danni
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 94
- Πόντοι
- 6
κολλητη της μιμης, μαζι στις παρτουζες, απο τα πιο γνωστα πουταναρια της ολυμπιακης, η διαφορα της απο την μιμη ειναι οτι αυτη παντρευτηκε υπουργο....
κολλητη της μιμης, μαζι στις παρτουζες, απο τα πιο γνωστα πουταναρια της ολυμπιακης, η διαφορα της απο την μιμη ειναι οτι αυτη παντρευτηκε υπουργο....
σου θιξαμε το κινημα;;και η ντανιελα την μαριαννα
και η ντανιελα την μαριαννα
οι κακες γλωσσες λενε για μιμη και μινα οτι το φορτε τους ηταν η παρτουζα με τα πιατα, στα 4, γονατα και χερια πανω σε πιατα, οι αντρες σε κυκλο και την εστελναν τσουληθρα απο τον ενα στον αλλο για ξεκωλιασμα
οι κακες γλωσσες λενε για μιμη και μινα οτι το φορτε τους ηταν η παρτουζα με τα πιατα, στα 4, γονατα και χερια πανω σε πιατα, οι αντρες σε κυκλο και την εστελναν τσουληθρα απο τον ενα στον αλλο για ξεκωλιασμα
απ' οσο ξερω τις περισσοτερες φορες το εκαναν γιατι το γουσταραν, επι χρημασι μονο με αραβες αλλα δεν εχω ιδεα ποσο, παντως αυτος που μου το ειπε δεν ελεγε ψεμματα γιατι σε φωτογραφιες που ειχαν κυκλοφορησει τοτε με μιμη ηταν μεσα, μου ειχε πει επισης οτι αν εβγαιναν ολες οι φωτο στην φορα θα καιγοταν κοσμος....ακομα και υπουργοι και βουλευτες την ν.δ.......πόσο πήγαινε το μαλλί?
αυτη ειναι παντρεμενη με εκεινον τον γερο που ειναι μαζι στις φωτο?