Επισκέπτης
Tέτοιο πετυχημένο "ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ" δεν ξανάδα ... Δεν χάνουμε πελάτη . ;) ;) ;)
Με δεδομενα ότι..:
Οι παντρεμενες, γαμιώνται πιά αβερτα...ακομα και οι μαμαδες....στυλακια ουσες...το παιδι στο ωδειο και αυτες στο ξενοδοχειο...και μιλαω με δεδομενα...
Οι 25-35 θα διναν τα παντα γία μια υπόσχεση...
Οι 40+, δεν το συζητώ, δωσε και σε μενα μπαρμπα...
Αν εισαι τυχαιρος, οι 18+ φοιτητριες θα εκτιμησουν την ωριμοτητα και τον (λανθανον και υποκριτικο ) συντροφισμό σου...
To make a long story short, gents, δεν ειναι και τοσο δυσκολο να γαμησεις την σημερον ημερα...μηπως πρέπει να κανουμε και λίγή ο οικονομία?.....
αστον ρε pisoxostis
και μενα αμα μου πέρναν 130ε για ενα φραπε μετριο με λιγο γαλα σε μασατζιδικο
στο τζαμπα με τιποτα παντρεμένες θα κοιτουσα να τη βγάλω
αστον ρε pisoxostis
Μια και ο λογος για παντρεμενες μην κοιτατε που δεν το λέω αλλα μια φορα το μηνα πηδαω μια παντρεμενη...
ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ
αστον ρε pisoxostis
ναι οντως, 130ε ειναι μονο το tip στον περιπτερα για τα gold blend condoms που χρησιμοποιούμε για την παντρεμένη νοικοκυρα απ το Λαυριο, το νου μας ομως μη μπουκάρει ο συζυγος μεσα και μας κανει τον κωλο φοκλαντς
Λαιφ ιζ χαρντ φορ μπον βιβερς
φίλε andeoug
Έ γ ρ α ψ ε ς!!!
Ας διατηρίσω μια μικρή επιφύλαξη αλλά είναι σχεδόν βέβαιο οτι ο χρήστης PaulSmith είναι ο πρώην "συγχωρεμένος" RavenM...
Έγιναν όλα όπως το περίμενα. Δευτερο account και ξαναμπάινουμε κανονικά.
Μεγάλα παιδιά θέλω να πιστεύω πως είμαστε ρε πούστη μου!
τέσπα.
Που είσαι PaulSmith αμα θυμηθείς εκτός του added value κάνε μας και ένα lecture για τη SWOT analysis μπας και την εμπαιδώσουμε γιατι μείναμε μεταξεταστέοι και είναι μαλακία να διαβάζουμε μες το καλοκαίρι να περάσουμε το μάθημα...
Το παιζω στανταρ οτι ειναι αυτος...ποσο πληρωνει?Kai o gushallo είναι γατόνι ZeroTolerance, πρώτος την είχε ψυλλιαστεί...
Το παιζω στανταρ οτι ειναι αυτος...ποσο πληρωνει?