Νέα

Milking tits

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agrimilk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

agrimilk

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους.
Θα ήθελα να ρωτήσω εαν:
1ον Σας αρεσουν οι γυναικες που έχουν Γάλα στο στηθος τους και
2ον αν ξέρετε που θα βρώ τέτοια γυναικα να με εξυπηρετήσει (θελω να πιστεύω οτι σε πολλους  απο εσας θα σας αρεσει αυτή η ιδέα του καποια μα βγάζει γαλα κατα την διάρκεια του σεξ)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Θα προτιμούσα ρε φίλε να έβγαζε Jack Daniels  :grin: αλλά αυτό που ζητάς από ότι ξέρω μόνο μετά που γεννήσει η γυναίκα γίνεται και για κάποιο διάστημα.

Επισκέπτης
Δεν ξέρω φίλε μου αν έχεις δοκιμάσει το μητρικό αυτό γάλα που λες. Δεν πιστεύω να νομίζεις ότι είναι σαν το ΜΕΒΓΑΛ, έτσι? Δεν έχω προσωπική πείρα αλλά μου έχουν πει πολλοί που το έχουν δοκιμάσει... είναι εντελώς... ΜΠΛΙΑΞ!!!! Έτσι λένε!

Τώρα, αν εννοείς πουτάνα που θα εκυπηρετήσει σε κάτι τέτοιο... κομματάκι δύσκολο. Μάλλον πρέπει να βρεις καμιά λεχώνα!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
καλά μεγάλε είσαι πολύ μπροστά!!!

OP
OP
A

agrimilk

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
0
το είχα δοκιμάσει πριν απο τρια χρόνια απο μια φιλη μου και χωρίς πλάκα ηταν φανταστικό αλλιώς δεν θα υπήρχε αυτό το θέμα στο forum απο την μεριά μου

Επισκέπτης
το είχα δοκιμάσει πριν απο τρια χρόνια απο μια φιλη μου και χωρίς πλάκα ηταν φανταστικό αλλιώς δεν θα υπήρχε αυτό το θέμα στο forum απο την μεριά μου

Τι να σου πω... ίσως. Εγώ πάντως δεν τα έχω ακούσει έτσι τα πράγματα.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Καλησπέρα σε όλους.
Θα ήθελα να ρωτήσω εαν:
1ον Σας αρεσουν οι γυναικες που έχουν Γάλα στο στηθος τους και
2ον αν ξέρετε που θα βρώ τέτοια γυναικα να με εξυπηρετήσει (θελω να πιστεύω οτι σε πολλους  απο εσας θα σας αρεσει αυτή η ιδέα του καποια μα βγάζει γαλα κατα την διάρκεια του σεξ)

Εχω δοκιμάσει στο παρελθόν και θυμάμαι ότι η γεύση του ήταν λίγο ξινή... και μου είχε κάνει εντύπωση πόσο "αραιό" ήταν...

Επειδή όμως μια φωτογραφία = 1000 λέξεις... παραθέτω μερικά "ντοκουμέντα" από το ΤΕΡΑΣΤΙΟ αρχείο μου  ::)
Ειδικά οι 2 τελευταίες φωτογραφίες αφιερώνονται σε όλους τους συναγωνιστές που πίνουν τον καφέ τους με γάλα...  :grin:

Συνημμένα

• prwino.jpg
    prwino.jpg
    35,3 KB · Εμφανίσεις: 65
  • byzares_gala.jpg
    byzares_gala.jpg
    115 KB · Εμφανίσεις: 64
  • poytso_gala.jpg
    poytso_gala.jpg
    49,8 KB · Εμφανίσεις: 122
  • MilkCafe.jpg
    MilkCafe.jpg
    33,6 KB · Εμφανίσεις: 65
  • MilkCafe2.jpg
    MilkCafe2.jpg
    20,1 KB · Εμφανίσεις: 69

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
οι 2 τελευταίες είναι (νομίζω) από ένα videoclip που νομίζω κάπου το έχω δει. Αν το βρώ θα προσπαθήσω να το βάλω στα μπουρδελοαρχεία (αν δεν το βάλεις εσύ στο μεταξύ)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Πάντως άμα δέν βρείς μητρικό γάλα, ψάξε σε κανα χωρίο για γάλα γαιδάρου. Έχει την ίδια και (καλύτερη) θρεπτική αξία.

OP
OP
A

agrimilk

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
0
dawn πρέπει να έχεις φοβερο χιουμορ :'(

Συνημμένα

• MILK_75.jpg
    MILK_75.jpg
    128 KB · Εμφανίσεις: 65
OP
OP
A

agrimilk

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
0
Άλλη μια καλή φωτό για όσους τους αρέσει

Συνημμένα

• BEST_FC.jpg
    BEST_FC.jpg
    65,8 KB · Εμφανίσεις: 57

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Αυτό είναι που λένε... ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ !!!  :grin:

OP
OP
A

agrimilk

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
0
και Λίγο Σοκολατούχο

Συνημμένα

• MILK_BSH.jpg
    MILK_BSH.jpg
    120,2 KB · Εμφανίσεις: 50

Blacknight

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
Τελικα πρεπει να ειναι λεχονα η αλλη για αν βγαλει?Μα δεν υπαρχει κανεις γιατρος στο site να μας πει?ανεπιτρεπτο..

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
..............εγω παντως και με σκετους τους βυζους αν ηταν μεγαλοι δεν θα ελεγα οχι...... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

OP
OP
A

agrimilk

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
0
Κυρίως πρέπει να είναι λεχώνα για να βγάλει γάλα αλλα γίνετε και χωρίς την διαδικασια αυτή με κάποια χάπια που δίνουν εντολή στα βυζιά να βγάλουν γάλα σε συνδυασμό όμως και με ερεθισμό των θηλών είτε με το στόμα είτε με ηλεκτρική αντλία... Θέληση να υπάρχει και σε μερικές εβδομάδες υπάρχει ικανοποιητικό αποτέλεσμα

OP
OP
A

agrimilk

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
0
Άλλη μια καλή φωτό

Συνημμένα

• MILK_BFP.jpg
    MILK_BFP.jpg
    83,2 KB · Εμφανίσεις: 49

Liosiomenos

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
To να έχει γάλα είναι κυρίως ορμονικό θέμα και μπορεί να τύχει στην γυναίκα και άσχετα με εγγυμοσύνη αν έχει κάποια ορμονική δυσλειτουργία (έχω την εντύπωση ότι μπορεί να το προκαλέσεις με ορμονοθεραπία) Δύο εμπειρίες που έχω στο θέμα:
1. Κοπέλα μου είχε τέτοια ορμονική δυσλειτουργία και είχε μια περίοδο που είχε πρήξημο στο στήθος και οριακά είχε αρχήσει να έχει γάλα αλλά το έκοψε με ορμονοθεραπία. Δυστηχώς αυτά πριν την γνωρήσω :(
2. Ένα διάστημα είχα ένα νταραβέρι με μια γδυσιολόγο-πασαλοκαβαλήτρια (στριπτιτζού) στο Rasputin όταν είχε πρωτοανοίξει (και πριν γίνει το πιασοκολαδικο-κολοχανιο που είναι σήμερα) εκεί λοιπόν η κοπελίτσα η Νόνα (ναν καλά εκεί που βρήσκετε) εκ Λευκορωσίας είχε κάνει ένα παιδάκι πριν 7 χρόνια (το καιρώ εκείνο) και από τότε τα βυζάκια κατεβάζαν γάλα... το ανακάλυψα ένα βράδυ όταν ρουφόντας τις ρογίτσεσ έβγαζε γαλατάκι και πήγε να με σταματήσει εξηγόντας μου ότι είχε γάλα...από τότε περάσαμε ωραία και θρεπτικά για λίγους μήνες... ( :( axxx περασμένα μεγαλεία και θυμόντας τα να κλαίς :'( )
Αααα και από γέυση ήταν μια χαρά οπότε μην ακούτε το ράδιο αρβύλα ότι άκουσα ένα γνωστό που ήξερε κάποιον που είχε δει έναν να πίνει και είχε γέυση Fredo....μια χαρά είναι .... αλλά που να τόβρεις  :(

Filika Lio

ΥΓ. Πούνε η Νόνα ... οεο?

OP
OP
A

agrimilk

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
0
αντε ρε δικε μου επιτελους καποιος με καταλαβαίνει. και εγω ειχα δοκιμασει (τι δοκιμασει στραγγίξει) για τρεις μηνες μια φιλη μου και είχα περασει θαυμάσια. Και η Γεύση αξεπέραστη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom