανητη....που θα παει....
Ισες αποστασεις ρε παιδι μου...ετσι ειναι το σωστο...είπαν τον τρελλό να χέσει αυτός ξεπατώθηκε... (και ισχύει και για τις δύο πλευρές)...
Ισες αποστασεις ρε παιδι μου...ετσι ειναι το σωστο...
Μεχρι να αποφασιζει το ποπολο ισχυουν κατι περι ευθυνων της ηγεσιας η μενουμε στις ισες αποστασεις?υπάρχει και η άλλη εκδοχή... να θεωρήσουμε ότι το πόπολο είναι ηλίθιοι και οι ολίγοι ξύπνιοι...
οπότε γιατί θα πρέπει να επιτρέπομεν εις ηλιθίους να αποφασίζουν δια τα κοινά όλων ??
Επικινδυνες αποψεις μικρε ναζιστη.
υπάρχει και η άλλη εκδοχή... να θεωρήσουμε ότι το πόπολο είναι ηλίθιοι και οι ολίγοι ξύπνιοι...
οπότε γιατί θα πρέπει να επιτρέπομεν εις ηλιθίους να αποφασίζουν δια τα κοινά όλων ??
τοκογλυφία είναι αδίκημα μόνο στην περίπτωση κατά την οποία το επιτόκιο δανειακής συμβάσεως μεταξύ ιδιωτών υπερβαίνει το θεμιτόν το οποιον είναι ίσο με το επιτόκιο υπερημερίας το οποίο λογίζουν τα δικαστήρια με κάποιες προσαξήσεις ... αν δεν με απατά η μνήμη μου το βασικό αυτό επιτόκιο είναι γύρω στο 7% σήμερα (με τις προσαυξήσεις φτάνει στο 9.5-10%)...
φυσικά για την αναγνώριση του χρεους απαιτείται ειδική συμβολαιογραφική πράξις (δανειακή σύμβασις λέγεται) και πληρωμή σχετικών τελών χαρτοσήμου επί των τόκων (επιβαρύνουν τον δανειολήπτη) και φυσικά αμοιβές συμβολαιογράφου....
τυπε ο λεβεντης εχεις φαει σφαιρα γιαυτο ειναι ετσιΟ λεβέντης.
Καλά βρε παιδιά... τι ωραία ανέκδοτα που λέτε μεσημεριάτικα;
Είναι δυνατόν ποτέ να πληρώσει το μεγάλο κεφάλαιο φορο;
Κι αν βρεθεί ένας μαλάκας και κάνει κάνα αστείο τέτοιο, την επόμενη μέρα ή θα έχει ξηλωθεί από τη θέση του ή θα βρεθεί σε κάνα χαντάκι.... ή θα έχει την τύχη του Ντομινικ Στρος Καν...
Όποιος αχυράνθρωπος δεν ακούει τις επιταγές του μεγάλου κεφαλαίου παίρνει τον πούλο.
ότι ισχύει για δανεια μεταξύ φίλων ισχύει και για οποιαδήποτε δάνειο.απλά μεταξύ ιδιωτών απαιτείται συμπραξις συμβολαιογραφουΕπιτέλους μία ολοκληρωμένη απάντηση (και με λίνκ). Καταρχήν ευχαριστώ για τον σεβασμό με τον οποίο αντιμετωπίστηκαν τα λεγόμενα μου.
Θα ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω τις απαιτούμενες γνώσεις για να παραθέσω νούμερα. Βλέπω όμως στο ίδιο λίνκ που παραθέτεις ένα χαρτόσημο δανειακών συμβάσεων. Επίσης δεν γνωρίζω πώς δίνονται τα δάνεια με εγγύηση (πχ ακίνητα). Μήπως ο συνδυασμός αυτών των παραγόντων κάνει την χορήγηση δανείου απο ιδιώτη σε ιδιώτη λιγότερο συμφέρουσα ακόμα και απο κατάθεση ταμιευτηρίου για τον δανειοδότη? Το σχόλιο δεν έγινε σε ερώτηση πώς μπορούν να δανείσουν 2 φίλοι ο ένας τον άλλο και να εξασφαλιστεί ο ένας οτι δεν θα τα χάσει όλα αν πεθάνει ο φιλος του γιατι τα παιδιά του δεν αναγνωρίζουν τίποτα. Το σχόλιο έγινε σε προτροπή να δανείσεις σε ιδιώτη με σκοπό το κέρδος.
Αμα εμπλακουν οι δυο χωρες ξανα σε πολεμο να εισαι σιγουρος οτι δεν θα ειναι διοτι οι λαοι εχουν να χωρισουν κατι, παλι για τα συμφεροντα των τριτων θα γινει.κι ο αλέξανδρος μπορούσε να περιμένει πότε θα ξανακάνουν οι πέρσες το ντου, αντ'αυτού μπούκαρε ο ίδιος τους γάμησε τα πρέκια και δεν ξανασήκωσαν κεφάλι
είναι άτοπο να πιστεύει κανείς ότι αυτή η χώρα δεν πρόκειται κάποια στιγμή να εμπλακεί και πάλι σε πόλεμο με τους γείτονες, δυστυχώς, αυτό που λέω είναι ότι όταν συμβεί ελπίζω να βοηθήσουν οι συγκυρίες και να τους ξεπαστρέψουμε εμείς αντί να το κάνουν αυτοί (δεν είναι και τόσο παράλογο, στην ουσία είναι μια εκδήλωση του ενστίκτου αυτοσυντήρησης/επιβίωσης)
Αμα εμπλακουν οι δυο χωρες ξανα σε πολεμο να εισαι σιγουρος οτι δεν θα ειναι διοτι οι λαοι εχουν να χωρισουν κατι, παλι για τα συμφεροντα των τριτων θα γινει.
Δεν εχουμε αντιπαλοτητα λογο εθνικης μνημης η εθνικης συνειδησης αλλα διοτι υπαρχουν συμφεροντα στην μεση.
Σε εχουν γαλουχησει με μισος.
Ναι, αλλα η απαντηση σ' αυτο που περιγραφεις δεν ειναι μια επιστροφη στα εθνικα κρατη- κατι που θα σημαινε ιστορικη υποχωρηση, και που, οπως ειναι τωρα η διεθνης οικονομια ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να γινει
Απαντηση ειναι μια διεθνης πρωτοβουλια για καταλυση των φορολογικων παραδεισων, και φορολογηση του πλουτου εκει οπου παραγεται (μεσω των ΦΥΣΙΚΩΝ προσωπων- εργαζομενων, στελεχων, μερισματουχων κλπ κλπ...)
Δηλαδη, αν ο επιχειρηματιας που εχει την Google, πχ, την εχει δηλωμενη ως Ιρλανιδκη, αλλα ο ιδιος μενει στις ΗΠΑ κι οχι στην Ιρλανδια, τοτε τα εσοδά του (διανεμομενα) απο την Google θα φορολογουνται απο την Ομοσπονδιακη Κυβερνηση των ΗΠΑ. Τοσο απλα.
Αλλα για να πετυχει αυτο χρειαζεται παταξη των Off-shore, και διαφανεια του τραπεζικου συστηματος παγκοσμιως. Αρα, αυτο που ελεγε ο ΓΑΠ "παγκοσμια διακυβερνηση"