Νέα

Μίνα Αρναούτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα delja
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 583
  • Εμφανίσεις 199K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Ωραία μουνάρα είναι, ωραία γυναικάρα για πολλά γαμήσια αλλά δυστυχώς...ο εγκέφαλος της είναι χαλασμένος, ονειροπαρμένος, αλλού γι'αλλού, στα σύννεφα. Μετά από ένα τέτοιο ατύχημα, που λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή, δεν έβαλε μυαλό και δεν ξεκαβάλησε το καλάμι να κάνει μια ποιο σεμνή και πιο ήρεμη ζωή. Συνεχίζει να θέλει παρτούζες με πλούσιους-διάσημους, χλιδή και πολύ εφήμερες πολυτελείς ασχολίες τις οποίες πληρώνουν άλλοι.
Συμφωνώ απόλυτα. Συνήθως ένα τέτοιο συμβάν που μπορεί να τυχεί στο καθένα από μας, μας ταρακουνάει, και μετά βλέπουμε τη ζωή αλλιώς, και πόσο αξία έχει. Σ' αυτήν που είδε το θάνατο κατάματα, δυστυχώς δεν έγινε κάτι τέτοιο, και συνεχίζει σαν να μην έγινε τίποτα. Εγώ δε λέω να πάει να κλειστεί σε κανένα μοναστήρι, αλλά μιά εγκράτεια νομίζω δε θα την έβλαπτε, σε αντίθεση με ότι κάνει τώρα.

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Αυτη υποτιθεται οτι σακατευτηκε πως ποζαρει?
Και σκέψου ότι στο νοσοκομείο που ήταν, με τα αλλεπάλληλα χειρουργεία, η μισή της πλευρά ήταν μεσ΄στο σίδερο, και στις βίδες...... :S
Αρα έχει γίνει πολύ καλή δουλειά "κατά τα φαινόμενα"...... ;)

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Με κανα 20αρακι φυλης βρισκεται καλυτερες και δεν σας τρωνε μια ζωη αλλα μονο για ενα δεκαλεπτο
συμφωνω τυπε απολυτα.
απλα εχει γεμισει ο τοπος αγαπουληδες και γκομενοφυλακες οι γκομενες το εκμεταλλεύονται και η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο.η μινα ένα πουτανακι ειναι που κοιτα να πιαστεί για να εξασφαλιστεί,στα αρχιδια της ο παντελος και ολοι μονο να πιαστεί θελει και να αποκατασταθει.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Συμφωνώ απόλυτα. Συνήθως ένα τέτοιο συμβάν που μπορεί να τυχεί στο καθένα από μας, μας ταρακουνάει, και μετά βλέπουμε τη ζωή αλλιώς, και πόσο αξία έχει. Σ' αυτήν που είδε το θάνατο κατάματα, δυστυχώς δεν έγινε κάτι τέτοιο, και συνεχίζει σαν να μην έγινε τίποτα. Εγώ δε λέω να πάει να κλειστεί σε κανένα μοναστήρι, αλλά μιά εγκράτεια νομίζω δε θα την έβλαπτε, σε αντίθεση με ότι κάνει τώρα.

Δυστυχώς αυτό δεν ισχύει που λέτε... ελάχιστοι άνθρωποι κι ακόμα λιγότερο οι γυναίκες αλλάζουν ρώτα. Το πιστεύω αυτό είναι διαδεδομένο από το χόλυγουντ επειδή κάνει καλό σενάριο σε ταινίες... Μάλιστα αφότου περάσει μία περίοδος ίανσης ξεκινάει το άτομο ακόμα παραπάνω. Ειδικά στην υλιστική και ηδονιστική εποχή που ζούμε η πιθανότητα αυτή γι' αλλαγή είναι ακόμα μικρότερη. Ο λόγος που αυτό συμβαίνει είναι ότι... η ζωή του μέσου ατόμου δεν αξίζει τίποτα, άσχετα το τι μάθαινουμε και μας λένε, οπότε άμα επιχειρήσει την ενδοσκόπηση θα οδηγηθεί σε κατάθλιψη. Οπότε, και γι' αυτό, αυτή, δεν γίνεται και συνεχίζουν την ίδια την πορεία.

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Και σκέψου ότι στο νοσοκομείο που ήταν, με τα αλλεπάλληλα χειρουργεία, η μισή της πλευρά ήταν μεσ΄στο σίδερο, και στις βίδες...... :S
Αρα έχει γίνει πολύ καλή δουλειά "κατά τα φαινόμενα"...... ;)
φιασκο ηταν τυπε ότι ταχα κινδυνευε και ότι σακατευτηκε...ατομα σακατεμένα από ατυχήματα κανουν χρονια για να αποκατασταθουν και αλλα εχουν μονιμες βλαβες.τωρα η αρναουτη απλα αυτή μαλλον οδηγουσε το ml εκανε τη μαλακια και κοιταει τωρα τα χρηματα από την ασφαλιστικη να τσεπωσει.

greg13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2017
Like
1.677
Πόντοι
216
Αυτη την καριολα θελω να την ξεσκιζω μεχρι να λυποθημησει απο το πολυ γαμησι ...Αλλα τετοια ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ που ειναι ,δυσκολο !!! ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΑ φενεται ...

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Δυστυχώς αυτό δεν ισχύει που λέτε... ελάχιστοι άνθρωποι κι ακόμα λιγότερο οι γυναίκες αλλάζουν ρώτα. Μάλιστα αφότου περάσει μία περίοδος ίανσης ξεκινάει το άτομο ακόμα παραπάνω. Ειδικά στην υλιστική και ηδονιστική εποχή που ζούμε η πιθανότητα αυτή γι' αλλαγή είναι ακόμα μικρότερη. Ο λόγος που αυτό συμβαίνει είναι ότι... η ζωή του μέσου ατόμου δεν αξίζει τίποτα, άσχετα το τι μάθαινουμε και μας λένε, οπότε άμα επιχειρήσει την ενδοσκόπηση θα οδηγηθεί σε κατάθλιψη. Οπότε, και γι' αυτό, αυτή, δεν γίνεται και συνεχίζουν την ίδια την πορεία.
Θα μου επιτρέψεις φίλε μου να διαφωνήσω εν μέρει. Μη τα ισοπεδώνουμε κι όλα. Δε λέω ότι δε συμβαίνει κι αυτό που λές, αλλά να μην είμαστε κι απόλυτοι. Φυσικα δε μπορώ να μιλήσω με ποσοστά, αλλά έχω προσωπικά παραδείγματα από το φιλικό μου κύκλο, που είτε χάσανε κάποιο δικό τους πρόσωπο, είτε είχαν κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, με αποτέλεσμα ν΄αλλάξει η ζωή τους προς το χειρότερο, γιατί ακριβώς δε μπόρεσαν να το ξεπεράσουν, και οδηγήθηκαν στη κατάθλιψη όπως είπες. Αλλοι μετά από κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα κατάφεραν να επανέλθουν, και συνέχισαν τη ζωή τους κανονικά.  Αυτό έχει να κάνει καθαρά με τη χαρακτήρα, τη ψυχική δύναμη, και την ιδιοσυγκρασία του καθενός. Σίγουρα η σκληρή ζωή που ζούμε, μας "επιβαλλει" να σηκωθούμε ξανά στα πόδια μας, και να συνεχίσουμε. Το θέμα εναπόκειται στο πόσο δυνατοί είμαστε για να μπορέσουμε σηκωθούμε πάλι όρθιοι.....

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Πάμε περίπου στα ίδια: λίγοι με δυνατό χαρακτήρα διορθώνονται. Οι περισσότεροι όχι.

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
φιασκο ηταν τυπε ότι ταχα κινδυνευε και ότι σακατευτηκε...ατομα σακατεμένα από ατυχήματα κανουν χρονια για να αποκατασταθουν και αλλα εχουν μονιμες βλαβες.τωρα η αρναουτη απλα αυτή μαλλον οδηγουσε το ml εκανε τη μαλακια και κοιταει τωρα τα χρηματα από την ασφαλιστικη να τσεπωσει.
Τι να σού πώ φίλε μου? Με βάση αυτά που διαβάζαμε αναφέρομαι. Εξι μήνες στο νοσοκομείο, και δύο στην εντατική...... :think:
Αμα μας δουλέψανε, τους βγάζω το καπέλο..... :hi:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

31χρονη καλλονή και η φωτογραφία που δημοσίευσε...

«Ξέρω ότι ο Θεός δε θα μου δώσει ποτέ κάτι που να μην μπορώ να αντιμετωπίσω.
Απλά μακάρι να μη με εμπιστευόταν τόσο.»
Αυτό είναι τατουάζ … ριαλ λαιφ..» έγραψε η Μίνα Αρναούτη σε ανάρτηση της που συνόδευε την παρακάτω φωτογραφία…

Η 31χρονη καλλονή, που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, ενάμιση χρόνο περίπου μετά από το τροχαίο, δείχνει με αυτό τον τρόπο κάποια από τα σημάδια που απέκτησε από αυτό.
Οι φίλοι της με τα λόγια τους προσπαθούν να απαλύνουν τον πόνο για την ταλαιπωρία που έχει περάσει εδώ και τόσο καιρό με την υγειά της.

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
Και στον λαιμο κατι εχει γιαυτο και φοραει ολο αυτα τα τσοκερ για να κρυβει την πληγη

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Θα μου επιτρέψεις φίλε μου να διαφωνήσω εν μέρει. Μη τα ισοπεδώνουμε κι όλα. Δε λέω ότι δε συμβαίνει κι αυτό που λές, αλλά να μην είμαστε κι απόλυτοι. Φυσικα δε μπορώ να μιλήσω με ποσοστά, αλλά έχω προσωπικά παραδείγματα από το φιλικό μου κύκλο, που είτε χάσανε κάποιο δικό τους πρόσωπο, είτε είχαν κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, με αποτέλεσμα ν΄αλλάξει η ζωή τους προς το χειρότερο, γιατί ακριβώς δε μπόρεσαν να το ξεπεράσουν, και οδηγήθηκαν στη κατάθλιψη όπως είπες. Αλλοι μετά από κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα κατάφεραν να επανέλθουν, και συνέχισαν τη ζωή τους κανονικά.  Αυτό έχει να κάνει καθαρά με τη χαρακτήρα, τη ψυχική δύναμη, και την ιδιοσυγκρασία του καθενός. Σίγουρα η σκληρή ζωή που ζούμε, μας "επιβαλλει" να σηκωθούμε ξανά στα πόδια μας, και να συνεχίσουμε. Το θέμα εναπόκειται στο πόσο δυνατοί είμαστε για να μπορέσουμε σηκωθούμε πάλι όρθιοι.....
Συμφωνώ απόλυτα φίλος

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

Η Μίνα Αρναούτη αποκαλύπτει, για πρώτη φορά μετά το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, το χτυπημένο της πόδι με τις λάμες. Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία στο facebook από το κρεβάτι του πόνου, την ώρα που της κάνουν πεντικιούρ και έγραψε το παρακάτω κείμενο:

«Εσεις θα σκεφτοσασταν ποτε αν ειχατε εξωτερικη οστεοσυνθεση ( σιδερα βιδωμενα στο οστο σας αλλα να βγαινουν εξω απο το δερμα σας) να βαψετε τα νυχια σας; 
Εγω παντως το τολμησα και το αποτελεσμα ηταν να νιωθω καλυτερα και πιο κοντα στο να γινω καλα! 
Να κανετε οτι σας ευχαριστει.. οτι σας δινει δυναμη αυτο πρεπει να κανετε, να μην σας νοιαζει τι λενε οι αλλοι.. αυτοι δεν σας ταιζουν, δεν σας πηγαινουν στο γιατρο, δεν σας δινουν χρηματα, δεν σας πληρωνουν τους λογαριασμους! 
Διαβαζα σχολια τοσο καιρο οτι προκαλω επειδη ανεβαζα φωτογραφιες (ενω παντα αυτη ημουν) -σχολια απο κακοβουλους ανθρωπους- και μου εστελναν μηνυματα απο το νοσοκομειο ολοι οσοι με ειδαν εκει κ μου ελεγαν ποσο χαιρομαι που βλεπω φωτογραφιες σου και φαινεσαι καθε μερα κ καλυτερα! Ποιους να ακουσω»;

Sokni

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2017
Like
174
Πόντοι
1
Δεν μπορώ να ξέρω αλλά από ότι έχω διαβάσει έχει κάνει κάμποσα χειρουργεία. Σίγουρα θα έχει στο κορμί της ουλές.
Μακάρι η κοπέλα να είναι καλά και ας κανει ότι θελει.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

Η ανατριχιαστική εξομολόγηση της Μίνας Αρναούτη για τις δραματικές ώρες στο δωμάτιο του «Ευαγγελισμού»! Συνεχίζει να δίνει τη μάχη της!

Τι μπορεί να πει κανείς, για ένα κορίτσι που ξεπέρασε τον κίνδυνο και κέρδισε την μάχη για την ζωή και πλέον είναι υπόλογη γι’αυτό!

Ο λόγος για την Μίνα Αρναούτη, η οποία ακόμη προσπαθεί να αποκαταστήσει την σωματική της υγεία μετά το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη.
Μάλιστα, η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή έστειλε αγωγή στην νεαρή κοπέλα για τις αναρτήσεις της στο Facebook, κάτι που σας έχει αποκαλύψει εδώ και 3 μήνες το Youweekly.gr.

Η Μίνα δεν θέλει να απαντήσει σε όλα αυτά, αλλά σήμερα μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram έκανε μία άκρως συγκινητική περιγραφή για τις ώρες στο δωμάτιο του πόνου .

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Ξανά στον Ευαγγελισμό η Μίνα Αρναούτη

https://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/wp-content/uploads/2018/01/mina2.jpg[/img[/URL]]

Σε νέα χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη η Μίνα Αρναούτη. Το κορίτσι βρέθηκε και πάλι στον Ευαγγελισμό, όπου είναι και οι γιατροί που την φρόντισαν μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, και υπεβλήθη σε νέα επέμβαση.

Η συνεπιβάτιδα του Παντελη Παντελίδη στο μοιραίο τζιπ, μετά το σοβαρό τροχαίο, έμεινε για μήνες στην εντατική και έκανε πολλαπλά χειρουργεία. Τώρα, ευτυχώς, είναι πολύ καλύτερα στην υγεία της, ωστόσο, χρειάζεται να κάνει ακόμη κάποια χειρουργεία. Όπως είχε αποκαλύψει και η ίδια σε συνέντευξή της, η ζωή της κινδύνευσε, πέρασε δύσκολες ώρες και οι περιπέτειες της δεν έχουν τελειώσει. Πλέον, η Μίνα συνεχίζει τη ζωή της, αλλά χρειάζεται ακόμη πολύ φροντίδα και κάποιες επιπλέον χειρουργικές επεμβάσεις.

Το νοσοκομείο, όμως, πια δεν την φοβίζει. Η Μίνα Αρναούτη βρέθηκε και πάλι στο χειρουργείο στον Ευαγγελισμό και ανέβασε και φωτογραφίες στα social media, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους πως όλα πήγαν καλά για εκείνη.

[url=https://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/eidhseis-nea/ksana-ston-eyaggelismo-mina-arnaouti/]Πηγή[/url[/URL]]

Συνημμένα

• min.arnaout.1.jpg
    min.arnaout.1.jpg
    101,2 KB · Εμφανίσεις: 347
  • min.arnaout.2.jpg
    min.arnaout.2.jpg
    85,5 KB · Εμφανίσεις: 282

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
Προσφορά και ζήτηση είναι όλα αφού υπάρχουν άντρες που τις τα πληρώνουν όλα χαζή είναι να δουλεύει μεροκάματο? Μιαχαρα τα πάει βέβαια μετά τα 40 θα κλαίει ως συνήθως και μπορεί να γράφουμε για αυτήν κριτικές σε καμία φυλή. Εκτός αν καλοπαντρευτει
Ποσο κουτος θα είναι κάποιος να παντρευτεί αυτην εδώ. Βέβαια είναι πολλοί.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Προσφορά και ζήτηση είναι όλα αφού υπάρχουν άντρες που τις τα πληρώνουν όλα χαζή είναι να δουλεύει μεροκάματο? Μιαχαρα τα πάει βέβαια μετά τα 40 θα κλαίει ως συνήθως και μπορεί να γράφουμε για αυτήν κριτικές σε καμία φυλή. Εκτός αν καλοπαντρευτει
Ποσο κουτος θα είναι κάποιος να παντρευτεί αυτην εδώ. Βέβαια είναι πολλοί.
Ποιος χαζος θα την παρει επ ωμου σαν τον γαιδαρο.  :S
Και με τα λεφτα του να την πληρωνει μια ζωη για να του κανει κουμαντο.

Συνημμένα

• e1bca6cf84ceb1cebd-e1bc95cebdceb1cf82-ceb3ceacceb9ceb4ceb1cf81cebfcf82-cebce1bdb2-cebcceb5ceb3ceacce
    e1bca6cf84ceb1cebd-e1bc95cebdceb1cf82-ceb3ceacceb9ceb4ceb1cf81cebfcf82-cebce1bdb2-cebcceb5ceb3ceacce
    19,3 KB · Εμφανίσεις: 73

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom