Νέα

Μικρά και μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 373
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
«Η ζωή μου είναι ένα καλάθι, είναι πολλά καλάθια, πολλές νίκες, πολλές διακρίσεις».

Νίκος Γκάλης

Η ζωή και τα μαγικά καλάθια του μεγαλύτερου Έλληνα μπασκετμπολίστα όλων των εποχών. Ένα αφιέρωμα στο «Nick the Greek» από τον Ελεύθερο Τύπο, με ντοκουμέντα από αγώνες, ιστορικό πλέον υλικό και συνέντευξη του Νίκου Γκάλη για την πορεία του στο χώρο της καλαθοσφαίρισης που συνδέθηκε άμεσα με την εξέλιξη του ελληνικού μπάσκετ. Από μία εποχή που στην Ελλάδα υπήρχαν τρία μεγάλα γήπεδα: του Άρη, του Πάοκ και της Εθνικής Ελλάδος...

Συνημμένα

• 6cqp5k4.jpg
    6cqp5k4.jpg
    257,1 KB · Εμφανίσεις: 25

Επισκέπτης
Ronaldinho - A day in the life of (Import)

Συνημμένα

• 61166.jpg
    61166.jpg
    75,7 KB · Εμφανίσεις: 53

Επισκέπτης
Rivaldo-Η μαγεία της μπάλας
(DVD Rip από εφημερίδα ΕΝΩΣΗ)

Πρόκειται για ένα DVD με μεγάλες στιγμές και πάρα πολλά γκολ απο τον βραζιλιανο σταρ της ΑΕΚ ,Ριβάλντο!Απολαύστε τον λοιπόν!

Συνημμένα

• 6d2n29i.jpg
    6d2n29i.jpg
    58,8 KB · Εμφανίσεις: 26

Επισκέπτης
Dream team

Η ομάδα των ομάδων

Ονειρο ήταν και πέρασε…
Ή μήπως όχι;

Η αρμάδα του Τσακ Ντέιλι προσγειώθηκε εκκωφαντικά στα παρκέ της Βαρκελώνης, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1992.

Μάτζικ, Τζόρνταν, Μπερντ, Μπάρκλεϊ, Ρόμπινσον, Γιούιν, Μαλόουν, Πίπεν, Μάλιν, Ντρέξλερ, Στόκτον και Λέτνερ καταργούν τους νόμους της βαρύτητας, εκτινάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη.

Συνημμένα

• scan10129ie3.jpg
    scan10129ie3.jpg
    48,5 KB · Εμφανίσεις: 33

Επισκέπτης
FORMULA 1

1950 - 2002

Ενα ταξίδι στο χρόνο και στην ιστορία της Formula 1, από το 1950 έως το 2002, με ιστορικές και τεχνικές λεπτομέρειες...

Συνημμένα

• scan10243ng3.jpg
    scan10243ng3.jpg
    34,6 KB · Εμφανίσεις: 30

Επισκέπτης
Eurobasket

Βελιγράδι 2005

Aναλυτική Περιγραφή

Ελλάδα Πρωταθλήτρια Ευρώπης 2005!

Στα γήπεδα του Βελιγραδίου, τον Σεπτέμβριο του 2005, όλη η Ελλάδα γεύτηκε την επιτυχία στη μεγαλύτερη γιορτή του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ. Ο Ελληνικός Αθλητισμός έγραψε άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του: την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλου από την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ των Ανδρών.

Οι αξέχαστες αυτές στιγμές του EUROBASKET 2005 περιλαμβάνονται σ' αυτή την συλλεκτική προσφορά μας που σας δίνουμε σε επτά μέρη με τους αγώνες:

ΜΕΡΟΣ 1: Γαλλία - Ελλάδα 50-64, (πρώτος γύρος)
ΜΕΡΟΣ 2: Ελλάδα - Σλοβενία 56-68, (πρώτος γύρος)
ΜΕΡΟΣ 3: Ελλάδα - Βοσνία 67-50, (πρώτος γύρος)
ΜΕΡΟΣ 4: Ελλάδα - Ισραήλ 67-61, (Μπαράζ)
ΜΕΡΟΣ 5: Ρωσία - Ελλάδα 61-66, (Προημιτελικός)
ΜΕΡΟΣ 6: Ελλάδα - Γαλλία 67-66 (Ημιτελικός)
ΜΕΡΟΣ 7: Ελλάδα - Γερμανία 78-62. (Τελικός)

