Νέα

Μήπως χρειάζεται να πληρώνουμε λιγότερο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PaulSmith
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PaulSmith

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Με δεδομενα ότι..:

Οι παντρεμενες, γαμιώνται πιά αβερτα...ακομα και οι μαμαδες....στυλακια ουσες...το παιδι στο ωδειο και αυτες στο ξενοδοχειο...και μιλαω με δεδομενα...

Οι 25-35 θα διναν τα παντα γία μια υπόσχεση...

Οι 40+, δεν το συζητώ, δωσε και σε μενα μπαρμπα...

Αν εισαι τυχαιρος, οι 18+ φοιτητριες θα εκτιμησουν την ωριμοτητα και τον (λανθανον και υποκριτικο :2funny:) συντροφισμό σου...

To make a long story short, gents, δεν ειναι και τοσο δυσκολο να γαμησεις την σημερον ημερα...μηπως πρέπει να κανουμε και λίγή :2funny:ο οικονομία?.....

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Η οικονομία που προτείνεις είναι πλασματική, διότι:

Οι παντρεμένες είναι παντρεμένες, δε θέλει και πολύ να ρωτάνε σε διάφορες στήλες τι να κάνουν για να προχωρήσει η σχέση τους γιατί τις προβληματίζει ο άντρας και τα παιδιά τους.

Οι 25-35 θέλουν υπόσχεση, και αυτό κοστίζει και είναι ιδιαίτερα ψυχοφθόρο. Μόνο να έρχεται η τρελή να σου κτυπάει τα κουδούνια όλη νύχτα γιατί δε θέλεις να σώσεις τη σχέση φτάνει και περισσεύει.

Οι 40+ είναι τόσο προβληματικές που δεν αξίζει τον κόπο, ειδικά για τις περισσότερες που είναι γερασμένες.

Οι 18+ συνήθως θέλουν να το παίξουν ντίβες και γκομενάρες όσο τις παίρνει, οπότε δε βρίσκεις άκρη.

Τελικά, το πιο οικονομικό γαμήσι είναι στο μπουρδέλο/στούντιο.

OP
OP
P

PaulSmith

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η οικονομία που προτείνεις είναι πλασματική, διότι:

Οι παντρεμένες είναι παντρεμένες, δε θέλει και πολύ να ρωτάνε σε διάφορες στήλες τι να κάνουν για να προχωρήσει η σχέση τους γιατί τις προβληματίζει ο άντρας και τα παιδιά τους.

Οι 25-35 θέλουν υπόσχεση, και αυτό κοστίζει και είναι ιδιαίτερα ψυχοφθόρο. Μόνο να έρχεται η τρελή να σου κτυπάει τα κουδούνια όλη νύχτα γιατί δε θέλεις να σώσεις τη σχέση φτάνει και περισσεύει.

Οι 40+ είναι τόσο προβληματικές που δεν αξίζει τον κόπο, ειδικά για τις περισσότερες που είναι γερασμένες.

Οι 18+ συνήθως θέλουν να το παίξουν ντίβες και γκομενάρες όσο τις παίρνει, οπότε δε βρίσκεις άκρη.

Τελικά, το πιο οικονομικό γαμήσι είναι στο μπουρδέλο/στούντιο.

δεν ειναι challenging, ομως.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες...

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
6
Oxi δεν ειναι challenging... το προαιώνιο ερωτημα απο την εποχη του Οδυσσεα ειναι { τι αξιζει το ταξιδι η ο προοορισμός???} Αρα ενα θλουμε φρεσκο κρεας συσκευασμενο στο ραφι το οποι καταναλώνουμε κατα βουληση και μετα σηκωνομαστε απο το τραπεζι και φευγουμε - μπορντελλα και στουντιο και τα συναφη - εαν θελουμες προκληση και ρισκο ... το όπλο στον ωμο και παμε για κυνηγι!

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
6
Eπιλεγω κατα περιπτωση... και αναλογα με την διαθεση μου! τωρα ας πουμε κυνηγαω αδιστακτα μια μικρη στο γραφειο ( ειμαι 41 και ειναι 24) που μου εχει γυαλισει απιστευτα... Σε στουντιο ισως βρισκω και πιο ωραια αλλα ειναι αυτο το "ελευθερας βοσκης" και το "επαθλο" που μ ε φτιαχνει! Ελπιζω να μην απογοητευτω στο τελος

But it is thrilling isnt it?

OP
OP
P

PaulSmith

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
δεν το βρισκω ασχημο...εγω πηδαω ασκουμενες γιατρινες και νοσοκομες...οι μεν εχουν ενα στυλ, οι δε δεν εχουν τιποτα...και οι 2, εχουν ενα added value...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
added value είναι μία ευπαρουσίαστη γυναίκα που ξέρει να φερθεί ώριμα. Και δυστυχώς το δεύτερο σκέλος σπανίζει όλο και περισσότερο.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και να πεις το αντιντ βαλιου και το λεξιλογιο παει στο καλο......μεχρι και το σκεπτικο και οι προτιμησεις ειναι ιδιες......τι στο καλο?κυκλοφορουν αναμεσα μας?πολλαπλασιαζονται?κλωνοποιουνται?κανουν κρυογονικη?

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Υπαρχει και το second life. Εκει μπορει κανεις να εχει ο,τι θελει. Και διδακτορικο και δικτατορικο και μεγαλο πουλι και πολλες πολλες virtual γκομενες ιφ γιου πίπλ κατς μάϊ ντριφτ.

Εμεις παλι που ειμαστε αγραμματοι, φτωχοι και ασχημοι πληρωνουμε και καμια πουτανα ιν ορντερ το γκετ λέιντ. Αντε να πάω τώρα στο σέντραλ για μπραντς πριν κατέβω στον Λαγονήσι ριζόρτ για να καταλήξω στο κέιπ σούνιο. Ποιο κει δεν έχει, πιάνω Λαυριο και είναι πασέ.  Όου ντίαρ. Γουάτ α μπίζι σκέντιουλ.

Μπάι δε γουέι, αν ποτέ ανακοινώσω περιφρονητικά προς τους υπόλοιπους την αποχώρηση μου από το site (ξέρω χεστήκατε) και επιστρέψω σε 1 (ΜΙΑ) ημέρα πείτε μου ότι είμαι κακομοίρης.  Πλίζ

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
υπαρχει και το second life. Εκει μπορει κανεις να εχει οτι θελει. Και διδακτορικο και δικτατορικο και μεγαλο πουλι και πολλες πολλες virtual γκομενες ιφ γιου κατς μάϊ ντριφτ

Εμεις παλι που ειμαστε αγραμματοι, φτωχοι και ασχημοι πληρωνουμε και καμια πουτανα ιν ορντερ το γκετ λέιντ.

και μετα, οταν μια τανα που, και καλα την κυκλοφορουσε, τον ειπε χοντρομπαλά, στραβωσε και μπηκε στο καβουκι του..  ;) ;)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.606
Πόντοι
42.697
Υπαρχει και το second life. Εκει μπορει κανεις να εχει ο,τι θελει. Και διδακτορικο και δικτατορικο και μεγαλο πουλι και πολλες πολλες virtual γκομενες ιφ γιου πίπλ κατς μάϊ ντριφτ.

Εμεις παλι που ειμαστε αγραμματοι, φτωχοι και ασχημοι πληρωνουμε και καμια πουτανα ιν ορντερ το γκετ λέιντ. Αντε να πάω τώρα στο σέντραλ για μπραντς πριν κατέβω στον Λαγονήσι ριζόρτ για να καταλήξω στο κέιπ σούνιο. Ποιο κει δεν έχει, πιάνω Λαυριο και είναι πασέ.  Όου ντίαρ. Γουάτ α μπίζι σκέντιουλ.

Μπάι δε γουέι, αν ποτέ ανακοινώσω περιφρονητικά προς τους υπόλοιπους την αποχώρηση μου από το site (ξέρω χεστήκατε) και επιστρέψω σε 1 (ΜΙΑ) ημέρα πείτε μου ότι είμαι κακομοίρης.  Πλίζ

φίλε andeoug
Έ γ ρ α ψ ε ς!!!

Ας διατηρίσω μια μικρή επιφύλαξη αλλά είναι σχεδόν βέβαιο οτι ο χρήστης PaulSmith είναι ο πρώην "συγχωρεμένος" RavenM...
Έγιναν όλα όπως το περίμενα. Δευτερο account και ξαναμπάινουμε κανονικά.

Μεγάλα παιδιά θέλω να πιστεύω πως είμαστε ρε πούστη μου!
τέσπα.

Που είσαι PaulSmith αμα θυμηθείς εκτός του added value κάνε μας και ένα lecture για τη SWOT analysis μπας και την εμπαιδώσουμε γιατι μείναμε μεταξεταστέοι και είναι μαλακία να διαβάζουμε μες το καλοκαίρι να περάσουμε το μάθημα...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Από την IP το κατάλαβες ή από το ομοιάζον ύφος;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δε διαφωνώ - και την κουκλάρα μου την bordelman :2funny: από εκεί την κατάλαβα. Αν υπάρχει other proof

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom