The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.039
- Πόντοι
- 25.467
Κι ο Φιλίππου πάνω ακριβώς από το Ρίμπας
Αυτός δεν έμενε στην Αλθέα;
Κι ο Φιλίππου πάνω ακριβώς από το Ρίμπας
οι παρκαδόροι πιο πολλα απο εσενα εβγαλανγαμο διαβασα πανε τα σερβιτσια τα απαλοτριωσε
Όπως κάνανε με τα ασημένια τα σερβίτσια του Ωνάση στην ολυμπιακή ο πουστης θα τα πήγε να τα λιώσει σε αυτοσχέδιο χυτήριο στο Μενίδι για να πληρώσει την φιλιππινεζαγαμο διαβασα πανε τα σερβιτσια τα απαλοτριωσε
πες μου οτι τους πηρες και τα πενταευρα ρε γαμημενε απο τα πουρμπουριαοι παρκαδόροι πιο πολλα απο εσενα εβγαλαν
Όχι πάνω από το Ρίμπας μενει μετά την αλθεα στην στροφή απέναντι από το μοναδικό περίπτερο εκεί είναι του ΡέστηΑυτός δεν έμενε στην Αλθέα;
πιο ακριβα εχω σπιτι μουΌπως κάνανε με τα ασημένια τα σερβίτσια του Ωνάση στην ολυμπιακή ο πουστης θα τα πήγε να τα λιώσει σε αυτοσχέδιο χυτήριο στο Μενίδι για να πληρώσει την φιλιππινεζα
Ριμπας ωραιο ηταν μαλακια που δεν επιασε....ειχα παει οταν τραγουδουσε Πασχαλης,Κοκοτας...να δεν κατεβασα τα ξυδια σαν νερο θα ειχα φουνταρειΌχι πάνω από το Ρίμπας μενει μετά την αλήθεια στην στροφή απέναντι από το μοναδικό περίπτερο εκεί είναι του Ρέστη
παλι γυφτος φαινεσαι ...πες μου οτι τους πηρες και τα πενταευρα ρε γαμημενε απο τα πουρμπουρια
πηγες εσυ , είδαν οτι πάνε μαλάκες και δεν πατησαμε εμεις και εκλεισεΡιμπας ωραιο ηταν μαλακια που δεν επιασε....ειχα παει οταν τραγουδουσε Πασχαλης,Κοκοτας...να δεν κατεβασα τα ξυδια σαν νερο θα ειχα φουνταρει
Πλατινένια έχεις σαν κι αυτά που είχε βάλει ο Σαββίδης τα μπουκατι; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαπιο ακριβα εχω σπιτι μου
τα ειχε αγορασει η καργιολα με τα λεφτα μου
και ηθελε να τα παρει φευγοντας
μολις καταλαβε οτι θα την ξεκοιλιαζα με αυτα μου λεει :
-Στα αφησα να ξέρεις
σου κατεστρεψε την ψυχουλα οταν ξεκωλιαστηκε με τον γαμια,σου εφαγε οτι μπορουσε και σε αφησε μονο με μουχλιασμενο νερο στην πισινα και την φιλιππινεζα που περιμενει να τα τιναξεις για να στα παρει ολαπιο ακριβα εχω σπιτι μου
-Στα αφησα να ξέρεις
christofleΠλατινένια έχεις σαν κι αυτά που είχε βάλει ο Σαββίδης τα μπουκατι; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
μολις εφυγε απο το σπιτι εγίνε θνητη, σαν και εσενασου κατεστρεψε την ψυχουλα οταν ξεκωλιαστηκε με τον γαμια,σου εφαγε οτι μπορουσε και σε αφησε μονο με μουχλιασμενο νερο στην πισινα και την φιλιππινεζα που περιμενει να τα τιναξεις για να στα παρει ολα
Εγώ έχω τα ξυλάκια που τρώνε το σούσι με αυτά τρώω μέχρι και την χοιρινή τηγανιάchristofle
ελα να δεις με τι τρωει κόσμος , που τρως με την σακοράφα εσυ
ΑΡΧΙΔΙΑ...προτιμησε τον φτωχο αλλα ΥΠΕΡΓΑΜΙΑ που τις εκανε τις τρυπες σουρωτηρια ....ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙμολις εφυγε απο το σπιτι εγίνε θνητη, σαν και εσενα
αρχισε να ασχολειται με τα λεφτα , κοιταγε ποσα εχει στο πορτοφόλι της και κοιταγε τιμές
γονατιστη παρακαλαγε να γυρίσει
πιο ακριβα εχω σπιτι μου
-Στα αφησα να ξέρεις
Δεν χρειάζεται τα χρέη του στη φιλιππινεζα να της φόρτωσε θα δουλεύει μια ζωή να τα ξεχρεωσει η καημένητυπε κρατησες καμια υπογραφη της, να της φορτωσεις καμια εταιρεια, να βρεθει με χρεη εκατομμυριων απο την μια στιγμη στην αλλη?
εννοειτε τύπετυπε κρατησες καμια υπογραφη της, να της φορτωσεις καμια εταιρεια, να βρεθει με χρεη εκατομμυριων απο την μια στιγμη στην αλλη?
εγω ειμαι περηφανος ΜΙΣΘΩΤΟΣ και η γυναικα με θελει για το μυαλο μου,χαρακτηρα,τα γαμησια μου και για αυτο που ειμαι...ουτε τα λεφτα σου δε την κρατησαν παπαραεννοειτε τύπε
για Αθηναιο με πέρασες
ουτε τον δικηγόρο δεν έχει να πληρώσει
πηγε στον δικό μου και εφαγε σουτ
Ομμορυθμο την είχα, για ρωτα Μπραμπ να σου πει
ο υπεργαμιάς πουλησε οτι ειχε και δεν ειχε για να βγαλει ενα μηνα μαζί τηςΑΡΧΙΔΙΑ...προτιμησε τον φτωχο αλλα ΥΠΕΡΓΑΜΙΑ που τις εκανε τις τρυπες σουρωτηρια ....ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ
νταξ υπαρχουν και μαλακες..η ουσια παραμενει ομωςο υπεργαμιάς πουλησε οτι ειχε και δεν ειχε για να βγαλει ενα μηνα μαζί της
στον ασσο εμεινε
εμαθα οτι ζητάει δανεικά για να πληρωσει το ενοικιο του
εννοειται τον σουταρε η άλλη