Νέα

Μηπως ειναι καλυτερη λυση οι ιεροδουλες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 523
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.790
Πόντοι
41.129

• [li]

• [li]κοιταχτε εδω να τρελλαθειτε...ειμαι φανατικος των στουντιο και των οικων,παντα κανονιζα τις εξορμησεις μου εκει και ουδεποτε μου ειχε δημιουργηθει οικονομικο θεμα.Ωστοσο απο συστασεις φιλων συχνα πυκνα μου ελεγαν "δεν βρισκεις μια κοπελιτσα να  :knockinb: τσαμπα? γιατι να σκορπας λεφτα εδω και εκει" και ετσι εγινε.Μετα απο μερικες ημερες μου συστηθηκε κοπελα απο γνωστο η οποια ηταν αξιας εμφγανισης !! Το πιστευετε οτι η κοπελα 2 μηνες που ημασταν μαζι δεν χαλασε ουτε 1 !! ευρω μαζι μου ?? τιποτα καμμια κινηση !! και με δουλεια λεμε αυτη οχι ανεργη...με εβγαλε εκτος προυπολισμου και βρεθηκα στριγμωμενος στο τελος του μηνα..!!!ευτυχως για αλλους λογους η κοπελια πηρε ποδι και την θεση της πηρε μια αλλη η οποια για τον επομενο μηνα που τα ημασταν μαζι δεν εβαζε το χερι στην τσεπη και αυτη επισης !! Ε ρε λεω που επεσα στις τσιγγουνες ? 20ε τη μια μερα 40ε την αλλη 15 την αλλη κλπ,καθε μερα και απο ενα ποσο ...την εστειλα και αυτη και βρηκα την ησυχια μου ,ωστοσο αναρωτιεμαι μηπως ειναι καλυτερα με ιεροδουλες ? και οταν ερθει η ωρα, οχι να θελουμε να κανουμε σεξ αλλα να γνωρισουμε εσωτερικα καποια γυναικα τοτε να κανουμε σχεση ? [/li]
      [li][/li]
    [/li]
    [li][/li]

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

• [li]

• [li]κοιταχτε εδω να τρελλαθειτε...ειμαι φανατικος των στουντιο και των οικων,παντα κανονιζα τις εξορμησεις μου εκει και ουδεποτε μου ειχε δημιουργηθει οικονομικο θεμα.Ωστοσο απο συστασεις φιλων συχνα πυκνα μου ελεγαν "δεν βρισκεις μια κοπελιτσα να  :knockinb: τσαμπα? γιατι να σκορπας λεφτα εδω και εκει" και ετσι εγινε.Μετα απο μερικες ημερες μου συστηθηκε κοπελα απο γνωστο η οποια ηταν αξιας εμφγανισης !! Το πιστευετε οτι η κοπελα 2 μηνες που ημασταν μαζι δεν χαλασε ουτε 1 !! ευρω μαζι μου ?? τιποτα καμμια κινηση !! και με δουλεια λεμε αυτη οχι ανεργη...με εβγαλε εκτος προυπολισμου και βρεθηκα στριγμωμενος στο τελος του μηνα..!!!ευτυχως για αλλους λογους η κοπελια πηρε ποδι και την θεση της πηρε μια αλλη η οποια για τον επομενο μηνα που τα ημασταν μαζι δεν εβαζε το χερι στην τσεπη και αυτη επισης !! Ε ρε λεω που επεσα στις τσιγγουνες ? 20ε τη μια μερα 40ε την αλλη 15 την αλλη κλπ,καθε μερα και απο ενα ποσο ...την εστειλα και αυτη και βρηκα την ησυχια μου ,ωστοσο αναρωτιεμαι μηπως ειναι καλυτερα με ιεροδουλες ? και οταν ερθει η ωρα, οχι να θελουμε να κανουμε σεξ αλλα να γνωρισουμε εσωτερικα καποια γυναικα τοτε να κανουμε σχεση ? [/li]
      [li][/li]
    [/li]
    [li][/li]
τυπε ελπιζω να μην ξανακανεις το ιδιο λαθος
τωρα ξερεις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κοιταχτε εδω να τρελλαθειτε...ειμαι φανατικος των στουντιο και των οικων,παντα κανονιζα τις εξορμησεις μου εκει και ουδεποτε μου ειχε δημιουργηθει οικονομικο θεμα.Ωστοσο απο συστασεις φιλων συχνα πυκνα μου ελεγαν "δεν βρισκεις μια κοπελιτσα να  :knockinb: τσαμπα? γιατι να σκορπας λεφτα εδω και εκει" και ετσι εγινε.Μετα απο μερικες ημερες μου συστηθηκε κοπελα απο γνωστο η οποια ηταν αξιας εμφγανισης !! Το πιστευετε οτι η κοπελα 2 μηνες που ημασταν μαζι δεν χαλασε ουτε 1 !! ευρω μαζι μου ?? τιποτα καμμια κινηση !! και με δουλεια λεμε αυτη οχι ανεργη...με εβγαλε εκτος προυπολισμου και βρεθηκα στριγμωμενος στο τελος του μηνα..!!!ευτυχως για αλλους λογους η κοπελια πηρε ποδι και την θεση της πηρε μια αλλη η οποια για τον επομενο μηνα που τα ημασταν μαζι δεν εβαζε το χερι στην τσεπη και αυτη επισης !! Ε ρε λεω που επεσα στις τσιγγουνες ? 20ε τη μια μερα 40ε την αλλη 15 την αλλη κλπ,καθε μερα και απο ενα ποσο ...την εστειλα και αυτη και βρηκα την ησυχια μου ,ωστοσο αναρωτιεμαι μηπως ειναι καλυτερα με ιεροδουλες ? και οταν ερθει η ωρα, οχι να θελουμε να κανουμε σεξ αλλα να γνωρισουμε εσωτερικα καποια γυναικα τοτε να κανουμε σχεση ?

