To να έχει γάλα είναι κυρίως ορμονικό θέμα και μπορεί να τύχει στην γυναίκα και άσχετα με εγγυμοσύνη αν έχει κάποια ορμονική δυσλειτουργία (έχω την εντύπωση ότι μπορεί να το προκαλέσεις με ορμονοθεραπία) Δύο εμπειρίες που έχω στο θέμα:
1. Κοπέλα μου είχε τέτοια ορμονική δυσλειτουργία και είχε μια περίοδο που είχε πρήξημο στο στήθος και οριακά είχε αρχήσει να έχει γάλα αλλά το έκοψε με ορμονοθεραπία. Δυστηχώς αυτά πριν την γνωρήσω
2. Ένα διάστημα είχα ένα νταραβέρι με μια γδυσιολόγο-πασαλοκαβαλήτρια (στριπτιτζού) στο Rasputin όταν είχε πρωτοανοίξει (και πριν γίνει το πιασοκολαδικο-κολοχανιο που είναι σήμερα) εκεί λοιπόν η κοπελίτσα η Νόνα (ναν καλά εκεί που βρήσκετε) εκ Λευκορωσίας είχε κάνει ένα παιδάκι πριν 7 χρόνια (το καιρώ εκείνο) και από τότε τα βυζάκια κατεβάζαν γάλα... το ανακάλυψα ένα βράδυ όταν ρουφόντας τις ρογίτσεσ έβγαζε γαλατάκι και πήγε να με σταματήσει εξηγόντας μου ότι είχε γάλα...από τότε περάσαμε ωραία και θρεπτικά για λίγους μήνες... (
axxx περασμένα μεγαλεία και θυμόντας τα να κλαίς :'( )
Αααα και από γέυση ήταν μια χαρά οπότε μην ακούτε το ράδιο αρβύλα ότι άκουσα ένα γνωστό που ήξερε κάποιον που είχε δει έναν να πίνει και είχε γέυση Fredo....μια χαρά είναι .... αλλά που να τόβρεις
Filika Lio
ΥΓ. Πούνε η Νόνα ... οεο?