Νέα

Μίνα Αρναούτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα delja
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 599
  • Εμφανίσεις 208K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

PavlakisTheKid

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2023
Like
2.622
Πόντοι
446
Οπως τα λες τυπε, δεν φτανει να εχεις το κατάλληλο οικονομικό υπόβαθρο για να τραβιέσαι με επώνυμες βιζιτες πρεπει να ανήκεις και στους κατάλληλους κοινωνικούς κύκλους που θα σε φέρουν σε επαφή με αυτες.

Έτσι ακριβώς ✔️

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
3.013
Πόντοι
456
"Money brings bitches.
Bitches bring lie."
- Tupac Shakur
Πείτε εσείς τώρα τα δικά σας, για κοινωνικούς κύκλους και ιστορίες. Είναι βίζιτες. Όχι ταξίαρχοι στον στρατό ή πολιτικοί. Αποθεώστε και άλλο την μέτρια ανθυποβίζιτα.
Που έχει πάρει κάτι φεγγάρια, ακόμη και τα πόμολα από τα μαγαζιά της παραλιακής.
Μπορείτε.

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
25
Like
7.491
Πόντοι
3.446
Θα μας κλείσει το νημα η πουταναρα
Screenshot_20240708-162538_Instagram.jpg

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
809
Πόντοι
81
Άσχετο, προχθές είχα φρακαρει στην κίνηση στην Βουλιαγμένης και είδα το εικονοστάσι του Παντελίδη..
Εκείνος ο δρόμος από πού έρχεται; Δεν πρέπει να έχω περάσει ποτέ..

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.435
Πόντοι
9.931
Άσχετο, προχθές είχα φρακαρει στην κίνηση στην Βουλιαγμένης και είδα το εικονοστάσι του Παντελίδη..
Εκείνος ο δρόμος από πού έρχεται; Δεν πρέπει να έχω περάσει ποτέ..
Αν δεν κανω λάθος ειναι η έξοδος απο το παλιό ανατολικό αεροδρόμιο.

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
798
Πόντοι
81
Επειδή κατά τύχη την γνωρίζω τη Μίνα μέσω φωτογράφου που είχαν συνεργαστεί κ τελείως τυχαία ήμουν μπροστά σε σχετική κουβέντα,εκτός από τους 2-3 που έβλεπε τότε στάνταρ η κοπέλα κ δεν δέχονταν άλλους όσα κ να έδιναν δε θα έκανε κάτι με τον οποιοδήποτε καθαρά για το οικονομικό εκτός αν υπήρχαν προοπτικές γνωριμιών στο καλλιτεχνικό κομμάτι
Δεν μιλάμε για βίζιτα,κάνει ότι κάνουν κ όλες οι κοπέλες σα κ αυτή που ασχολούνται με το showbiz αν θέλουν να προκοψουν
Ti ακριβως κάνουν δηλαδη οσοι ασχολούνται με το showbiz και θέλουν να προκοψουν ?

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.435
Πόντοι
9.931
Ειναι πουτανες δηλαδή.
Οταν εισαι με εναν ανδρα μονο και μονο επειδή εχει μεγάλη οικονομική άνεση και δεν εχεις καθόλου η σχεδόν καθόλου συναισθήματα για αυτον δεν διαφέρεις καθόλου απο μια κανονική πουτανα.

Thomas.s

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2024
Like
361
Πόντοι
21
Και εμένα άμα με φωτοσοπαρεις καρακουκλαρα γίνομαι
Εννοείτε φωτοσοπαρει αλλά και από κοντά που την έχω δει κούκλα είναι μπορεί να μην είναι του γούστου σου σεβαστό αλλά άσχημη σίγουρα δεν είναι.

submalegr

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2007
Κριτικές
3
Like
188
Πόντοι
0
Την ειχα πετυχει πριν δυο χρόνια στη Μυκονο σε γνωστο bar-restaurant του νησιου. Καθόταν μόνη της και έπινε το ποτό της για αρκετη ώρα. Ηθελα να ρωτήσω τον μετρ τι παίζει αλλα έλα που ήμουνα με τη γυναίκα μου και δεν... Πολύ δυνατό και από κοντά πάντως...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.671
Πόντοι
6.056
Και εμένα άμα με φωτοσοπαρεις καρακουκλαρα γίνομαι

Μην κοιτάς εδώ εμάς τα μέλη.
Οι περισσότεροι είμαστε καραγκόμενοι .
Κάτι γέροι , κοντοί , βαψομαλλιάδες είναι εξαιρέσεις .

images

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom