Νέα

Μικρές ή Μεγάλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thesspunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Παιδιά καλημέρα.  Έχω ψάξει το site και δεν βρήκα κάτι παρόμοιο και συγγνώμη άν υπάρχει και μου ξέφυγε.  Είμαι παντρεμένος εδώ και λίγα χρόνια και μεσήλικας.  Διαβάζω αυτά που γράφετε εδώ για το πόσο σας αρέσουν τα πιπίνια.  Προσωπικά οι γυναίκες που είχα στο παρελθόν, είτε σχέσεις της εβδομάδος είτε της μέρας ή του μήνα, ήταν όλες συνομίληκες μου ή και μεγαλύτερες από εμένα.  Μικρές είχα όταν ήμουν και εγώ μικρός.  Τα τελευταία χρόνια μόνο μεγάλες (και σίγουρες για μένα).  Θα ήθελα λοιπόν να μάθω πως συμπεριφέρονται οι σημερινές πιτσιρίκες στο σεξ και άν είναι τόσο γκαυλιάρες όσο ακούγεται και τόσο εκδηλωτικές στο σέξ...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όταν λες μεγάλες και σίγουρες για σένα τι εννοείς;

OP
OP
thesspunter

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Θεωρώ οτι για εμένα οι μεγάλες είναι σίγουρες οτι θα καλοπεράσεις διότι είναι πιο έμπειρες και κατα πλειοψηφία ξέρουν τι θέλουν, οπότε όταν πηγαίνουν με ένα μικρότερο πηγαίνουν για το καβλί του.  Επίσης πολλές μεγάλες είναι παντρεμένες, δεσμευμένες κτλ οπότε αποφεύγεις τα περαιτέρω βάσανα, ειδικά εάν ανήκεις και εσύ στην ίδια κατηγορία. 

Προσωπικές απόψεις πάντα

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ε, αφού τη βρίσκεις με τις μεγάλες και θεωρείς ότι ξέρουν τι θέλουν κάτσε σ'αυτές  :dancing:

OP
OP
thesspunter

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Σ ευχαριστώ αλλα δεν ζήτησα συμβουλή για το τι να κάνω, απλά νόμιζα οτι εδώ θα παραθέτατε τις εμπειρίες σας από μικρές ή μεγάλες.  Εκτός εάν το μόνο που μπορείς να συνεισφέρεις είναι εξυπνάδες, όπως κάνεις και σε άλλα ποστ που γράφεις αυτή τη στιγμή και τα διαβάζω

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Παντρεμένος και γυρισμένος και μεσήλικας και βγήκες να ρωτήσεις αν οι μικρές είναι εκδηλωτικές στο σεξ και να εκθειάσεις τις μεγάλες, και περιμένεις να σε πάρουμε από το χεράκι να σε πάμε στα πιπίνια; Σοβαρέψου λίγο και μην κατηγορείς τους άλλους για τη δική σου έλλειψη ευθυκρισίας.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Πάντως έχω παρατηρήσει πως οι MILF 40-50άρες προκαλούν τεράστιο ενδιαφέρον και τεράστια γκάβλα...δεν ξέρω γιατί ίσως επειδή είναι απωθημένο μας από μικροί,επειδή ωραίες 40 και 50 χρονών(πουτάνες ή όχι) δύσκολα βρίσκεις....πάντως μεταξύ μικρής και ώριμης με κλειστά μάτια προτιμώ ώριμη....ίσως είναι και το σώμα, οι καμπύλες που οι μεγάλες είναι πιο νταρντάνες πάντα...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Θεωρώ οτι για εμένα οι μεγάλες είναι σίγουρες οτι [size=11pt]θα καλοπεράσεις διότι είναι πιο έμπειρες[/size] και κατα πλειοψηφία ξέρουν τι θέλουν, οπότε όταν πηγαίνουν με ένα μικρότερο πηγαίνουν για το καβλί του.  Επίσης πολλές μεγάλες είναι παντρεμένες, δεσμευμένες κτλ οπότε αποφεύγεις τα περαιτέρω βάσανα, ειδικά εάν ανήκεις και εσύ στην ίδια κατηγορία. 

Προσωπικές απόψεις πάντα

Όχι πάντα, έχω πετύχει 45άρα χωρισμένη, που δεν ήξερε πού της παν τα 4 :think:

Ας μην τρεφόμαστε με μύθους και μην βάζουμε εκ των προτέρων τίποτα στο μυαλό μας...Όλα αποδεικνύονται στα πεδία των μάχών!!! :boobies:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Μία τέτοια πέτυχα κι εγώ, και επιπλέον έκανε και σαν κοριτσάκι που θέλει να παίξει με τα αγοράκια του τύπου "δε μου απάντησες στο μήνυμα για καληνύχτα"  :jerking:

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Και οι δυο εχουν τα πλεονεκτηματα τους.Μια ελαφρα προτιμηση προσ τα μικρα(νομιμα παντα ετσι)παντως την εχω.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Μία τέτοια πέτυχα κι εγώ, και επιπλέον έκανε και σαν κοριτσάκι που θέλει να παίξει με τα αγοράκια του τύπου "δε μου απάντησες στο μήνυμα για καληνύχτα"  :jerking:

Τί να πώ!!! παλιμπαιδισμός (παίζει πολύ ακόμα και σε ηλικίες 35+, φέρονται σαν παιδούλες), στέρηση έρωτικής επαφής και συναισθήματος  σε νεαρή ηλικία, ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, όλα πιθανά μου φαίνονται...Απλά, κάποια πράγματα, πρέπει να γίνονται στην ώρα τους... :rockon:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Νομίζω ότι η ΙΔΑΝΙΚΗ περίπτωση είναι η σχέση με κουκλίτσα 20άρα  :boobies: κόρη-φοιτήτρια κολλεγίου κλπ  :jerking: σε συνδυασμό με την 40άρα ΚΑΛΟΔΙΑΤΗΡΗΜΕΝΗ μαμά :o που ζουν με τα φράγκα από την σούπερ διατροφή που πληρώνει ο πρώην σύζηγος... :dancing:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Νομίζω ότι η ΙΔΑΝΙΚΗ περίπτωση είναι η σχέση με κουκλίτσα 20άρα  :boobies: κόρη-φοιτήτρια κολλεγίου κλπ  :jerking: σε συνδυασμό με την 40άρα ΚΑΛΟΔΙΑΤΗΡΗΜΕΝΗ μαμά :o που ζουν με τα φράγκα από την σούπερ διατροφή που πληρώνει ο πρώην σύζηγος... :dancing:

Θέλεις να μας κάνεις  να λυσσάξουμε από κ@@λα;  :sperm:Πού στο διάβολο θα πετύχουμε αυτόν τον συνδυασμό  :tickedoff:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Τί να πώ!!! παλιμπαιδισμός (παίζει πολύ ακόμα και σε ηλικίες 35+, φέρονται σαν παιδούλες), στέρηση έρωτικής επαφής και συναισθήματος  σε νεαρή ηλικία, ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, όλα πιθανά μου φαίνονται...Απλά, κάποια πράγματα, πρέπει να γίνονται στην ώρα τους... :rockon:

Η συγκεκριμένη μου είχε εξομολογηθεί πάντως ότι είχε ξεκινήσει το  :knockinb: από ιδιαίτερα μικρή ηλικία... και ότι είχε χορτάσει και την ενδιέφερε μία σωστή σχέση  :jerking: αυτά είδα και είπα να δοκιμάσω λίγη ωριμότητα αλλά που τέτοια τύχη  :headbang:

Μετά έμαθα ότι αρχισε να την πέφτει σε μικρούς, αλλά άφηνε μόνο να τη φασώνουν  :dancing:

Οπότε το συμπέρασμα είναι ότι το παραμύθι περί ωριμότητας στα 45 είναι ακριβώς παραμύθι  :bounce:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
άντε να δω καλοκαιριάτικα που να πετύχεις κάτι τέτοιο....πάντως και οι δύο ηλικίες έχουν την χάρη τους..... :knockinb:

OP
OP
thesspunter

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Μετά έμαθα ότι αρχισε να την πέφτει σε μικρούς, αλλά άφηνε μόνο να τη φασώνουν  :dancing:

Οπότε το συμπέρασμα είναι ότι το παραμύθι περί ωριμότητας στα 45 είναι ακριβώς παραμύθι.
Απο μία και μόνο το έβγαλες το συμπέρασμα;

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Αυτή ήταν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Έχουμε πήξει στις ξέμπαρκες και προβληματικές 40άρες, οι οποίες συνήθως δεν έχουν καταλάβει ότι παραπάει να το παίζουν μπεμπέκες.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
δυστυχώς είναι η ηλικία που οι γυναίκες και ειδικάοι ξέμπαρκες νομίζουν ότι χάνουν τον κόσμο και αρχίζουν να το παίζουν πιτσιρίκες...φέρονται σαν 20άρες,ντύνονται όσο πιο ξέκωλα γίνεται,κ.λ.π...λίγες μπορούν να καταλάβουν ότι η κάθε ηλικία έχει την χάρη της...

Επισκέπτης
Νομίζω υπάρχει ανάλογο thread, θυμάμαι να είχα απαντήσει.

Anyway, τις ηλικίες από 25-35 (ανύπαντρες) ούτε καν γυρίζω να τις κοιτάξω. Μόλις τις κοιτάω βλέπω ξεκάθαρα το σύννεφο πάνω από το κεφάλι τους που με αποικονίζει με γαμπριάτικο και λουλουδικό στα σκαλιά της εκκλησίας!!! Επικίνδυνο είδος, stay away! Προτιμώ μικρούλες μέχρι 22-23 αλλά αυτές αφενός μεν είναι ηλίθιες στον εγκέφαλο εντελώς, ή σου πρήζουν τα παπάρια μέχρι να γίνει κάτι (και δεν είμαι διατεθειμένος για καφεδάκια και μαλακίες). Παντρεμένες 30+ είναι καλή περίπτωση (γιατί έχουν κι αυτές λερωμένη την φωλιά τους οπότε είσαι safe) αλλά... τι να κλάσουν οι σημερινές 30άρες μπροστά στα σημερινά πιπίνια!!!

Οπότε... γενικά προτιμώ τις "αμαζόνες στα σπιτάκια της κάβλας και της ηδονής" (που θα έλεγε κι ο pitsi!!!), όπου το deal είναι απλό: Σου αρέσει, πληρώνεις, μπαίνεις, γαμάς και φεύγεις κύριος κι ούτε τηλέφωνα, ούτε μηνύματα, ούτε καφέδες... που σε ξέρω που με είδες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom