Νέα

Μηνυματα απο αγνωστους στο κινητο μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bpon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
Συναδελφε εγω προτεινω να αλλαξεις συσκευη κ να παρεις μια συσκευη με φιλτραρισμα αριθμων στις κλησεις κ στα sms. Αυτη η λειτουργια υπαρχει σε αρκετες νεες συσκευες κ μαλιστα υπαρχουν τετοιες συσκευες με πολυ χαμηλο κοστος ! Π.Χ Ν1650 k N1112. Φυσικα υπαρχουν κ σε πολλες αλλες συσκευες κ απο αλλους κατασκευαστες. Ουσιαστικα διαγραφει αυτα τα sms αυτοματα απο τα εισερχομενα κ τα μεταφερει στον φακελο διαλογης! Επισης υπαρχουν εφαρμογες για φιλτραρισμα εαν εχεις συσκευη με λειτουργικο symbian. Με μια αναζητηση θα βρεις αρκετες. Καλη τυχη!

OP
OP
B

bpon

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Συναδελφε εγω προτεινω να αλλαξεις συσκευη κ να παρεις μια συσκευη με φιλτραρισμα αριθμων στις κλησεις κ στα sms. Αυτη η λειτουργια υπαρχει σε αρκετες νεες συσκευες κ μαλιστα υπαρχουν τετοιες συσκευες με πολυ χαμηλο κοστος ! Π.Χ Ν1650 k N1112. Φυσικα υπαρχουν κ σε πολλες αλλες συσκευες κ απο αλλους κατασκευαστες. Ουσιαστικα διαγραφει αυτα τα sms αυτοματα απο τα εισερχομενα κ τα μεταφερει στον φακελο διαλογης! Επισης υπαρχουν εφαρμογες για φιλτραρισμα εαν εχεις συσκευη με λειτουργικο symbian. Με μια αναζητηση θα βρεις αρκετες. Καλη τυχη!
Αυτο μαλιστα!Θα το δω αμεσως,δεν το ηξερα.θενκς φιλε μαχητη!

dimosthenis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0

όπως τα λέει ο Μαχητής!
Τεσταρισμένο με έξτρα εφαρμογή για τα Νοκια Symbian s60 3rd edition (μοντέλα σειρά Ε και σειρά N)... Δράσε άμεσα.
Καλή τύχη φίλε bpon

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom