Νέα

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε από την Τράπεζα ΟΛΟΙ μαζί? Bank Run στην Κύπρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

-ΣΤΑ παπαρια σας????

• -ΝΑΙ...!

Ψήφοι: 33 15,8%
  • -ΟΧΙ...τα ειχα παει ολα εκει!

Ψήφοι: 8 3,8%
  • -ΔΕΝ τρεχει τιποτα!

Ψήφοι: 16 7,7%
  • -ΤΡΕΧΕΙ και παρατρεχει...θα τρεχουμε και εδω!

Ψήφοι: 58 27,8%
  • -ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ

Ψήφοι: 20 9,6%
  • -ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΙΑ-ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!

Ψήφοι: 74 35,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Χωρίς τρόφιμα κινδυνεύουν να μείνουν στην Κύπρο

http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/assets/images/400x300/961721.jpg[/img[/URL]]

Άδεια κινδυνεύουν να μείνουν τα ράφια των υπεραγορών, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Υπεραγορών Αντρέα Χατζηαδάμου. Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Χατζηαδάμου είπε πως τα αποθέματα των υπεραγορών αρκούν για ακόμα δύο τρεις ημέρες, προσθέτοντας πως αν δεν εξευρεθεί λύση και οι τράπεζες παραμείνουν κλειστές μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, θα υπάρξει πρόβλημα

[URL unfurl="true"]http://www.zougla.gr/cyprus/article/xoris-trofima-kindinevoun-na-minoun-stin-kipro[/URL]

Η χαρα των ανεξαρτητων τσυριζαιων

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Χωρίς τρόφιμα κινδυνεύουν να μείνουν στην Κύπρο

http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/assets/images/400x300/961721.jpg[/img[/URL]]

Άδεια κινδυνεύουν να μείνουν τα ράφια των υπεραγορών, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Υπεραγορών Αντρέα Χατζηαδάμου. Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Χατζηαδάμου είπε πως τα αποθέματα των υπεραγορών αρκούν για ακόμα δύο τρεις ημέρες, προσθέτοντας πως αν δεν εξευρεθεί λύση και οι τράπεζες παραμείνουν κλειστές μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, θα υπάρξει πρόβλημα

[URL unfurl="true"]http://www.zougla.gr/cyprus/article/xoris-trofima-kindinevoun-na-minoun-stin-kipro[/URL]

Η χαρα των ανεξαρτητων τσυριζαιων
[/quote]

Έχεις καυλώσει τώρα εσύ έτσι; Και καλά "Τα 'λεγα εγώ μαλάκες κύπριοι, καλά να πάθετε τώρα!"
Έτσι είσαι και στη ζωή σου γι' αυτό έχεις μείνει μόνος σου μαζί με ένα pc και την αφίσα του ανδρέα στον τοίχο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Και μιλάμε για τους λογαριασμούς όψεως έτσι??

αχα... για πες πόσοι επαγγελματίες έχουν λογαριασμούς όψεως οι οποίοι να μην κλείνουν στο τέλος της ημερας (μεταφορά σε καταθετικό) και για πληρωμές επιταγών να μην υπάρχουν πάγιες εντολές μεταφοράς χρημάτων από τον καταθετικό ??

Επισκέπτης
αχα... για πες πόσοι επαγγελματίες έχουν λογαριασμούς όψεως οι οποίοι να μην κλείνουν στο τέλος της ημερας (μεταφορά σε καταθετικό) και για πληρωμές επιταγών να μην υπάρχουν πάγιες εντολές μεταφοράς χρημάτων από τον καταθετικό ??

Δηλαδή με μία τέτοια ρύθμιση, δε μπορεί να μετατραπεί το ποσό της επιταγής σε προθεσμιακή με το που τρέχει από τον καταθετικό στον όψεως κι αμέσως πριν εισπραχθεί η επιταγή??
Με το που μεταφέρεται στον όψεως την ίδια στιγμή??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δηλαδή με μία τέτοια ρύθμιση, δε μπορεί να μετατραπεί το ποσό της επιταγής σε προθεσμιακή με το που τρέχει από τον καταθετικό στον όψεως κι αμέσως πριν εισπραχθεί η επιταγή??
Με το που μεταφέρεται στον όψεως την ίδια στιγμή??

με το που γίνει τέτοια ρύθμισις οι επιταγές τέλος... ανοίγουν νέοι λογαριασμοί και υνεχίζουν τα πάντα από κει...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
γιατί εγώ για πολλά χρονια πληρώνω τις δικές σας... σειρά σας τώρα
λαθος,

εμεις πληρωνουμε τοσα χρονια τις δικες σου λαμογιες, δε θα πληρωσουμε και τις μαλακιες σου, να εισαι σιγουρος γιαυτο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
λαθος,

εμεις πληρωνουμε τοσα χρονια τις δικες σου λαμογιες, δε θα πληρωσουμε και τις μαλακιες σου, να εισαι σιγουρος γιαυτο

καλα εντάξει.. ο γιατρός είπε να σου λέμε ναι και με χαμόγελο...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Bρε γάτε, άλλο σε ρώτησα.
Αυτά που ακούγονται περί κουρέματος καταθέσεων και σε άλλες χώρες της Ευρώπης πλην νότου. Και μάλιστα το κούρεμα δε θα γίνεται με κριτήριο το ύψος της κατάθεσης.
Δε μπορεί, κάτι θα έχεις ακούσει..

δεν εχω ακουσει κατι σχετικο

δεν μπορει κανεις να τ αποκλεισει πλεον...παντως

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Προαγωγος εισαι και τα λες αυτα?

Από το να μου τα φάνε οι τράπεζες προτιμώ να μου τα φάνε οι πουτάνες.

Από τις πουτάνες θα μου μείνει και μια γλύκα.

Εσένα τι θα σου μείνει αν δεν πας πουτάνες και τα έχεις στη  τραπεζα;  Το τρίτο το μακρύτερο :birdman:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom