TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 43
- Like
- 22.850
- Πόντοι
- 18.496
πατα κιουτα που λενε στο χωριο μου χαχαΠρόλαβε και την καπάκωσε.Σχέση και γάμος σε τρεις μήνες μόνο.
πατα κιουτα που λενε στο χωριο μου χαχαΠρόλαβε και την καπάκωσε.Σχέση και γάμος σε τρεις μήνες μόνο.
Για κάντο μας λιανά...Δηλαδή?πατα κιουτα που λενε στο χωριο μου χαχα
μπαμ μπαμ που λενε !Για κάντο μας λιανά...Δηλαδή?
Λογικό.Με τέτοια κυριλέ γυναικάρα να χάσει την ευκαιρία να την έχει μόνιμα στο κρεβάτι του?μπαμ μπαμ που λενε !
Σίγουρα.Την έβαλε κάτω χωρίς σταματημό....τετοιες ευκαιριες δεν δινονται 2 φορες στη ζωη...
απ τον κωλο στο στομα που λενε στο χωριο μου !Σίγουρα.Την έβαλε κάτω χωρίς σταματημό....
Κάντα λιανά...απ τον κωλο στο στομα που λενε στο χωριο μου !
Λες?Δεν πιστεύω να έδωσε το πίσω....πιπα κωλο την πηγε
ε τωρα αμα το παντρευτηκε ο αλλος το κοριτσι χωρις να παρει κ κωλο τι να πω μετα...Λες?Δεν πιστεύω να έδωσε το πίσω....
Δύσκολο να έδωσε.Αλλά πάντως πήδαγε γυναικάρα ο Δανέζης....ε τωρα αμα το παντρευτηκε ο αλλος το κοριτσι χωρις να παρει κ κωλο τι να πω μετα...
πηδαγε γυναικαρα,αλλα τρωγωντας ανοιγει η ορεξη...Δύσκολο να έδωσε.Αλλά πάντως πήδαγε γυναικάρα ο Δανέζης....
Ναι.Γιατί το λες αυτό?πηδαγε γυναικαρα,αλλα τρωγωντας ανοιγει η ορεξη...
Θα το ήθελε σίγουρα ε?γαμας γΑμας μουνι μουνι συνεχεια,ε καποια στιγμη ενστικτωδως θα κινηθεις κ για ξεκωλιασμα...
ολες το θελουνε...Θα το ήθελε σίγουρα ε?
Πραγματικά ο Δανέζης πήδαγε γυναικάρα και τοπ μόντελ από τα λίγα φίλε.Ετσι?ολες το θελουνε...
του κατσε το τζοκερΠραγματικά ο Δανέζης πήδαγε γυναικάρα και τοπ μόντελ από τα λίγα φίλε.Ετσι?