eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 1.056
αα ωραια τοτε αμα θελει να δωσει τα φωτα τουΜόνο ένας από εμάς την γνωρίζει. Ο @sevagio .
αα ωραια τοτε αμα θελει να δωσει τα φωτα τουΜόνο ένας από εμάς την γνωρίζει. Ο @sevagio .
Ναι φίλε μου αυτή εννοεί..την έπαιρνα και εγώ και τώρα το παίζει ντίβα..μας ρουφαγε τα χυσια σαν ηλεκτρική σκούπα..Την Ιωάννα εννοείς;
Απ' αυτήν δεν έχουμε άκρη? Μήπως μέσω αυτής πλησιάσουμε Μίνα?Ναι φίλε μου αυτή εννοεί..την έπαιρνα και εγώ και τώρα το παίζει ντίβα..μας ρουφαγε τα χυσια σαν ηλεκτρική σκούπα..
αα ωραια τοτε αμα θελει να δωσει τα φωτα του
H Μίνα τύπε είναι οδοντόκρεμα μπροστά στην άλλη που τριβόταν στο αφεντικό της κ έχει καταφέρει τον σκοπό της.Απ' αυτήν δεν έχουμε άκρη? Μήπως μέσω αυτής πλησιάσουμε Μίνα?
Καλά τα γράφω εγώ ότι είσαι αλητήριος.Όχι, τύπε δεν το ασκεί. Το κρατάει μόνο για τον πατέρα των παιδιών της. Μην κοιτάς αυτήν την φωτό, για παράδειγμα. Είναι τραβηγμένη με θέμα "πίσω μου σ' έχω σατανά", στο πλαίσιο της αίτησης της για υποτροφία, στην Θεολογική Αθηνών.
Ωραίες οι φωτογραφίες της πάντως
Η αλήθεια να λέγεταιΩραίες οι φωτογραφίες της πάντως
Και ο Trannos. Είμαι και booking agent σε trap, μην ξεχνιόμαστε.Καλά τα γράφω εγώ ότι είσαι αλητήριος.
Εσυ, ο Σταν κ ο Μαζωνάκης.
Είσαι booking agent σε trap?Και ο Trannos. Είμαι και booking agent σε trap, μην ξεχνιόμαστε.
Οταν εισαι διάσημος με καλα φράγκα και δυο πιστόλια μαζι σου δεν κοιτάς να γίνεις λιώμα ουτε να χαρτοπαίζεις ολοι την νυχτα. Πίνεις 2 ποτα, παίζεις ενα ποσο που δεν σε νοιάζει αν θα το χάσεις και παίρνεις τα μουνια και πας σπιτι σου να κανεις ενα ωραίο τριολε!κι εγω αν την ειχα στ αμαξι διπλα μου θα στουκαριζα
Οταν εισαι διάσημος με καλα φράγκα και δυο πιστόλια μαζι σου δεν κοιτάς να γίνεις λιώμα ουτε να χαρτοπαίζεις ολοι την νυχτα. Πίνεις 2 ποτα, παίζεις ενα ποσο που δεν σε νοιάζει αν θα το χάσεις και παίρνεις τα μουνια και πας σπιτι σου να κανεις ενα ωραίο τριολε!
Απλά λιτά και απέριττα δλδ χαχαχΟταν εισαι διάσημος με καλα φράγκα και δυο πιστόλια μαζι σου δεν κοιτάς να γίνεις λιώμα ουτε να χαρτοπαίζεις ολοι την νυχτα. Πίνεις 2 ποτα, παίζεις ενα ποσο που δεν σε νοιάζει αν θα το χάσεις και παίρνεις τα μουνια και πας σπιτι σου να κανεις ενα ωραίο τριολε!
Το παλικάρι έφυγε πολύ άδικα, θα έκανεεε απίστευτη καριέραα αλλά.......Δυστυχώς ο Παντελής ήταν εθισμένος στο αλκοόλ.
Λίγα βράδια πριν φύγει ήμασταν παρέα.
Έπινε τόσο που νόμιζες ότι είχε δυο συκώτια.
Στη πίστα ανέβαινε μετά από μισό μπουκάλι.
Απλά λιτά και απέριττα δλδ χαχαχ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το παλικάρι έφυγε πολύ άδικα, θα έκανεεε απίστευτη καριέραα αλλά.......
Και λίγο μετά το θανατο του, ενώ μόνο παντελίδη ακούγαμε στα ραδιόφωνα μέχρι τότε, ξαφνικά μας πετάνε επιτυχίες του Αργυρού το ενα μετά το άλλο τραγούδια του.... Πιστεύω αν ζουσε θα τους ειχε αφησει ολους πίσω.... Αργυρούς οικονομόπουλους Βέρτηδες....
Στο θέμα μας τώρα....
Πολύ δυνατή γκόμενα αυτή.....