jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.718
- Πόντοι
- 3.506
Καπτεν φέτος θα μπαρκάρεις? η έχει ξεκούραση?Εσύ παίζει να μην ξέρεις ούτε την Αμαλία Τσιπουκτζιόγλου, χαχα
Καπτεν φέτος θα μπαρκάρεις? η έχει ξεκούραση?Εσύ παίζει να μην ξέρεις ούτε την Αμαλία Τσιπουκτζιόγλου, χαχα
Μάιο μπαρκάρω, πριν τα χριστούγεννα επιστρέφω αν όλα πάνε καλάΚαπτεν φέτος θα μπαρκάρεις? η έχει ξεκούραση?
Αυτά τα Χριστούγεννα ή τα άλλα?Μάιο μπαρκάρω, πριν τα χριστούγεννα επιστρέφω αν όλα πάνε καλά
Αυτά αν όλα πάνε καλά. Τα άλλα αν δεν πάνεΑυτά τα Χριστούγεννα ή τα άλλα?
Mήπως είναι καλύτερες οι φουρτούνες της θάλασσας από αυτές της ξηράς?Αυτά αν όλα πάνε καλά. Τα άλλα αν δεν πάνε
Εμ!Mήπως είναι καλύτερες οι φουρτούνες της θάλασσας από αυτές της ξηράς?
Δεν σου πάτησε λαϊκ ο ανανεοτικος μάλλον δεν συμφωνείσαν να φτιαχνει το νημα![]()
![]()
Είναι η Μίνα που είχε κάνει το γλυφοκωλι στον διευθυντή;
Μην ακούσεις για γλειφοκώλι σε αντρικό κωλο εσύ... αμέσως να εκδηλωθείς.σαν να φτιαχνει το νημα![]()
![]()
εσφιγγες Μινα;Μην ακούσεις για γλειφοκώλι σε αντρικό κωλο εσύ... αμέσως να εκδηλωθείς.
Ούτε να μου τον δει.εσφιγγες Μινα;![]()
Μην ακούσεις για γλειφοκώλι σε αντρικό κωλο εσύ... αμέσως να εκδηλωθείς.
Πιπινια βλέπετε στα σοσιαλ μύδια και μετά μόλις βλέπετε άνω των 30 κράζετε...Όλο μιλφ βάζεις. Κάνα πιπίνι δεν βλέπουμε!!!![]()
Mήπως αυτές που βλέπουν είναι πιο ωραίες από την κυρία Μίνα Ράλλη.?Πιπινια βλέπετε στα σοσιαλ μύδια και μετά μόλις βλέπετε άνω των 30 κράζετε...
Μην ακούσεις για γλειφοκώλι σε αντρικό κωλο εσύ... αμέσως να εκδηλωθείς.
Παπάρια είναι...Mήπως αυτές που βλέπουν είναι πιο ωραίες από την κυρία Μίνα Ράλλη.?
Δεν μπορούμε να το ξέρομε σίγουρα.Παπάρια είναι...
Δεν πήγαινε για σένα το σχόλιό μου πάντως, αν αυτό κατάλαβες.
ναι ηταν του ποινικου τμηματος το μνμΔεν πήγαινε για σένα το σχόλιό μου, αν αυτό κατάλαβες.