Νέα

Μήπως χρειάζεται να πληρώνουμε λιγότερο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PaulSmith
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Tέτοιο πετυχημένο "ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ" δεν ξανάδα ... Δεν χάνουμε πελάτη . ;) ;) ;)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.606
Πόντοι
42.697
you only live twice PaulSmith, το είχε πει ο μέγας Σον Κόνερι σε μια ομότιτλη ταινία... ;)

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Με δεδομενα ότι..:

Οι παντρεμενες, γαμιώνται πιά αβερτα...ακομα και οι μαμαδες....στυλακια ουσες...το παιδι στο ωδειο και αυτες στο ξενοδοχειο...και μιλαω με δεδομενα...

Οι 25-35 θα διναν τα παντα γία μια υπόσχεση...

Οι 40+, δεν το συζητώ, δωσε και σε μενα μπαρμπα...

Αν εισαι τυχαιρος, οι 18+ φοιτητριες θα εκτιμησουν την ωριμοτητα και τον (λανθανον και υποκριτικο :2funny:) συντροφισμό σου...

To make a long story short, gents, δεν ειναι και τοσο δυσκολο να γαμησεις την σημερον ημερα...μηπως πρέπει να κανουμε και λίγή :2funny:ο οικονομία?.....

Ρε φιλε εχουμε πηξει στο μουνι.
Αφηστε τις παντρεμενες ησυχες.
Στο τελος θα γινουμε ολοι κεραταδες.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
αστον ρε pisoxostis
και μενα αμα μου πέρναν 130ε για ενα φραπε μετριο με λιγο γαλα σε μασατζιδικο  :2funny: :headbang:
στο τζαμπα με τιποτα παντρεμένες θα κοιτουσα να τη βγάλω :2funny:

Πτωχοί. Θα σας πασάρω την γνωστή ξανθιά Σέρβα ως δώρο όπως κάνω στους μπίζνες ασόσιετς. Να γαμήσετε και σεις λίγο. Νόου νιντ του θενκ μι

Καθήστε τώρα να φτιάξω thread αποχώρησης γιατι σας βαρέθηκα. Επιστρέφω εντός ολίγου με το account NewMan ή Lacoste. Μπορεί και Burberrys. Ισως Ralph Lauren. Χμμ γουάτ ε πρεντίκαμεντ

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
  Μια και ο λογος για παντρεμενες μην κοιτατε που δεν το λέω αλλα μια φορα το μηνα πηδαω μια παντρεμενη...

ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
αστον ρε pisoxostis
και μενα αμα μου πέρναν 130ε για ενα φραπε μετριο με λιγο γαλα σε μασατζιδικο  :2funny: :headbang:

130? στα ΒΠ() δεν φτάνουν για να μπει ζάχαρη και καφές στο σέικερ

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
αστον ρε pisoxostis

πανω που πηγα να σου δωσω μαστερ στα μασαζ μενεις μετεξεταστεος στον τιμοκαταλογο..  :'( :'(
150 ευρω του πηραν του παιδιου στο Θ-79 (που λεει κι αυτος, για να μενουν ολοι με ανοικτο το στομα απο τις γνωσεις του, τις οποιες επαιρνε απο εμας), οχι και 130.. και οταν πηγε μετα απο λιγες μερες ξανα, του πηραν (γιατι ''του πηραν'' ειναι το σωστο) 80 ευρω γιατι και καλα ''τωρα σε ξερουμε....!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε τι παθαμε αυριο........

υ.γ. σαβαλας, για το ολισθημα σου στον τιμοκαταλογο, πρεπει να σε ενημερωσω οτι η τιμωρια σου ειναι οτι σε ποναει η μεση σου..  :rockon: :rockon:  :dancing: :dancing:

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Τωρα που λες για τις πληροφοριες, θυμηθηκα κι εναν κακομοιρη που σε 100+ σελίδες κριτικη σε  City tour, η μοναδική συνεισφορά του ήταν η συμβουλή να πηγαίνουμε μόλις φτάνουν στην Ελλάδα για να μην είναι κουρασμένες. Σώωωωωπα. Ααααντεε. Γουάτ εν αϊντία

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
Δεν ειμαι μισθωτος τωρα συγραφω βιβλίο με τιτλο "τζιρος αυτος ο αγνωστος" :rockon:

