satov1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 22.071
- Πόντοι
- 5.956
Δυστυχώς τη βλέπουμε στο δελτίο μόνο σε αργίες, Χριστούγεννα, Πάσχα και Καλοκαίρι....@satov1The babe is on!!
Δυστυχώς τη βλέπουμε στο δελτίο μόνο σε αργίες, Χριστούγεννα, Πάσχα και Καλοκαίρι....@satov1The babe is on!!
Αναμένω και καλύτερες εμπνεύσεις...Πρόεδρε του Miνα Βάρσου fan club έφτιαξα ένα caption που σου 'ρχεται κουτί!
Ποδαρες για φανατικούς ποδολαγνους !!!Aυγουστιάτικη παρέα.
Τα πόδια της είναι όνειρο.Το στήθος δεν είναι το μεγάλο της ατού.Δεν είναι για φανατικούς βυζολάγνους.Ποδαρες για φανατικούς ποδολαγνους !!!
Best I could offer, man.Αναμένω και καλύτερες εμπνεύσεις...
Ανησύχησα μήπως στέρεψες από δημιουργία.Best I could offer, man.
Φίλος μήπως κατά την προετοιμασία των δελτίων ,στα γραφεία , φοράνε αθλητικά παπούτσια για πιο άνετα .Ε,όχι και σπορτεξ με αυτό το ρούχο...
Τις μαύρες γόβες τις βάζουν μόνο την ώρα του δελτίου.Επίσης λάτρης της μαύρης γόβας σε γυναίκα.Φίλος μήπως κατά την προετοιμασία των δελτίων ,στα γραφεία , φοράνε αθλητικά παπούτσια για πιο άνετα .
Είναι ωραίο στυλ και τα αθλητικά.
Οι γόβες μπαίνουν στο δελτίο.( και εγώ είμαι fun τις μαύρης γόβας σε γυναίκα )
Είμαι σιγουρος για αυτό...αλλά και πάλι πόσα χλμ να κάνουν μέσα στην μέρα;Φίλος μήπως κατά την προετοιμασία των δελτίων ,στα γραφεία , φοράνε αθλητικά παπούτσια για πιο άνετα .
Είναι ωραίο στυλ και τα αθλητικά.
Οι γόβες μπαίνουν στο δελτίο.( και εγώ είμαι fun τις μαύρης γόβας σε γυναίκα )
Ισχύει.Είμαι σιγουρος για αυτό...αλλά και πάλι πόσα χλμ να κάνουν μέσα στην μέρα;
Να πω ότι είναι σερβιτόρες να το καταλάβω...ίσως να κάνω λάθος...εδώ πέρα όμως έχουμε την μελαχρινή Βόρεια Σοφία Αλατζα να βγαίνει με γόβες για ρεπορτάζ στο Μέγα ρε...!
Βγάζουν κάνα φράγκο με ολη αυτήν την πόζα;Εντυπωσιακή η Μίνα Βάρσου με γόβες και άλλα....
Καλή ερώτηση.Βγάζουν κάνα φράγκο με ολη αυτήν την πόζα;
Και χαιρομαστε πολυ γι αυτοΔυστυχώς τη βλέπουμε στο δελτίο μόνο σε αργίες, Χριστούγεννα, Πάσχα και Καλοκαίρι....
Ετσι.Μακάρι βέβαια να είχε περισσότερα δελτία .Και χαιρομαστε πολυ γι αυτο
Οχι, δεν κατάλαβεςΕτσι.Μακάρι βέβαια να είχε περισσότερα δελτία .
Κατάλαβα.Δεν την συμπαθείς....Οχι, δεν κατάλαβες
Ε, μεγαλωσε πια, παλια ηταν καληΚατάλαβα.Δεν την συμπαθείς....
Noμίζω παραμένει πολύ όμορφη.Αλλά γούστα είναι αυτά...Ε, μεγαλωσε πια, παλια ηταν καλη