κοιταχτε εδω να τρελλαθειτε...ειμαι φανατικος των στουντιο και των οικων,παντα κανονιζα τις εξορμησεις μου εκει και ουδεποτε μου ειχε δημιουργηθει οικονομικο θεμα.Ωστοσο απο συστασεις φιλων συχνα πυκνα μου ελεγαν "δεν βρισκεις μια κοπελιτσα να
τσαμπα? γιατι να σκορπας λεφτα εδω και εκει" και ετσι εγινε.Μετα απο μερικες ημερες μου συστηθηκε κοπελα απο γνωστο η οποια ηταν αξιας εμφγανισης !! Το πιστευετε οτι η κοπελα 2 μηνες που ημασταν μαζι δεν χαλασε ουτε 1 !! ευρω μαζι μου ?? τιποτα καμμια κινηση !! και με δουλεια λεμε αυτη οχι ανεργη...με εβγαλε εκτος προυπολισμου και βρεθηκα στριγμωμενος στο τελος του μηνα..!!!ευτυχως για αλλους λογους η κοπελια πηρε ποδι και την θεση της πηρε μια αλλη η οποια για τον επομενο μηνα που τα ημασταν μαζι δεν εβαζε το χερι στην τσεπη και αυτη επισης !! Ε ρε λεω που επεσα στις τσιγγουνες ? 20ε τη μια μερα 40ε την αλλη 15 την αλλη κλπ,καθε μερα και απο ενα ποσο ...την εστειλα και αυτη και βρηκα την ησυχια μου ,ωστοσο αναρωτιεμαι μηπως ειναι καλυτερα με ιεροδουλες ? και οταν ερθει η ωρα, οχι να θελουμε να κανουμε σεξ αλλα να γνωρισουμε εσωτερικα καποια γυναικα τοτε να κανουμε σχεση ?