Η κάθε μία από τις 7 προσφορές μας, περιέχει και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών του θριάμβου, σπάνιο δημοσιογραφικό υλικό της απονομής του Κυπέλου και τα συγκλονιστικότερα στιγμιότυπα της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, στα 7 μέρη που συνθέτουν την συλλογή αυτή, μπορεί κανείς να παρακολουθήσει και τους επτά αγώνες της Εθνικής Ομάδας, με την απ' ευθείας περιγραφή της Ελληνικής Τηλεόρασης, συνεντεύξεις του Παναγιώτη Γιαννάκη, των συνεργατών του και των διεθνών που δόθηκαν αμέσως μετά τη λήξη κάθε αγώνα, τα στατιστικά στοιχεία του παιχνιδιού, video-clip κάθε αναμέτρησης με τα highlights. Kαι βεβαίως την απονομή, τους πανηγυρισμούς και τα επινίκια στο Βελιγράδι, στο αεροπλάνο και στην Αθήνα.

Συνημμένα

• euromaxut1.jpg
    euromaxut1.jpg
    171,5 KB · Εμφανίσεις: 41

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 Αριωνα,κατ'αρχην τα συγχαρητηρια μου για την προσφορα σου στα μελη γενικως και ...ειδικως..(κουμμουναρε..)χαχαχα.Μπραβο ρε φιλε εισαι πολυ οκ τελικα...

Μια ερωτηση...επειδη εχω και εγω πααααρα πολυ μεγαλο αρχειο γενικως και αθλητικα και τραγουδια και ταινιες....σε παρακαλω πες μου πως κανω κομματια μια ταινια ας πουμε...και πως την ανεβαζω στο ραπιντ γιατι δεν το εχω κανει ποτε....εχω πριμιουμ στο ραπιντ...Αν τα καταφερω θα επακολουθησει ...χαμος.

Και κατι αλλο που το θυμηθηκα τωρα...τι εννοεις "..κυκνειο ασμα.." ;αν εννοεις αυτο που εννοω...κατσε οπως εισαι μη σε χεσω....

Επισκέπτης
  Αριωνα,κατ'αρχην τα συγχαρητηρια μου για την προσφορα σου στα μελη γενικως και ...ειδικως..(κουμμουναρε..)χαχαχα.Μπραβο ρε φιλε εισαι πολυ οκ τελικα...

Μια ερωτηση...επειδη εχω και εγω πααααρα πολυ μεγαλο αρχειο γενικως και αθλητικα και τραγουδια και ταινιες....σε παρακαλω πες μου πως κανω κομματια μια ταινια ας πουμε...και πως την ανεβαζω στο ραπιντ γιατι δεν το εχω κανει ποτε....εχω πριμιουμ στο ραπιντ...Αν τα καταφερω θα επακολουθησει ...χαμος.

Και κατι αλλο που το θυμηθηκα τωρα...τι εννοεις "..κυκνειο ασμα.." ;αν εννοεις αυτο που εννοω...κατσε οπως εισαι μη σε χεσω....
όχι φίλε μου κάποτε όλλα τελειώνουν και απλά δέχτηκα κριτικές μόνο για το σημείο των αντιπαραθέσεων μου και όχι για την συνολική μου παρουσία.
δεν έχω διάθεση να συμβιώσω με άτομα που μου βρίζουν την μητέρα τον πατέρα και απειλούν μέχρι και την ζωή μου.
εγώ στο γήπεδα έχω περάσει τα τελευταία 48 χρόνια της ζωής μου και έμαθα να συμβιώνω μέσα σε αυτά παρέα με τους φίλους μου αλλά και αγνώστους από όλες της ομάδες και όχι με τα κουτσαβάκια του πληκτρολογίου και ίσως και με τον φονιά του φίλαθλου του ΠΑΟ στην Παιανεία

οσο για το ζήτημα με το ραπ... θα σου στελιλω αύριο πμ

Επισκέπτης
Arion δεν πιστευω να ενοεις οτι θα αποχωρησεις απο το forum ε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom