μουνοκαυλιδιΚαλημέρα στα αγόρια μου
Σας περιμένω και αυτή τη βροχερή μέρα :-*
![Πάρτο! :takethis: :takethis:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tn03.gif)
![Πάρτο! :takethis: :takethis:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tn03.gif)
μουνοκαυλιδιΚαλημέρα στα αγόρια μου
Σας περιμένω και αυτή τη βροχερή μέρα :-*
ο χωρος ειναι απλος... με μια κρεβατοκαμαρα για το παιχνιδι... και ενα διπλο κρεβατι που σπανια αλλαζοντε τα σεντονια... :thubsdown:Έχω σκοπό να πάω αδερφέ αλλά με τον κωλόκαιρο δυσκολεύομαι.Έτσι για το παλμαρέ. Κάτι μου λέει πως θα είναι καλή!!! Ίσως η πείρα της... Δώσε περισσότερο info για το χώρο της όμως,με ενδιαφέρει.
παντως στη Βριλησου γινοτανε λαικο προσκυνημα για παρτη τησ...ο χωρος ειναι απλος... με μια κρεβατοκαμαρα για το παιχνιδι... και ενα διπλο κρεβατι που σπανια αλλαζοντε τα σεντονια... :thubsdown:
σαν κορμι.. ειναι καλη..για μιλφαρα...
αλλα απο υπηρεσιες εχει γινει λιγο ξεπετουα!!!
Μηχανικες κινησεις.. δηλαδη 'χυσε να τελειωνουμε' η κατασταση!
Αν το εκανε με 'χρονοχρεωση' θα αξιζε..
αλλα τωρα αν χυσεις στο 5λεπτο.. εχεις φυγει.. οποτε.. κλασικο μπουρδελο με διπλη τιμη! :thubsdown:
Πριν πόσα χρόνια....???!!!παντως στη Βριλησου γινοτανε λαικο προσκυνημα για παρτη τησ...
Δέκα , σαν μαρίνα.Πριν πόσα χρόνια....???!!!
Μεσα σε 10 χρονια... πολλα αλλαζουν... κ πολυ λογικο να επερχεται η κοπωση...!Δέκα , σαν μαρίνα.
μια χαρα τα ειπες!ο χωρος ειναι απλος... με μια κρεβατοκαμαρα για το παιχνιδι... και ενα διπλο κρεβατι που σπανια αλλαζοντε τα σεντονια... :thubsdown:
αλλα τωρα αν χυσεις στο 5λεπτο.. εχεις φυγει.. οποτε.. κλασικο μπουρδελο με διπλη τιμη! :thubsdown:
Μεσα σε 10 χρονια... πολλα αλλαζουν... κ πολυ λογικο να επερχεται η κοπωση...!
Καλημέρα αγόρια μου
Είμαι στο χώρο μου και σας περιμένω
![]()
![]()
οποτε τζιφος η δουλειαο χωρος ειναι απλος... με μια κρεβατοκαμαρα για το παιχνιδι... και ενα διπλο κρεβατι που σπανια αλλαζοντε τα σεντονια... :thubsdown:
..πραγματι συναγωνιστη ελαχιστοι ενοχλουνται απο την ελλειψη καθαριοτητας..αυτο με τα σεντονια που ειπε ο συναγωνιστης πολλοι το διαβασαν ελαχιστοι ασχοληθηκαν,αν το σεντονι εχει και μεζε ειναι αλλο πραμα...
ετσι ειναι ο καθενας κανει τις επιλογες του,το συγγρος παντως 2φορες που πηγα τη μανα μου σαν επειγον ειχε 20-25 ατομα ηλικιας 25-40 δεν ειναι τυχαιο νομιζω.....πραγματι συναγωνιστη ελαχιστοι ενοχλουνται απο την ελλειψη καθαριοτητας..
αυτο με τα σεντονια που ειπε ο συναγωνιστης πολλοι το διαβασαν ελαχιστοι ασχοληθηκαν,αν το σεντονι εχει και μεζε ειναι αλλο πραμα...