Νέα

Μικρόβια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baklavatzioglou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
:helpplea: Ρε παιδιά έχει κολλήσει κανίς από εσάς ποτέ εντερόκοκκο η σταφυλοκοκκο ;εγώ έχω κολλησι εντερόκοκκο και ένα φιλαράκι μου σταφυλόκοκκο είμαστε σαλταρισμένοι και οι δυο άλλοι γιατροί μας λένε είναι επικινδινο άλλοι ότι δεν τρέχει τίποτα ..τελικά δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε .αγόρασα και το word για την πάρτη σας τη άλλο να κάνω; Φιλικά μπακλαβαντιογλου!!

bizomanis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
σορι ρε φιλε δεν ξερω κατι γι αυτο που ειπεσ.να ρωτησω κατι θελω.ξερεισ κανενα στουντιο στον πειραια γιατι νομιζω δεν υπαρχει κανενα.δεν ειναι κριμα για μασ τουσ πειραιωτεσ?

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
σορι ρε φιλε δεν ξερω κατι γι αυτο που ειπεσ.να ρωτησω κατι θελω.ξερεισ κανενα στουντιο στον πειραια γιατι νομιζω δεν υπαρχει κανενα.δεν ειναι κριμα για μασ τουσ πειραιωτεσ?

Στο ΣΕΦ πηγες?Τον ακουμπας με 10 ευρω.

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
:helpplea: Ρε παιδιά έχει κολλήσει κανίς από εσάς ποτέ εντερόκοκκο η σταφυλοκοκκο ;εγώ έχω κολλησι εντερόκοκκο και ένα φιλαράκι μου σταφυλόκοκκο είμαστε σαλταρισμένοι και οι δυο άλλοι γιατροί μας λένε είναι επικινδινο άλλοι ότι δεν τρέχει τίποτα ..τελικά δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε .αγόρασα και το word για την πάρτη σας τη άλλο να κάνω; Φιλικά μπακλαβαντιογλου!!
κορυφη.word...οχι μωρε τι να παθεις.καλα πως κολησατε??περιεργο

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ο εντεροκοκκος φευγει με αντιβιωση.......φαινεται στην καλλιεργεια σπερματος....παιρνεις ενα ουροσυλεκτη πετας τον σαλιερι στο dvd και αμεσως το πας το δειγμα στο μικροβιολογικο για ελεγχο.αυτα...φυσικα προεχει να πας σε εναν ουρολογο πρωτα παντως δεν ειναι κατι το ανυσηχητικο....

OP
OP
baklavatzioglou

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
Για τον φίλο που ρώτησε για Πειραιά δεν ξέρω δυστυχώς να σου απαντήσω φιλαράκι γιατί δεν είμαι από την Αθήνα  είμαι 780 χιλιόμετρα μακριά ..εγώ το κόλλησα από μια π? και ο φίλος μου από το επάγγελμα που κάνη είναι σκουπιδιάρης  έχω παι σε ουρολόγο το κακό είναι ότι μου έδωσε αντιβίωση συγκεκριμένα landinil κάπως έτσι αλλά δεν φεύγει το γαμ?το μικρόβιο..

ΚΑKOFONIX

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Γιατί βρε αδελφέ τρέχεις στα "αναχώματα" και στα καραγκιοζιλίκια. Η πόλη μας ( μετά από 4 χρόνια αν και Αθηναίος τη θεωρώ πόλη μου!!!) έχει μια χαρά μωρά, καλά μέτρια και κακά.Βρές ένα για τα χοντράδια!!!!

Ιατρικά δεν ξέρω αλλά σταφυλόκοκκο πολλοί κόλλησαν και με μια θεραπεία τους πέρασε. Οι γιατροί καλύτερα ξέρουν!

Αχ ρε the' atro...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

και οι 2 ειναι επικινδυνοι και αποδεσμευονται απο το σωμα δυσκολα.....η φαρμακευτικη θεραπεια περνει αρκετο χρονικο διαστημα ή και μεγαλο χρονικο διαστημα......εγω θα σας συνιστουσα να αρχισετε την ημερησια καταναλωση ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ C εξτρα δυναμοποιημενη...οχι απλο συμπληρωμα διατροφης(αν και απλο συμπληρωμα να παρεις καλο θα σου κανει....),εκχυλισμα σπορων γκρειπ φρουτ(το ισχυροτερο αντιπαθογονο κατα ιων,μικροβιων....και παθογονων γενικοτερα καταστασεων...,πρασινους χυμους.........+ βεβαια αποφυγη καθετα των γαλακτοκομικων και κρεατικων......+βιολογικες τροφες πλουσιες σε θρεπτικα στοιχεια....οχι πολλα φρουτα και κυριως γλυκα....+νερο πολυ....+την φαρμακευτικη αγωγη που δεν πρεπει να παραλειφθει σε καμμια περιπτωση......με αυτες τις ενεργειες θα ισχυροποιηθει ο αμυντικος κυτταρικος μηχανισμος με αποτελεσμα να δεις αποτελεσμα γρηγοροτερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom