gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.294
- Πόντοι
- 2.256
Με προσβάλεις τώρα παιχταρά μου!!! Οι κάλτσες δε βγαίνουν ποτέ ασούμε!!!Εκει μπορεις να βγαλεις τις καλτσες σου !!! ΝΙΟΥ!!!!!!!!!!
Με προσβάλεις τώρα παιχταρά μου!!! Οι κάλτσες δε βγαίνουν ποτέ ασούμε!!!Εκει μπορεις να βγαλεις τις καλτσες σου !!! ΝΙΟΥ!!!!!!!!!!
ΚΟΡΜΑΡΑΚαλημέρα αγόρια! Πως περνάνε έτσι οι μέρες...
Για τρελο γλυψιμο μας εχεις τρελανει!!!Πολύ καλημέρα και με ωραίο καιρό για την εποχή...
Καλημέρα γυναικάρα!!! Τι ώρα ξεκινάς ραντεβού?Πολύ καλημέρα και με ωραίο καιρό για την εποχή...
Από τις 12.00...Καλημέρα γυναικάρα!!! Τι ώρα ξεκινάς ραντεβού?
Καλα κανει μωρακι μου ομορφο..Καλημέρα αγόρια και καλή εβδομάδα! Τι 40, τι 50, τι 60... Εγώ νιώθω κοριτσάκι!
Πέτρα το κορμί...Καλημέρα αγόρια, ποιος θα είναι τολμηρός σήμερα;
αγάπηΚαλημέρα αγόρια, ποιος θα είναι τολμηρός σήμερα;
Εγω !! αλλα αφου δεν απαντας στο τηλ πως να γινω τολμηρος !!!!!!! και ας σου γραφουμε καλες κριτικες !!!!Καλημέρα αγόρια, ποιος θα είναι τολμηρός σήμερα;
Πάντως φίλε εγώ δύο φορές την κάλεσα και στις δύο απάντησε κανονικά. Δοκίμασε κατά τις 12 το πρωί ή ξαναπροσπάθησε αργότερα. Η γυναικάρα μπορεί να είναι στον αγώνα, όταν δεν απαντάει. Όμως δεδομένου ότι ξεκινάει 12 την δουλειά, νωρίτερα δεν απαντάει. Ίσως να έχει το πορνοτηλεφωνο στον χώρο εργασίας της.Εγω !! αλλα αφου δεν απαντας στο τηλ πως να γινω τολμηρος !!!!!!! και ας σου γραφουμε καλες κριτικες !!!!
Πωωωωω τα μισά να μού'λεγεΚαλημέρα αγόρια, πολλοί έχουν θέσει τον εαυτό τους εκτός Ελβίρας (με αυτά που ζητάν στο τηλέφωνο)...
Εγω παντος οχι για τα λεμε απο κοντα ,τηληφωνικα μονο ραντεβου κανουμε και αυτο οταν απαντας !!!Καλημέρα αγόρια, πολλοί έχουν θέσει τον εαυτό τους εκτός Ελβίρας (με αυτά που ζητάν στο τηλέφωνο)...