milfara-elvira
Call-Girl
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2023
- Like
- 8.458
Ανάποδα πάει. Πληρώνετε 70 και παίρνετε τα 20 από το κράτος...Είστε συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ; Πληρώνουμε 20€ και τα υπόλοιπα τα παίρνετε από το κράτος;
Ανάποδα πάει. Πληρώνετε 70 και παίρνετε τα 20 από το κράτος...Είστε συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ; Πληρώνουμε 20€ και τα υπόλοιπα τα παίρνετε από το κράτος;
Πιο πιθανό έχουμε το ρεκόρ Γκίνες στο πιο γρήγορο τελείωμα πάρα χρυσό μετάλλιο...Καλησπέρα αγόρια, ξεκινάνε αύριο οι Ολυμπιακοί Αγώνες α Παρί. Το σεξ πότε θα γίνει ολυμπιακό άθλημα άραγε;
Πάλι οι μαύροι θα σσρώσουν στα μετάλλια.Καλησπέρα αγόρια, ξεκινάνε αύριο οι Ολυμπιακοί Αγώνες α Παρί. Το σεξ πότε θα γίνει ολυμπιακό άθλημα άραγε;
Παίζει τέτοιο κώλο να μην έχει φανταστεί ούτε ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι...Καλημέρα αγόρια, βγήκαν οι βάσεις - άντε καλή σταδιοδρομία στους νέους φοιτητές! Μετά τους περιμένει ανεργία και μισθοί της πλάκας...
Μου εγραψε ο ορθοπεδικος 10 συνεδριες για φυσικοθεραπειες. Τις εκτελεις;Καλημέρα αγόρια και καλή εβδομάδα!
Για να μην χρειαστείτε γιατρό ελάτε στην Ελβίρα για ένα τσεκάπ!
Οι ασθενοίς και οι οδοιπόροι είναι πάντα καλοδεχούμενοι στο τσαρδί μου.Μου εγραψε ο ορθοπεδικος 10 συνεδριες για φυσικοθεραπειες. Τις εκτελεις;
Φιλεύσπλαχνη η εκλεκτή Ελβίρα μαςΟι ασθενοίς και οι οδοιπόροι είναι πάντα καλοδεχούμενοι στο τσαρδί μου.