Τότε, ξενοδοχείο...αν ενοχλεί η γάτα και τα σεντόνια!
Με άλλη, η συγκεκριμένη απ' όσο ξέρω δεν πάει.
Τότε, ξενοδοχείο...αν ενοχλεί η γάτα και τα σεντόνια!
Τυπε η θεια ελβιρα, αλλαζει σεντονια μετα την μαχη και δινει καθαρη πετσετα σε καθε μπηχτη..οφειλω να διευκρινησω 2πραγματα,την κοπελα δεν την εχω επισκεφτει και δεν εχω σκοπο να το κανω.οσον αφορα για την καθαριοτητα του χωρου μπορω να σχολιασω μονο οτι γραφουν εδω οι επισκεπτες,παλαιοτερα καποιος ειχε πει οτι καλο θα ηταν να διωξει τη γατα απο το σπιτι.θεωρω πως τα σεντονια δεν αλλαζονται ανα πελατη που για μενα το θεωρω στανταρ αλλα εφοσον δεν απασχολει τους επισκεπτες προβλημα δικο τους.
μπαινει καποιος και λεει για βρωμικα σεντονια και καπακι απο κατω αλλος ρωταει ασχετο πραγμα εμενα αυτο μου προκαλεσε γελιο και απορρια και εγραψα στο νημα.
ευχομαι καλες δουλειες στη κοπελα και καλα γαμησια στους επισκετες,100δες κριτικες οι ενδιαφερομενοι θα βγαλουν ασφαλη συμπερασματα.
οφειλω να διευκρινησω 2πραγματα,την κοπελα δεν την εχω επισκεφτει και δεν εχω σκοπο να το κανω.οσον αφορα για την καθαριοτητα του χωρου μπορω να σχολιασω μονο οτι γραφουν εδω οι επισκεπτες,παλαιοτερα καποιος ειχε πει οτι καλο θα ηταν να διωξει τη γατα απο το σπιτι.θεωρω πως τα σεντονια δεν αλλαζονται ανα πελατη που για μενα το θεωρω στανταρ αλλα εφοσον δεν απασχολει τους επισκεπτες προβλημα δικο τους.
μπαινει καποιος και λεει για βρωμικα σεντονια και καπακι απο κατω αλλος ρωταει ασχετο πραγμα εμενα αυτο μου προκαλεσε γελιο και απορρια και εγραψα στο νημα.
ευχομαι καλες δουλειες στη κοπελα και καλα γαμησια στους επισκετες,100δες κριτικες οι ενδιαφερομενοι θα βγαλουν ασφαλη συμπερασματα.
...συναγωνιστη μας ειναι γεγονος πως οι περισσοτεροι ουτε απεξω απο το Συγγρος εχουν περασει..αλλα κι ουτε γιατρο εχουν ρωτησει ποτε ...Τους αρκει μια φωτο ..και ολα καλα!!!ετσι ειναι ο καθενας κανει τις επιλογες του,το συγγρος παντως 2φορες που πηγα τη μανα μου σαν επειγον ειχε 20-25 ατομα ηλικιας 25-40 δεν ειναι τυχαιο νομιζω...
..μια χαρα τα λες! η μπιχλα πρωταγωνιστει..ε, καλα...και στα μπουρδελα που πάμε, σαμπως ρωταμε ? Η μήπως ο τύπος που τα εγραψε οταν παει σε μπουρδελο του αλλαζουν τα σεντόνια?
εμεις ποτε θα το δουμε που ειμαστε βορεια ελλαδα?Καλημέρα αγαπη μου παρε με να συναντηθούμε να δεις
μακαρι να νιωσω αυτη την μοναδικη εμπειριαΑν σας φερει ο δρομος σας στην Αθηνα θα σας περιμενω αγαπες μου
Αν σας φερει ο δρομος σας στην Αθηνα θα σας περιμενω αγαπες μου
καλημερα καυλομουνα ελβιραΚαλημέρα, άλλη μια υπεροχη μερα μαζι
Καλα να περνατε ότι και αν κανετε
γεια σου Ελβίρα έχω ακούσει πολύ καλά πράγματα για σένα. Βέβαια διστάζω να σε καλέσω λόγω της ηλικίας μου καθώς είμαι μόλις 20 αλλά θέλω εμπειρία με μιλφ. Να σε καλέσω;Αγαπες μου καλημέρα
γεια σου Ελβίρα έχω ακούσει πολύ καλά πράγματα για σένα. Βέβαια διστάζω να σε καλέσω λόγω της ηλικίας μου καθώς είμαι μόλις 20 αλλά θέλω εμπειρία με μιλφ. Να σε καλέσω;