Δεν ειναι ολες οι γκομενες ετσι (αυτο το λεμε για να μπορεσουμε να φτασουμε μεχρι τα 50 χωρις να παθουμε καταθλιψη)
οποτε μετα και να καταλαβεις οτι τελικα ολες τα ιδια σκατα ηταν στα αρχιδια σου  :2funny: :2funny: :2funny:

παικτη ισως οποια ειναι εμφανισιμη να θεωρει δεδομενο πως ο αντρας πρεπει να κανει κινηση να πληρωνει...
οσο για τις πουτανες τα χουμε πει χιλιαδες φορες οποτε δεν ξαναλεμε τιποτα γι9ατι γινομαστε γραφικοι

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
πονεμενη ιστορια

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Μηπως ειναι καλυτερη λυση η ιεροδουλες?

oxi,[size=14pt]ΟΙ[/size] ιεροδουλες ομως ισως να ειναι. :grin:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

• [li]

• [li]κοιταχτε εδω να τρελλαθειτε...ειμαι φανατικος των στουντιο και των οικων,παντα κανονιζα τις εξορμησεις μου εκει και ουδεποτε μου ειχε δημιουργηθει οικονομικο θεμα.Ωστοσο απο συστασεις φιλων συχνα πυκνα μου ελεγαν "δεν βρισκεις μια κοπελιτσα να  :knockinb: τσαμπα? γιατι να σκορπας λεφτα εδω και εκει" και ετσι εγινε.Μετα απο μερικες ημερες μου συστηθηκε κοπελα απο γνωστο η οποια ηταν αξιας εμφγανισης !! Το πιστευετε οτι η κοπελα 2 μηνες που ημασταν μαζι δεν χαλασε ουτε 1 !! ευρω μαζι μου ?? τιποτα καμμια κινηση !! και με δουλεια λεμε αυτη οχι ανεργη...με εβγαλε εκτος προυπολισμου και βρεθηκα στριγμωμενος στο τελος του μηνα..!!!ευτυχως για αλλους λογους η κοπελια πηρε ποδι και την θεση της πηρε μια αλλη η οποια για τον επομενο μηνα που τα ημασταν μαζι δεν εβαζε το χερι στην τσεπη και αυτη επισης !! Ε ρε λεω που επεσα στις τσιγγουνες ? 20ε τη μια μερα 40ε την αλλη 15 την αλλη κλπ,καθε μερα και απο ενα ποσο ...την εστειλα και αυτη και βρηκα την ησυχια μου ,ωστοσο αναρωτιεμαι μηπως ειναι καλυτερα με ιεροδουλες ? και οταν ερθει η ωρα, οχι να θελουμε να κανουμε σεξ αλλα να γνωρισουμε εσωτερικα καποια γυναικα τοτε να κανουμε σχεση ? [/li]
      [li][/li]
    [/li]
    [li][/li]
φιλε στην ελλαδα ζεις που ολοι ειναι φιλοχρηματοι...και επειδη το αποτελεσμα μετραει ,ξοδεψες τοσα για το τπτ...οπως ειχε πει και ενα μελος
οι εξαιρεσεις δεν φτανουν για ολους               ;) ;) ;)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Φίλε Δημήτρη.

Το πρόβλημα είναι ότι οι επαγγελματίες δεν μπορούν να σου καλύψουν το συναισθηματικό κομμάτι. Μόνο το σεξουαλικό. Και προφανώς είναι σημαντικό, ναι.

Απλά δεν φτάνει.

Δεν είναι συγκρίσιμα αυτά.

Αυτά που θα κερδίσεις σε μια σχέση, δεν μπορεί να τα σου προσφέρει μια επαγγελματίας.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Δεν ειναι ολες οι γκομενες ετσι (αυτο το λεμε για να μπορεσουμε να φτασουμε μεχρι τα 50 χωρις να παθουμε καταθλιψη)
οποτε μετα και να καταλαβεις οτι τελικα ολες τα ιδια σκατα ηταν στα αρχιδια σου  :2funny: :2funny: :2funny:
:grin:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Φίλε Δημήτρη.

Το πρόβλημα είναι ότι οι επαγγελματίες δεν μπορούν να σου καλύψουν το συναισθηματικό κομμάτι. Μόνο το σεξουαλικό. Και προφανώς είναι σημαντικό, ναι.

Απλά δεν φτάνει.

Δεν είναι συγκρίσιμα αυτά.

Αυτά που θα κερδίσεις σε μια σχέση, δεν μπορεί να τα σου προσφέρει μια επαγγελματίας.
και τα λεφτα πουθα χασεις φιλε με τις γκομενες σου γαμανε το συναισθηματικο κομματι οποτε ξανα στο  μηδεν εισαι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ε φιλε μου αμα θες εσυ και να καλυψεις συναισθηματικα κομματια

και σωματικα... πρεπει να πληρωσεις κατιτις παραπανω

και φτηνα την εβγαλες... αλλοι και πληρωνουν

και κανουν τα σκυλακια χαχαχχα τουλαχιστον της εβαζες καμια χριστοπαναγια???

"μωρη καργιολαααα(Με φωνη νταλικερη) που ειναι οι παντουφλες μου?" ή σε ειχε ανδρεικελο και σε σερνε στα hondos center και στα ζαρα?  :grin: με σορτσακι κυριλατο παντοφλιτσα απο κατω και το πουκαμισακι απο μεσα....

Π.Σ ποσα σου εφυγαν συνολικα?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Σωστος εισαι φιλε μου.Μια απο τα ιδια και εγω.Μου τα εχουν φαει ολα οι Γκομενιτσες που βρισκω και την μια βδομαδα θα εχουν περιοδο,την αλλη δεν τηα ειναι καλα ψυχολογικα και μετα για να μου κανουν και γουστα στο κρεβατι τηα μου σπανε τα αρχιδια ολη την μερα με τις χαζοπαπαριες τους..ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!!Οποτε εχω Γκαυλες θα κανω τις εξορμησεις μου στα ''ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ''και οταν γινω 50χρ που θα αρχισω να εχω προβληματα στυσης και αλλων δυσλειτουργιων θα κανω την ΜΑΛΑΚΙΑ και θα Παντρευτω καμια Ρωσιδουλα..''Ετσι για να μην Ξεχνιομαστε''

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

• [li]

• [li]κοιταχτε εδω να τρελλαθειτε...ειμαι φανατικος των στουντιο και των οικων,παντα κανονιζα τις εξορμησεις μου εκει και ουδεποτε μου ειχε δημιουργηθει οικονομικο θεμα.Ωστοσο απο συστασεις φιλων συχνα πυκνα μου ελεγαν "δεν βρισκεις μια κοπελιτσα να  :knockinb: τσαμπα? γιατι να σκορπας λεφτα εδω και εκει" και ετσι εγινε.Μετα απο μερικες ημερες μου συστηθηκε κοπελα απο γνωστο η οποια ηταν αξιας εμφγανισης !! Το πιστευετε οτι η κοπελα 2 μηνες που ημασταν μαζι δεν χαλασε ουτε 1 !! ευρω μαζι μου ?? τιποτα καμμια κινηση !! και με δουλεια λεμε αυτη οχι ανεργη...με εβγαλε εκτος προυπολισμου και βρεθηκα στριγμωμενος στο τελος του μηνα..!!!ευτυχως για αλλους λογους η κοπελια πηρε ποδι και την θεση της πηρε μια αλλη η οποια για τον επομενο μηνα που τα ημασταν μαζι δεν εβαζε το χερι στην τσεπη και αυτη επισης !! Ε ρε λεω που επεσα στις τσιγγουνες ? 20ε τη μια μερα 40ε την αλλη 15 την αλλη κλπ,καθε μερα και απο ενα ποσο ...την εστειλα και αυτη και βρηκα την ησυχια μου ,ωστοσο αναρωτιεμαι μηπως ειναι καλυτερα με ιεροδουλες ? και οταν ερθει η ωρα, οχι να θελουμε να κανουμε σεξ αλλα να γνωρισουμε εσωτερικα καποια γυναικα τοτε να κανουμε σχεση ? [/li]
      [li][/li]
    [/li]
    [li][/li]

Οι γκόμενες γκόμενες και οι πουτάνες πουτάνες. Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και τα δύο χρειάζονται και το ένα δεν υποκαθιστά το άλλο. :sunglasses:

Τώρα αν έπεσες σε τσιγκούνες δεν σε φταίει κανείς, ο κόσμος είναι γεμάτος από γκομενάκια βρες καμιά άλλη κοπελιά.

Τις πουτανίτσες όμως δεν θα τις αφήσεις ποτέ, θα είναι αυτές που θα σε ξεμπουκώσουν αν χρειαστεί, και θα σε κρατάνε σε καλή φυσική κατάσταση και πάντοτε φρέσκο, ώστε να μπορείς με πολύ φαντασία να γαμάς και την γκόμενα σου ακόμη και μετά από πολλά χρόνια που ίσως γίνει και γυναίκα σου. :sunglasses:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
και τα λεφτα πουθα χασεις φιλε με τις γκομενες σου γαμανε το συναισθηματικο κομματι οποτε ξανα στο  μηδεν εισαι
Χωρίς γκόμενα θα νιώθεις ένα κενό, αυτό εννοούσα.

Γιατί να σε χαλάσουν όμως τόσο πολύ συναισθηματικά;

Αν δεν κολλάς με μια συγκεκριμένη, διακόπτεις και ψάχνεις για κάτι άλλο.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Χωρίς γκόμενα θα νιώθεις ένα κενό, αυτό εννοούσα.

Γιατί να σε χαλάσουν όμως τόσο πολύ συναισθηματικά;

Αν δεν κολλάς με μια συγκεκριμένη, διακόπτεις και ψάχνεις για κάτι άλλο.

δεν εχεις κενα αμα εχεις αλλα ενδιαφεροντα και πολλους φιλους.

Εγω γιατι δεν νιωθω? Μια χαρα ειμαι.  :grin:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
"μωρη καργιολαααα(Με φωνη νταλικερη) που ειναι οι παντουφλες μου?" ή σε ειχε ανδρεικελο και σε σερνε στα hondos center και στα ζαρα?  :grin: με σορτσακι κυριλατο παντοφλιτσα απο κατω και το πουκαμισακι απο μεσα....
:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom