Νέα

mini iphone clone

• Μέλος που άνοιξε το νήμα padelis2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

padelis2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
123
Πόντοι
291
στο κουτι του,αχρησιμοποιοτο.2g καρτα μνημης,hands-free,2 μπαταριες,usb,μαυρο,θηκη,πενακι,τιμη 100 ευρω.

Επισκέπτης
κάνε μια βόλτα απο ebay...βάλε νέα τιμή...και το συζητάμε...;)

OP
OP
P

padelis2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
123
Πόντοι
291
μαλλν εσυ πρεπει να ξαναμπεις...145 δολλαρια.δηλαδη 100 ευρω.εσυ ρισκαρεις να το παραγγηλεις?και αν σου φανε τα λεφτα?τα 100 ευρω για ενα ολοκαινουργιο τηλ δεν νομιζω οτι ειναι πολλα.εγω τα κανω εισαγωγη και σιγουρα τα περνω πιο φτηνα.δεν λεω οτι δεν 8α βγαλω!!αλλα τα πουλαω σε μια τιμη οχι εξωπραγματικη.και στην τελικη δεν σου ειπε κανεις να το παρεις?αν δε σου κανει πηγαινε να το βρεις εσυ λιγοτερα.

Επισκέπτης
μαλλν εσυ πρεπει να ξαναμπεις...145 δολλαρια.δηλαδη 100 ευρω.εσυ ρισκαρεις να το παραγγηλεις?και αν σου φανε τα λεφτα?τα 100 ευρω για ενα ολοκαινουργιο τηλ δεν νομιζω οτι ειναι πολλα.εγω τα κανω εισαγωγη και σιγουρα τα περνω πιο φτηνα.δεν λεω οτι δεν 8α βγαλω!!αλλα τα πουλαω σε μια τιμη οχι εξωπραγματικη.και στην τελικη δεν σου ειπε κανεις να το παρεις?αν δε σου κανει πηγαινε να το βρεις εσυ λιγοτερα.

μήτσουλα...χαλάρωσε...στα παπάρια μου αν θα βγάλεις 10-20-50€...

ψωμόλυσσας είσαι...κ απλά κάνεις τον έξυπνο...

το μπουρδέλο που πουλάς...όποιος ενδιαφέρεται του δίνω στοιχεία να το πάρει 70 με 75 δολλάρια...

και επίσης...μέσω paypal...δεν υπάρχει φόβος...

αν δεν λάβεις το προϊόν...ζητάς αποζημίωση...κ παίρνεις τα λεφτά σου πίσω το αργότερο σε 15 μέρες...

φιλάκια φτωχομπινέ...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Κλωνοτηλέφωνο!Εδώ θα βρεις πολλούς υποψήφιους αγοραστές!  :2funny:

OP
OP
P

padelis2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
123
Πόντοι
291
μαλλον ψαχνεις για να σου γαμησουν τον κωλο εσυ Μc lein,αλλα δεν σε γαμαει κανεις!!!οποτε ουτε και εγω,αντε γαμησου εσυ και ολοι σου η οικογενεια πουτανας παιδι!!!
warnwarn.gif
 Την[/URL] επόμενη φορά που θα βρίσεις οικογένειες κλπ... έφυγες!

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
μαλλον ψαχνεις για να σου γαμησουν τον κωλο εσυ Μc lein,αλλα δεν σε γαμαει κανεις!!!οποτε ουτε και εγω,αντε γαμησου εσυ και ολοι σου η οικογενεια πουτανας παιδι!!!
Πουλα το σε κανα παιδακι στο Μοναστηρακι.Αφου την ξερεις τη δουλεια.Εδω περα υπαρχει αλληλοπροστασια δε θα βρεις κοροιδο και αμα βρεις θα τον προστατεψουν τα αλλα μελη

Επισκέπτης

θα έρθεις να μου τον γαμήσεις ?

πες μου,ΠΟΥ κ ΠΟΤΕ...και ελα να με γαμησεις...

φιλάκια...πουτανόσπορε...

OP
OP
P

padelis2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
123
Πόντοι
291
ας κλειδωθει το παιδια το τοπικ,το τηλ πουληθηκε,ευχαριστω το νικο για την αγορα του.και σορυ για τις ασχημες κουβεντες,δεν ξεκινησαν απο εμενα.και παλι συγνωμη!!!

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ας κλειδωθει το παιδια το τοπικ,το τηλ πουληθηκε,ευχαριστω το νικο για την αγορα του.και σορυ για τις ασχημες κουβεντες,δεν ξεκινησαν απο εμενα.και παλι συγνωμη!!!

ποσο το εδωσες φιλε?

OP
OP
P

padelis2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
123
Πόντοι
291
αν θελετε να σας φανε τα λεφτα κ να σας στελουν οτι χεοροτερο εχει να πατε.ας κλειδωσουν το tοπικ τα παιδια,για να σταματησουν και βλακιες και οι εξυπναδες.σας ευχαριστω πολυ

OP
OP
P

padelis2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
123
Πόντοι
291
και μου αρεσει που ειναι και φθηνα τα κινητα εκει!!!νοκια ν 95 739.99!!!!πολυ καλη τιμη!!και γενικα το σιτε αυτο ειναι πανακριβο!!!τελος παντω,εγω τα δινω οσο πιο χαμηλα γινεται!!και εδειξα ποιο κινητο πουλαω και ποσο εχει.απο εκει και περα δεν αναγκασα κανεναν,ουτε εσπρωξα κανενα να αγορασει απο εμενα.οποτε ειμαστε ελευθεροι να πουλαμε οτι 8ελουμε και οσο το 8ελουμε.απο εκει και περα οποιος 8ελει αγοραζει!!δεν κλεβω κανενα.αυτα,καλες γιορτες σε ολους!!

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Λοιπον  παμε  απο  την  αρχη

Εσυ  μιλησες  και  ειπες  οτι  πουλας  clone  iphone  και  ειναι  αυτο.

Εγω  προτεινα  μια  σελιδα  για  clone  iphone  και  εβαλα  μαζι  και  τις  επιφυλαξεις  μου (ως  προς  τους  δεικτες  Sar )

Ενα  μοντελο  πολυ  καλυτερο  απο  το  δικο  σου,εδω  εχει  53,27  ευρω .Τωρα  κανε  συγκριση  στα  χαρακτηριστικα  με  το  δικο  σου
.

Επισης  εγραψες  οτι  το Νοκια Ν  95  στοιχιζει  739.99. Που  το  ειδες  αυτο?
Εδω  κοστιζει  189.20

Επισης  φοβηθηκες  οτι    οσοι  παρουν  θα  τους  φανε  τα  λεφτα. Για  δες  στο  τελος  της  σελιδας  ,με  ποιες  εταιρειες  συνεργαζονται.

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
παντελη εισαι μεγαλος μουφας.

OP
OP
P

padelis2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
123
Πόντοι
291
το σιτε που δεινεις στον κοσμο να αγορασει ειναι πανακριβο!!και εσυ κοροιδευεις και παραπλανεις!κοιτα εγω το πουλησα και 8α ξαναπουλησω γιατι αυτα που εχω εινα και καλα και φτηνα!δεν δουλευον 20 λεπτα!!και ολοι αυτο που φοβουνται και δεν παραγγελνουν ρειναι οτι ειτε δεν 8α δουλεουν ειτε οτι 8α τους φανε τα λεφτα.για αυτο και κανεισ δεν παραγγελνει.εγω στο δειχνω και το εχεις στα χερια σου.και αμα σου χαλαει 8α σου δωσω καινουργιο!αυτα ολα αμα εσυ μπορεις να τα κανεις μεσο κινας!!!δεν μπορεις να στελενεις πισω κινητα για 50 και 60 ευρω!οποτε ναι 8α βγαλω και εγω 30 ευρω για ολο αυτο!!κοιτα εγω δεν αναγκασα κανεναν να αγορασει.εγω κατι πουλαω,αμα 8ελεις το αγοραζεις.και το να ερχομαστε σε αντιπαρα8εση και να βριζομαστε για κατι το οποιο δεν ιναι δουλεια ουτε δικη σου ουτε κανενος αλλου.δεν το εχω κλεψει και το πουλαω!!!δεν το χαριζω!!!αμα ηταν να το χαριζα 8α το εεινα οσο το αγοραζα!!ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩ8ΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΕΧΕΙ ΚΑΝΤΑΝΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom