kolasmenos1972
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σύντροφοι,
ξέρετε να παίζει κάπου καμιά ώριμη (40-50) βυζαρού;
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
κνίτης είσαι?Σύντροφοι,
Ευχαριστώ
την ερμου αμα το απρεισ πανο κατω μεσημερακι ολο και καποια θα πετυχεις..αν πας πας και σε κανενα παζαρι εκει εχει πιο πολλες
ρε να δω τι αλλες @@ριες θα ακουσουμε
κνίτης είσαι?
Το Μαρινάκι λεβέντη μου...το Μαρινάκι.....τα κάνει όλα και συμφέρει...το τηλ ζήτα το απο τον talos 43.....Σύντροφοι,
Ευχαριστώ
αλοι ψοφανε για πιτσιρικες ...!
και δω ακουμε 45 ε αντε παει στο διαλο αλλα οχι και 50 ρε φιλε.....!!
τεσπα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.....!
Μεχρι 40 το παζαρευω αλλα 50 ελεος.Εχω φιλο που πληρωσε 60 ευρω να πηδηξει μια 56αρα τσατσα μια φορα...Αν ειναι δυνατον..Τσαμπα δεν θα την αφηνα και αυτος πληρωσε κιολας.
Αν η τσατσά ήταν σαν την περίφημη Εύα θα σου'λεγα γω αν θα τα'δινες! :o
Δεν είναι τόσο μεγάλη βέβαια η Εύα (προς αποφυγήν παρεξηγήσεων)
Πρεπει να δω καποια στιγμη παντως αυτην την περιφημη Ευα που εχω διαβασει τοσα.Με τπτ δεν παιζει να την παιρνεις?ακομα και αν της πεις χοντρο ποσο?
Κοίτα φαντάζομαι με χοντρό έως παχύδερμο ποσό παίρνεις και την Pamela Anderson, πόσο μάλλον την τσατσοΕύα...
πωπω τοσο δυσκολη ειναι δηλαδη ?
Πιστεύω με 150 γιούρο θα το σκεφτόταν σοβαρά...
καμμια φιλη της μαμας σου.θα σου μαγειρευει κιολας,θα σε προσεχει γενικως...Παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρω milf 35+ και μεγαλα φυσικα βυζια?ειμαι λατρεις των μεγαλων γενικα!
ψαξε για μαναδες φιλων σου τοτεΤο χω σκεφτει αλλα δεν εχει ωραιες φιλες!!!
Μελινα καθε Πεμπτη απογευμα Σερβιων 26 και πρωινα Βριλησσου 60. Εγγυηση!!!Παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρω milf 35+ και μεγαλα φυσικα βυζια?ειμαι λατρεις των μεγαλων γενικα!
κι αν το παιδί .. λέμε ... :o φοβάται τους .. δράκους και τις σιλικόνες ?!