padelis2000
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 123
- Πόντοι
- 291
στο κουτι του,αχρησιμοποιοτο.2g καρτα μνημης,hands-free,2 μπαταριες,usb,μαυρο,θηκη,πενακι,τιμη 100 ευρω.
μαλλν εσυ πρεπει να ξαναμπεις...145 δολλαρια.δηλαδη 100 ευρω.εσυ ρισκαρεις να το παραγγηλεις?και αν σου φανε τα λεφτα?τα 100 ευρω για ενα ολοκαινουργιο τηλ δεν νομιζω οτι ειναι πολλα.εγω τα κανω εισαγωγη και σιγουρα τα περνω πιο φτηνα.δεν λεω οτι δεν 8α βγαλω!!αλλα τα πουλαω σε μια τιμη οχι εξωπραγματικη.και στην τελικη δεν σου ειπε κανεις να το παρεις?αν δε σου κανει πηγαινε να το βρεις εσυ λιγοτερα.
Πουλα το σε κανα παιδακι στο Μοναστηρακι.Αφου την ξερεις τη δουλεια.Εδω περα υπαρχει αλληλοπροστασια δε θα βρεις κοροιδο και αμα βρεις θα τον προστατεψουν τα αλλα μελημαλλον ψαχνεις για να σου γαμησουν τον κωλο εσυ Μc lein,αλλα δεν σε γαμαει κανεις!!!οποτε ουτε και εγω,αντε γαμησου εσυ και ολοι σου η οικογενεια πουτανας παιδι!!!
μαλλον ψαχνεις για να σου γαμησουν τον κωλο εσυ Μc lein,αλλα δεν σε γαμαει κανεις!!!οποτε ουτε και εγω,αντε γαμησου εσυ και ολοι σου η οικογενεια πουτανας παιδι!!!
ας κλειδωθει το παιδια το τοπικ,το τηλ πουληθηκε,ευχαριστω το νικο για την αγορα του.και σορυ για τις ασχημες κουβεντες,δεν ξεκινησαν απο εμενα.και παλι συγνωμη!!!
Αν πάρω μια πεντάδα για δωράκια ποσο?100 eyro.