Νέα

Μήπως χρειάζεται να πληρώνουμε λιγότερο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PaulSmith
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
η εμπαθεια που πολυ σωστα διακρινεις γιωργο, ειναι αμφιδρομη.
γιατι, μη μου πεις πως υπαρχει πιθανοτητα αυτος ο χρηστης να εγραφε τοσο καιρο ολα αυτα που εγραφε, χωρις να εχει εμπαθεια για το συνολο των μελων του σαιτ..
και ενταξει, τον κραξαμε λιγουλακι, τον πηρε το κυμα της ''μαζας'' οταν εφυγε, και τελειωσε.
και ο αχαρακτηριστος, ερχεται παλι σαν γκέουλας, με αλλη μασκα δηλαδη, και κοπιάρει την ιδια συμπεριφορα..
εσυ, με το επιπεδο που μπορω απο δω να διακρινω, θα το εκανες αυτο ??
νομιζω πως οχι. ουτε εγω θα το εκανα. ας μην κρινουμε ομως εξ ιδιων, αδικουμε τους εαυτους μας..

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
Yorgos  συμφωνω οτι το παρακαναμε αλλα καλυτερα να σε κραξουν εδω με μια μαλακια που ειπες παρα εξω.

Εδω αν το παραγαμησεις ανοιγεις ενα νεο ακουντ και με αλλαγη συμπεριφορας κανεις ενα reset εξω τι κάνεις?

Πχ Swot στην μαλακια εκανα οταν ήμουν 19 χρονων (το αλλο ητανν εκτος ύλης) ήταν μποροστα κατι γκόμενες το παρεξήσαν τσουπ εγινα μαλακας.

Αν στα 35 εξω κανω SWOT στην μαλακια θα με πάρουν για βαρεμενο

Αν εδω μου πεις οτι ειμαι τρομπας θα κάνω μια αυτοαναλυση μηπως οντως τον πάιζω θα κανω και ενα νεο ακουντ treliaris και πάλι απο την αρχη

Εν κατακλειδι καλυτερα να σου βαζει μυαλο μια ανωνυμη κοινοτητα παρα η παγματικότητα

edit kala to thread για την ομαδική μαλακια ειναι ολα τα λεφτα θυμαμαι αναλογο να μαζυτουμε 30-40-50 να γαμήσουμε ΜΙΑ γκόμενα που παλι σε ομαδικη θα κατεληγε εχω την εντυπωση οτι ειναι και μονιμο θεμα η ομαδικη 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ξεχασατε το λακρος.....και το μπανμιντον....φοριεται και πολυ τελευταιως μετα τους ολυμπιακους.....

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
6
Συναγωνιστές μην τα παιρνουμε ολα στα σοβαρα! Το κραξιμο εχει πλακα , γραφεις μαλακιες ξεδινεις , λεμε και καμμια μαλακια για να περασει η ωρα... θυμιζει και λιγο την καφετερεια στα φοιητικα μας χρονια ( λεω για μενα που ειμαι 41) Μην το παιρνετε σοβαρα με βαρυγδουπα νοηματα τυπου "εμπαθεια"και "απαξιωση" κτλ.
Always look at the bright side of life boys ( +girl, sorry mounitsa)

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Δεν παίρνουμε τπτ στα σοβαρά συναγωνιστή  :)
αλλά να, αυτο το added value...κάπως μου χει κάτσει...
μας βάζει σε σκέψεις όσο να πεις...  ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν πειραζει κομητα....αρκει που εβαλες μοντυ παιθονς και σε σχωρεσα ηδη......

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Monty python ή The Pythons σορρυ....

OP
OP
P

PaulSmith

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Υπαρχει και το second life. Εκει μπορει κανεις να εχει ο,τι θελει. Και διδακτορικο και δικτατορικο και μεγαλο πουλι και πολλες πολλες virtual γκομενες ιφ γιου πίπλ κατς μάϊ ντριφτ.

Εμεις παλι που ειμαστε αγραμματοι, φτωχοι και ασχημοι πληρωνουμε και καμια πουτανα ιν ορντερ το γκετ λέιντ. Αντε να πάω τώρα στο σέντραλ για μπραντς πριν κατέβω στον Λαγονήσι ριζόρτ για να καταλήξω στο κέιπ σούνιο. Ποιο κει δεν έχει, πιάνω Λαυριο και είναι πασέ.  Όου ντίαρ. Γουάτ α μπίζι σκέντιουλ.

Μπάι δε γουέι, αν ποτέ ανακοινώσω περιφρονητικά προς τους υπόλοιπους την αποχώρηση μου από το site (ξέρω χεστήκατε) και επιστρέψω σε 1 (ΜΙΑ) ημέρα πείτε μου ότι είμαι κακομοίρης.  Πλίζ

Που τα καταπίεζες ρε συ αντρεούγκ τοσα κρυμμένα συναισθήματα? εισαι ο τελευταιος που περιμενα τετοιο βόθρο....

OP
OP
P

PaulSmith

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
να δουμε τι αλλο θα δω μετα απο 3 μηνες που θα ξαναμπω....

OP
OP
P

PaulSmith

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Έχω λίγο χρονο πρωί πρωί και θα ηθελα να μοιραστω μαζί σας ορισμενες σκεψεις για το σάιτ, ιδιως μετα απο όσα γραφτηκαν περι αξιωμάτων, μοντερέιτορ ς και αλλων απίθανων μαλακιών- μικροτήτων.

Η περιουσία του σάιτ είναι οι χρήστες του. Αυτοί καθορίζουν την επιτυχία/αποτυχία. Αυτοί δινουν τη προστιθέμεν η αξία του. Το σάιτ εδώ ευτυχησε να έχει 30-40 χρήστες που έχουν εξαιρετικες δυνατότητες. Έχουν εμπειρία ζωής, χιούμορ, έχουν γαμησει ΠΟΛΥ, έχουν πετυχημένη επαγγελματι κή ζωή, έχουν ανησυχίες και κυρίως ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ να εξερευνούν τα καναλια του πηρωμένου έρωτα (ο καθενας αναλογα με τις οικονομικες του δυνατότητες). Και όχι μονο το κανουν, αλλά και ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ τις εμπειρίες τους εδω μέσα. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΙΤ.

Όλοι οι υπόλοιποι ειναι περίεργοι, αδιάφοροι, ουδέτετοι, χασομέρηδες, φτωχομπινέδες, κομπλεξικοί, εγκάθετοι, αργόσχολοι, χοντρομαλάκες, αδερφές, επαγγεμλατί ες, κλπ. Ένα μεγάλο μέρος επίσηςείναι οι αυνανίες του στυλ ''παρακαλώ θέλω τηλ, περιγραφή, διαστασεις αιδίου, ακτινογραφί α θώρακος, κλπ.

Γνώμη μου είναι ότι το σάιτ τους παραπάνω 30-40 (και σαφώς θεωρώ τον εαυτό μου εντός αυτών) πρέπει να τους προστατέψει ΩΣ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ. Ειναι το ASSET του. Αν αγανακτησου ν, βαρεθού ή ξενερώσουν και φυγουν το σάιτ θα καταντησει όπως το 95% των αλλων σαιτ που έσβησαν σιγα σιγα γιατί και αυτοί απέτυχαν να πιάσουν το παλμό των αναγκών της πελατίας. Πχ, είσα οτι ένα μεγαλο (και σοβαρό) μερος τους δυσαρεστήθη κε που μπήκε μια κυρία μοντερέτορ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ. Εξαιρετικά αποτυχημένη επιλογή από όλες τις απόψεις. Γραφω σε αλλο θρετ αναλυτικά γιατί.

Αυτα ηταν τα γραφόμενα, πολλούς μηνες πρίν....χλεβάστε, με την ησυχία σας....

OP
OP
P

PaulSmith

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
σιγα μην εχουμε απαντησεις...έμεινε και κανένας?