Με βαση οτι SWOT ειναι αυτό

κανω μια SWOT του αυνανισμου

S Μπορει να πηδηξεις οποια θες οπου θες και να κανει οτι της ζητησεις
W Εισαι μονος σαν μαλακας
O Ειναι λιγο πιο κατω απο αυτο που κρατας (δλδ αρχιδια)
Τ Να κουφαθεις

Επισης προτεινω να παιξουμε τι θα θελατε να ειστε αν δεν ειστε αυτο που ειστε

Εγω θα ήθεμα να ημουνα stand up comic αλλα εχω την μέση μου και δεν μπορω την ορθοστασία  :helpplea: :jerking: :helpplea: :jerking: :headbang: :uglystupid:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ναι οντως, 130ε ειναι μονο το tip στον περιπτερα για τα gold blend condoms που χρησιμοποιούμε για την παντρεμένη νοικοκυρα απ το Λαυριο, το νου μας ομως μη μπουκάρει ο συζυγος μεσα και μας κανει τον κωλο φοκλαντς  :2funny:
Λαιφ ιζ χαρντ φορ μπον βιβερς :grin:

:2funny: ʼλλα ΒΠ εννοούσα, της Μεγάλης Αικατερίνης, αλλά ναι και πολυέξοδη

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
Υπαρχει και PEST αναλυση

παρτε μια για τον αυνανισμό

P τοσο μαλακες ειναι οι πολιτικοι μας που οσο και να την παιζεις δεν τους φτανεις
Ε παλί ορχεις
S Το μαλακα πολλοι εμισησαν την μαλακία ουδεις
Τ καλα νεα τωρα μπορεις να την παιζεις και με την βοηθεια του net (virtual sex, cam on cam κλπ)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
φίλε andeoug
Έ γ ρ α ψ ε ς!!!

Ας διατηρίσω μια μικρή επιφύλαξη αλλά είναι σχεδόν βέβαιο οτι ο χρήστης PaulSmith είναι ο πρώην "συγχωρεμένος" RavenM...
Έγιναν όλα όπως το περίμενα. Δευτερο account και ξαναμπάινουμε κανονικά.

Μεγάλα παιδιά θέλω να πιστεύω πως είμαστε ρε πούστη μου!
τέσπα.

Που είσαι PaulSmith αμα θυμηθείς εκτός του added value κάνε μας και ένα lecture για τη SWOT analysis μπας και την εμπαιδώσουμε γιατι μείναμε μεταξεταστέοι και είναι μαλακία να διαβάζουμε μες το καλοκαίρι να περάσουμε το μάθημα...

Kai o gushallo είναι γατόνι ZeroTolerance, πρώτος την είχε ψυλλιαστεί...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Δεν αξιζει το ρισκο....Ασε που ειναι σιγουρακι αλλα λεμε...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εχμ.......σορρυ που χαλαω το παρεακι.....αλλα χτες ημουν σιγουρη οτι ηταν ο ρεηβ.......ον σεκοντ θοτ......παρακαρφωνεται αν ειναι οντως ο ρεηβ......θεωρουσα οτι του κοβει και λιγακι.....κοτζαμ Imperial ηταν αυτο......

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
6
λοιπον προς αποφυγη περεταιρω παρεξηγησεων προτεινω οι χρηστες να διαχωριστουν με βαση την
α.Περιοχη κατοικιας
β. ΙΡ παροχο
γ. Χαρντγουεαρ

Δεν μπορει εγω που σερφαρω με MacBook Pro 17" με συνδεδεμενο ipod 80GB να συναγελλαζομαι με του πληβειους με τα TurboX του διφραγκου.

Οπως εχουν οι Μοντς κατηγοριοποιήσει τα μπουρδελα ετσι και θα γινει με τους χρηστες.

Κανονικα θα ελαγα να γινει και ταξικος διαχωρισμος βασει ομαδας αλλα δεν γνωριζω ενα εδω υπαρχουν φανς του Πολο με αλογα , του squash και του curling...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
πέστα ρε κομη.... αντε ειχε μαλλιασει η γλωσσα μου..

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πολύ εμπάθεια ρε παιδιά....

Και μετά κράζουμε τις χαραμάδες ότι είναι κατίνες.

Κράξατε μία, δύο, τρείς....έλεος πια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom