pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
λεγε τετοια να βγει η αλλη με απειλες για ΔΗΕ
σκασμος σωγαμπρε πεθεροπληκτε..τις γκομενες αρπακτικα τις γραφω στα παπαρια μου..λιγο πουτσα λιγο ξυλο και δρομο δεν τις παντρευομαικατι τετοια διαβαζει ο μισθωτος και κλαιει κουλουριαστος στο ντιβανι που εχει για κρεβατι...
γιατι του το κανεις αυτο τυπε????
Τυπε στο γάμο του Άραβα θα είχες βρει πιο ηθικό κορίτσιτι να κλασουν αυτες στο Οπους οι βλαχοβίζιτες τα τσοκαρα
Nobu Αστερα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
διαβάζει καιρο το σάιτ ?
στους αφελείς αυτάλεγε τετοια να βγει η αλλη με απειλες για ΔΗΕ
εκει ειναι πιο χαζέςΤυπε στο γάμο του Άραβα θα είχες βρει πιο ηθικό κορίτσι
Γεια χαρά σε όλη την κοινότητα.
Πρόσφατα φίλοι μου έστειλαν ένα προφίλ στο Instagram που είχε «κλέψει» μια φωτογραφία μου και παρίστανε εμένα. Το description έγραφε «άντρες 40+ από Καβάλα μόνο» και το όνομα δεν ήταν το δικό μου, οπότε υποθέτω ότι πρόκειται για μικρή μπίζνα εξαπάτησης. Επειδή το προφίλ είναι ιδιωτικό, δεν μπορώ να δω τις υπόλοιπες φωτογραφίες, ώστε να κρίνω αν πρέπει να ασχοληθώ περαιτέρω.
Σκέφτηκα λοιπόν πως το bou είναι το καλύτερο μέρος που βρίθει από «άντρες +40» πρόθυμους να με βοηθήσουν, κάνοντας follow το προφίλ ώστε να μου πουν τι περιέχει. Έχουν γίνει πολλά reports αλλά λίγα ακόμα δε θα έβλαπταν..
Θα κοινοποιήσω το προφίλ σε σχόλιο ή ιδιωτικά. Ευχαριστώ πολύ!
Τι τις θες τις έξυπνες έξυπνο έχεις τον Αθηναίοεκει ειναι πιο χαζές
ποτε πληρωνεσαι το μηνιατικο, να σε παει ματσουχισα ο νιπλης?σκασμος σωγαμπρε πεθεροπληκτε..τις γκομενες αρπακτικα τις γραφω στα παπαρια μου..λιγο πουτσα λιγο ξυλο και δρομο δεν τις παντρευομαι
ερωταςςςςςςςς
πιο χαζός και απο τις γατες του ειναιΤι τις θες τις έξυπνες έξυπνο έχεις τον Αθηναίο
τελος του μηναποτε πληρωνεσαι το μηνιατικο, να σε παει ματσουχισα ο νιπλης?
εχει και δωρο πασχα ετελος του μηνα
εχω ολο το πακετο εκτος λεφτα..εσυ εχεις μονο λεφτα και δες που καταντησεςπιο χαζός και απο τις γατες του ειναι
μεχρι και αυτες απορουν με τον βλακα που τις ταίζει
η μια ηδη εφυγε
με το που κάτσει και ερθει το γκαρσονι να παρει παραγγελία θα του ζητησει λογαριασμό ο Αθηναιοςποτε πληρωνεσαι το μηνιατικο, να σε παει ματσουχισα ο νιπλης?
ποτε θα γραψω στο θρεντ τ θρυλου ρε μαλεαποτε πληρωνεσαι το μηνιατικο, να σε παει ματσουχισα ο νιπλης?