Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.452
- Πόντοι
- 12.756
δεν υπαρχουν πια αυτές τυπε , η τελευταια πεθανε με το που ξεκινησε το ινσταγκραμΜπορεί να είναι τίμια και ηθική κοπέλα.Να περιμένει να παντρευτεί για να κάνει σεξ
δεν υπαρχουν πια αυτές τυπε , η τελευταια πεθανε με το που ξεκινησε το ινσταγκραμΜπορεί να είναι τίμια και ηθική κοπέλα.Να περιμένει να παντρευτεί για να κάνει σεξ
Είναι σίγουρο ρωτάνε τα παιδιάγιατι να μην κάνει ;
στο λεω και θα μεινει μεταξυ μας ,Είναι σίγουρο ρωτάνε τα παιδιά
"Ασχολείται " με κρυπτο γιαυτό χαχαχαχα θέατρο του παραλόγου κ αυτή, καμία δεν πήρε το μάθημα τηςΟλο το instagram της διακοπαρες στη χλιδα,η ιδια δηλωνει ανεργη και καλα δημοσιογραφος. Δε κανει βιζιτες(γελανε και τα μαρμαρα),τα λεφτα ερχονται με συραγγοειδη στο σπιτι της.
1000 την ώρα ;;;Της ειχα στειλει στο instagram και μου απαντησε μετα απο κανενα διμηνο περίπου. Αν εισαι καλο παιδακι με 1000 κατι μπορει να γινει μου ειχε γραψει. Της απαντησα οτι με 500 πηρα Αλεξανδρατου στα ντουζενια της και θες εσυ 1000?? Και με μπλοκαρε
Για να συντήρει αυτό το lifestyle αλλιώς δεν βγαίνουν τα νούμερα τους, δεν ξέρω εάν αξίζει η όχι, φαινομενικά ναι αλλαα..1000 την ώρα ;;;
ακριβως οπως το λες ειναιΣυνήθως οι πλούσιοι γαμανε διάσημες.. Για αυτούς τα 1000ευρω είναι πάμφθηνα σαν να περνουμε εμείς και τσίχλα..
Α ναι... Σε ποιο προφιλΜόλις ανέβασε story στο Facebook και δείχνει την ρωγα της...
Στο insta sorryΑ ναι... Σε ποιο προφιλ
Άντι να τα λέτε, να τα ποσταρετε.Μόλις ανέβασε story στο Facebook και δείχνει την ρωγα της...
Ε πέρασε το καλοκαίρι και τώρα ψάχνει χειμερινό χορηγό κάθε τόσο ανεβάζει hot stories μπασ και ενδιαφερθεί κανειςΜόλις ανέβασε story στο Facebook και δείχνει την ρωγα της...
Ναι φορούσε ! Μαύρα στρινγκ και μαύρες ζαρτιέρεςΔεν φοραει μαυρα για τον χαμο του παντελιδη :S