milfara-elvira
Call-Girl
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2023
- Like
- 8.110
Καλημέρα αγόρια, είδατε τι πλάκα έκαναν χθες οι Ολλανδοί/ές στον τελικό των 4χ400;
Καλημερα Ελβιρα! Μας καυλωσες παλι....Καλημέρα αγόρια, είδατε τι πλάκα έκαναν χθες οι Ολλανδοί/ές στον τελικό των 4χ400;
AAAΑΑΑ Τελειωσα στο Δρομο.... Μη Περιμενεις Αλλο... Εισαι Κορμαρα !!!!σας περιμενω μωρα μου !!!
Ειναι Η Πρωτη Ολυμπιακοι Με Mixed Δρομους ? Η Εχω Χασει Επεισοδια??? Η Γυναικες τους Παντα Ηταν καλες Σε Μεσες Αποστασεις 400 . 1500 ....Καλημερα Ελβιρα! Μας καυλωσες παλι....
Ειναι Η Πρωτη Ολυμπιακοι Με Mixed Δρομους ? Η Εχω Χασει Επεισοδια??? Η Γυναικες τους Παντα Ηταν καλες Σε Μεσες Αποστασεις 400 . 1500 ....Καλημέρα αγόρια, είδατε τι πλάκα έκαναν χθες οι Ολλανδοί/ές στον τελικό των 4χ400;
Μ'αρεσει που'σε Μεσα Σε Ολα !!! Να Κανονισουμε να ερθω Απο τον χωρο σου Να Μου τα πεις Απο ΚονταΚαλημέρα αγόρια, ένας Γιάννης δεν φέρνει την άνοιξη...
Σταματα !!!! Μην Τα Αποθαρρυνεις !!!!!!! Και Δε Μπορω να μην τελειωσω το μνμ μου με το ! ( Εισαι ΘΕΑΡΑ Κορμι Απεριγραπτο)Καλημέρα αγόρια, βγήκαν οι βάσεις - άντε καλή σταδιοδρομία στους νέους φοιτητές! Μετά τους περιμένει ανεργία και μισθοί της πλάκας...
Νομίζω ότι ο Γάλλος είναι στην αρμοδιότητά σου κι οχι ο Σουηδός!!!Καλημέρα αγόρια, αυτός ο Ντουμπλάντις είναι γήϊνος;
Αυτός ο κωλος από ποιον πλανητη είναι ???Καλημέρα αγόρια, αυτός ο Ντουμπλάντις είναι γήϊνος;
Εκεί που πηδάει, πέφτει και καρφώνεταιΚαλημέρα αγόρια, αυτός ο Ντουμπλάντις είναι γήϊνος;
Ασε τον Ντουμπλάτις και πες μας αν αυτός ο παγκόσμιος κώλος προσφέρεται για ρεκόρΚαλημέρα αγόρια, αυτός ο Ντουμπλάντις είναι γήϊνος;
KAI Τελικα Ειχες Δικιο !! Ενας Γιαννης ΔΕΝ ! Μη σου Πω Ουτε Δυο !!!....Μ'αρεσει που'σε Μεσα Σε Ολα !!! Να Κανονισουμε να ερθω Απο τον χωρο σου Να Μου τα πεις Απο Κοντα
Γδυνομαι Κι Ερχομαι !!!!! Σε 5' Χτυπαω Κουδουνι !!!!!Καλημέρα αγόρια, πέρασε ο Μίλτος να πει ένα γεια και είπε ας πάρω και ένα χρυσό...
Καλημέρα αγόρια, πέρασε ο Μίλτος να πει ένα γεια και είπε ας πάρω και ένα χρυσό...
Για λάδι στους βύζους, ισπανικό και να δεις μετά πόσο πηδάει ο πίδακας με το σπέρμα πάνω σου.Καλημέρα αγόρια, πέρασε ο Μίλτος να πει ένα γεια και είπε ας πάρω και ένα χρυσό...
Καλημέρα αγόρια, ο ήλιος σας έφτιαξε τις κάβλες;