ananeotikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 3.600
- Πόντοι
- 456
Υπερβολές.ναι ηταν του ποινικου τμηματος το μνμ![]()
Υπερβολές.ναι ηταν του ποινικου τμηματος το μνμ![]()
Πάντα θα κράζουμε!!! Θέλουμε πιπίνια μόνο!!! Κάτω ο φασισμός των μιλφ!!! Viva la revolution!!!!!!!!Πιπινια βλέπετε στα σοσιαλ μύδια και μετά μόλις βλέπετε άνω των 30 κράζετε...
Ανοίγεις πληγές και μέτωπα βλέπω.Πάντα θα κράζουμε!!! Θέλουμε πιπίνια μόνο!!! Κάτω ο φασισμός των μιλφ!!! Viva la revolution!!!!!!!!
Ρέει επαναστατικό αίμα μέσα μου!!!Ανοίγεις πληγές και μέτωπα βλέπω.
Καλό.Ρέει επαναστατικό αίμα μέσα μου!!!
Ο φασισμός είναι των πιπινιων που νομίζουν ότι επειδή είναι μικρές και αμυαλες είναι ωραίες.Πάντα θα κράζουμε!!! Θέλουμε πιπίνια μόνο!!! Κάτω ο φασισμός των μιλφ!!! Viva la revolution!!!!!!!!
Εχουν μέλλον τα κορίτσια.Για αυτό.Ο φασισμός είναι των πιπινιων που νομίζουν ότι επειδή είναι μικρές και αμυαλες είναι ωραίες.
Στέλνω μονάδα μικροβιολογικού για γενικη αίματος.Ρέει επαναστατικό αίμα μέσα μου!!!
Με τα σκατα που έχουν στο κρανίο μεσα, δεν το νομίζω...Εχουν μέλλον τα κορίτσια.Για αυτό.
Δεν πήγαινε για σένα το σχόλιό μου πάντως, αν αυτό κατάλαβες.
Είναι μετα το γλυφοκωλι στο διευθυντη?Κομψή.
![]()
Δυνατό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είναι μετα το γλυφοκωλι στο διευθυντη?
Δεν νομίζουν. ΕΙΝΑΙ !!!!!! Στο άμυαλες βέβαια συμφωνώ κάργα.Ο φασισμός είναι των πιπινιων που νομίζουν ότι επειδή είναι μικρές και αμυαλες είναι ωραίες.
Θα προτιμούσα η επικεφαλής της μονάδας να είναι Βενεζουελάνα γύρω στα 20-22!!! Θα με υποχρέωνες!!!Στέλνω μονάδα μικροβιολογικού για γενικη αίματος.
Δεν μ'αρεσουν οι σκούρες όμως η αλήθεια είναι ότι οι Βενεζουελανες σαρώνουν σε διαγωνισμούς Μις Κόσμος .Δεν νομίζουν. ΕΙΝΑΙ !!!!!! Στο άμυαλες βέβαια συμφωνώ κάργα.
Θα προτιμούσα η επικεφαλής της μονάδας να είναι Βενεζουελάνα γύρω στα 20-22!!! Θα με υποχρέωνες!!!![]()
Είναι απο τις πιο ωραίες παγκοσμίως. Βέβαια γούστα είναι αυτά. Σε πολλούς δεν αρέσουν οι "εξωτικές".Δεν μ'αρεσουν οι σκούρες όμως η αλήθεια είναι ότι οι Βενεζουελανες σαρώνουν σε διαγωνισμούς Μις Κόσμος .
Aλλο εξωτικές,άλλο καγκουρογυφτισσες και λάθρο..μην τα μπερδεύουμε αυτά.Είναι απο τις πιο ωραίες παγκοσμίως. Βέβαια γούστα είναι αυτά. Σε πολλούς δεν αρέσουν οι "εξωτικές".
Σε τέτοια ηλικία που θέλεις είναι ακόμα στην σχολή...επικεφαλής σαραντάρα + εχουμε.Δεν νομίζουν. ΕΙΝΑΙ !!!!!! Στο άμυαλες βέβαια συμφωνώ κάργα.
Θα προτιμούσα η επικεφαλής της μονάδας να είναι Βενεζουελάνα γύρω στα 20-22!!! Θα με υποχρέωνες!!!![]()
Μικρότερες δεν υπάρχουν?Σε τέτοια ηλικία που θέλεις είναι ακόμα στην σχολή...επικεφαλής σαραντάρα + εχουμε.
Δεν πειράζει. Φέρτε τη 40άρα να πάρει το αίμα. Φέρτε και μια μικρή όμως να πάρει το σπέρμα!!!Σε τέτοια ηλικία που θέλεις είναι ακόμα στην σχολή...επικεφαλής σαραντάρα + εχουμε.
Καλό.Δεν πειράζει. Φέρτε τη 40άρα να πάρει το αίμα. Φέρτε και μια μικρή όμως να πάρει το σπέρμα!!!
Χαμηλοβαθμες ναι.Μικρότερες δεν υπάρχουν?