αλλο ενα case study για μελέτη των επόμενων γκουρού της ιντερνετικης ζωης...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
....Η περιουσία του σάιτ είναι οι χρήστες του. Αυτοί καθορίζουν την επιτυχία/αποτυχία. Αυτοί δινουν τη προστιθέμεν η αξία του. Το σάιτ εδώ ευτυχησε να έχει 30-40 χρήστες που έχουν εξαιρετικες δυνατότητες. Έχουν εμπειρία ζωής, χιούμορ, έχουν γαμησει ΠΟΛΥ, έχουν πετυχημένη επαγγελματι κή ζωή, έχουν ανησυχίες και κυρίως ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ να εξερευνούν τα καναλια του πηρωμένου έρωτα (ο καθενας αναλογα με τις οικονομικες του δυνατότητες). Και όχι μονο το κανουν, αλλά και ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ τις εμπειρίες τους εδω μέσα. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΙΤ. .....................................
.............................................................
............Γνώμη μου είναι ότι το σάιτ τους παραπάνω 30-40 (και σαφώς θεωρώ τον εαυτό μου εντός αυτών) πρέπει να τους προστατέψει ΩΣ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ. Ειναι το ASSET του.

ετσι ακριβως ειναι βρε παληκαρι μου, οπως τα λες..
δεν εχεις δωσει ΠΟΤΕ, καμία πληροφορια, διαβαζεις αυτα που γραφονται εδω, πηγαινεις, σ ενα μασατζιδικο που αναφεραμε εμεις, σου ζηταγαν 150 ευρω αντι για 70 επειδη τα κοριτσακια καταλαβαν τι γιάπικο κελεπουρι εισαι και σου επιασαν την κωλαρα, κι εσυ τα εδινες, και ερχοσουν και μετα να γραψεις την αξεχαστη εμπειρια σου και να μας δωσεις τα φωτα σου..
εσυ λοιπον, οπως πολυ σωστα επισημανες εισαι το ΑSSET  :jerking: :jerking: του σαιτ..

αντε τωρα αποσυνδεσου και κρυφοκοιτα απ τη χαραμαδα..  ;) ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
γιατι σου μιλησε ΕΣΕΝΑ κανεις ? γιατι τσιμπας βρε κουτο ????????  ;) ;)

argentinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια, ο λαος (οι κοινοι αν8ρωποι) μπορει κ εχει την δυναμη να κα8ορισει τα παντα.Απο κυβερνηση εως την τιμη στα μπουρδελα η στα μασατζιδικα..
αν ειμαστε μαγκες κ μποϊκοταρουμε ,τισ υψηλες τιμες ,εμεις κερδιζουμε.
Αλλα μπορουμε???? ασχετα οτι σιγουρα 8α βρε8ουν 5-10 ,παιδια που 8α 8ελησουν να γαμησουν,εστω κ ετσι.. αυτη ηταν η γνωμη μου.

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Μάγκες..αποφεύγετε τα μπουρδέλα των 25 ευρώ... Ξέρω.. 5 ευρώ παραπάνω να πληρώσεις δεν είναι τίποτα..αλλά αν δούμε τη συνολική εικόνα είναι σημαντικό κέρδος για το μπουρδέλο και χάσιμο δικό μας...Αφήστε που θ'ανέβει η αγορά ολόκληρη και θα πληρώνουμε χρυσά τα γαμήσια μας...

Αν είναι εύκολο μάλιστα..με το που ακούτε 25 ευρώ σε μπουρδέλο ψιλο-δυσανασχετείστε κιόλας, για να τα βλέπουν πουστρότσατσοι και τσατσόγριες...

Σου περισσεύουν,δε σου περισσεύουν..δεν αξίζει να τα δώσεις γι'αυτές τις υπηρεσίες..κοροιδία..

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
ρε παιδια δεν θα μπορουσαν να εχουν 20 για το απλο και 30 για το εξτρα;ετσι ο καθενας θα διαλεγε αναλογα με την υπηρεσια.σωστο το μποικοταζ που λετε αλλα δεν θα το κανουν ολοι.αντε μονο εμεις που γουσταρουμε να πηγαινουμε και βλεπουμε το συμφερον μας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom