You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
όχι φίλε μου κάποτε όλλα τελειώνουν και απλά δέχτηκα κριτικές μόνο για το σημείο των αντιπαραθέσεων μου και όχι για την συνολική μου παρουσία.
δεν έχω διάθεση να συμβιώσω με άτομα που μου βρίζουν την μητέρα τον πατέρα και απειλούν μέχρι και την ζωή μου.
εγώ στο γήπεδα έχω περάσει τα τελευταία 48 χρόνια της ζωής μου και έμαθα να συμβιώνω μέσα σε αυτά παρέα με τους φίλους μου αλλά και αγνώστους από όλες της ομάδες και όχι με τα κουτσαβάκια του πληκτρολογίου και ίσως και με τον φονιά του φίλαθλου του ΠΑΟ στην Παιανεία
οσο για το ζήτημα με το ραπ... θα σου στελιλω αύριο πμ
Κοιταξε φιλε...Η διαφωνια ειναι η επιτυχια σε καθε συζητηση...Υπο αυτη την βαση σε πολλα συμφωνω με σενα( και με αλλους...)και σε αλλα τοσα διαφωνω ...Κερδιζω απο σενα και κερδιζεις αλλου απο μενα .Ετσι εχουν οι σωστες κουβεντες και δη οι ιντερνετικες οπου δεν υπαρχει,σημειωτεον η αμεση -οπτικη ,επαφη....Προχθες διαφωνουσα πανω σε ενα θεμα με καποιους απο εδω και αυτοι επελεξαν να με βρισουν(γενικως δεν βριζω...)....Τι να εκανα..να εβριζα και εγω;Κατι που δεν μπορω να το ακουσω με τα αυτια μου και ειδικα βρισιες δεν ...με πιανουν...Μπορει καποιος να πληκτρολογησει οτι γαμει την μανα μου η την γυναικα μου η και την κορουλα μου αν πεσω σε παιδοφιλ...Αυτο τι παει να πει ..; οτι ειναι αληθεια η ακομα οτι εγω πρεπει να θυμωσω και ανταποδωσω...;
Αυτοι οι τυποι που εκφραζονται κατα αυτον τον τροπο,βριζοντας ιερα και οσια, παιρνουν αυτο που τους αξιζει τελικα...Δεν πρεπει να θυμωνουμε με τετοιους...Η απορριψη ερχεται μεσα απο την κοινωνια που ζουμε (στην περιπτωση μας ,στο σαιτ...)...
Εχεις το θαρρος να πεις την γνωμη σου οποια και να ειναι αυτη..; Καλως.Να την υποστηριξεις παραθετοντας επιχειρηματα,παλι καλως..σε τετοια βαση οι βρισιες δεν εχουν θεση(και λαμβαινουν αυτο που πρεπει-οι μοντ επρεπε να ειναι πιο αυστηροι σε αυτο-εβρισες; εστω και μαλακα;-παρε τον πουλο κοινως...)Οπως δεν εχει θεση ...και η αποχωρηση...
Γιατι μπορει να διαφωνησες με τον δεινα συμφορουμιτη και ο ηλιθιος να σε εβρισε αλλα η αποχωρηση σου θα τον ευχαριστησει....και θα βλαψει εμενα(τον αλλο,τον παραλλο..)που θα στερηθουμε ενα υγειες μελος που προσφερει και κουβεντιαζει κοσμια και μαθαινει απο τα επιχειρηματα σου (ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ..)
Κατσε εκει που εισαι ....πιες λιγο γραψαρχιδινη και γελα με το ποσο γελοιος μπορει να γινει καποιος....Στο κατω κατω αν ηταν απεναντι σου ...δεν θα τα ελεγε αυτα..οι περισσοτεροι μαγκες του πληκτρολογιου ειναι χεστες....
Επισκέπτης
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (15 Dvd)
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Η Ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Η Ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου γραμμένη με χρυσά γράμματα!
Θεαματκά στιγμιότυπα των αγώνων Μουντιάλ και συγκλονιστικές εμφανίσεις των διεθνών ποδοσφαιριστών, από το 1958 έως το 2002, σε μια συλλεκτική προσφορά σε 6 μέρη.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Η Ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Η Ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου γραμμένη με χρυσά γράμματα!
Θεαματκά στιγμιότυπα των αγώνων Μουντιάλ και συγκλονιστικές εμφανίσεις των διεθνών ποδοσφαιριστών, από το 1958 έως το 2002, σε μια συλλεκτική προσφορά σε 6 μέρη.
Συνημμένα
Επισκέπτης
Η Ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου γραμμένη με χρυσά γράμματα! 1958 - 2002!
Στιγμές δόξας του Μουντιάλ, αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου!
Πρωταγωνιστές :
Πελέ, Τσάρλτον, Μουρ, Μπεκενπάουερ, Εουσέμπιο, Ζέελερ, Ριβελίνο, Τοστάο, Ζέρσον, Κρόιφ, Νέεσκενς, Μίλερ, Μάγιερ, Κέμπες, Πασαρέλα, Αρντίλες, Ρόσι, Τζοφ, Σιρέα, Αντονιόνι, Ρουμενίγκε, Πλατινί, Τιγκανά, Ζιρές, Μαραντόνα, Λίνεκερ, Κέλεμανς, Ματέους, Ρομάριο, Μπεμπέτο, Ταφαρέλ, Μπάτζιο, Μπαρέζι, Ζιντάν, Βιεϊρά, Καρεμπέ, Ανρί, Τρεζεγκέ, Ριβάλντο, Ρ. Κάρλος, Καφού, Ρονάλντο, Μπέκαμ, Ροναλντίνιο, Καν, και πολλοί άλλοι.
Παιχνίδια που κρίθηκαν στα πέναλτι, διαιτητικά «εγκλήματα», ανατροπές και τραυματισμοί, σκληρά μαρκαρίσματα, αποκλεισμοί!
Η μοναδική παρουσία της Ελλάδας σε τελική φάση στα αμερικάνικα γήπεδα!
Πολυσυζητημένα γκολ που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ποδοσφαιρόφιλο, για πρώτη φορά στο Φόρουμ μας σε μια συλλεκτική προσφορά σε 6 μέρη.
Μέρος 1: 1958 – Σουηδία, 1962 – Χιλή
Μέρος 2: 1966 – Αγγλία, 1970 – Μεξικό
Μέρος 3: 1974 – Γερμανία, 1978 – Αργεντινή
Μέρος 4: 1982 – Ισπανία, 1986 – Μεξικό
Μέρος 5: 1990 – Ιταλία, 1994 – ΗΠΑ
Μέρος 6: 1998 – Γαλλία, 2002 – Ν. Κορέα / Ιαπωνία
Extra : 1966-2002: Τα 175 καλύτερα γκόλ των Μπουντιάλ
Στιγμές δόξας του Μουντιάλ, αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου!
Πρωταγωνιστές :
Πελέ, Τσάρλτον, Μουρ, Μπεκενπάουερ, Εουσέμπιο, Ζέελερ, Ριβελίνο, Τοστάο, Ζέρσον, Κρόιφ, Νέεσκενς, Μίλερ, Μάγιερ, Κέμπες, Πασαρέλα, Αρντίλες, Ρόσι, Τζοφ, Σιρέα, Αντονιόνι, Ρουμενίγκε, Πλατινί, Τιγκανά, Ζιρές, Μαραντόνα, Λίνεκερ, Κέλεμανς, Ματέους, Ρομάριο, Μπεμπέτο, Ταφαρέλ, Μπάτζιο, Μπαρέζι, Ζιντάν, Βιεϊρά, Καρεμπέ, Ανρί, Τρεζεγκέ, Ριβάλντο, Ρ. Κάρλος, Καφού, Ρονάλντο, Μπέκαμ, Ροναλντίνιο, Καν, και πολλοί άλλοι.
Παιχνίδια που κρίθηκαν στα πέναλτι, διαιτητικά «εγκλήματα», ανατροπές και τραυματισμοί, σκληρά μαρκαρίσματα, αποκλεισμοί!
Η μοναδική παρουσία της Ελλάδας σε τελική φάση στα αμερικάνικα γήπεδα!
Πολυσυζητημένα γκολ που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ποδοσφαιρόφιλο, για πρώτη φορά στο Φόρουμ μας σε μια συλλεκτική προσφορά σε 6 μέρη.
Μέρος 1: 1958 – Σουηδία, 1962 – Χιλή
Μέρος 2: 1966 – Αγγλία, 1970 – Μεξικό
Μέρος 3: 1974 – Γερμανία, 1978 – Αργεντινή
Μέρος 4: 1982 – Ισπανία, 1986 – Μεξικό
Μέρος 5: 1990 – Ιταλία, 1994 – ΗΠΑ
Μέρος 6: 1998 – Γαλλία, 2002 – Ν. Κορέα / Ιαπωνία
Extra : 1966-2002: Τα 175 καλύτερα γκόλ των Μπουντιάλ
Επισκέπτης
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 3K
- Εμφανίσεις