Νέα

Microsoft Office

• Μέλος που άνοιξε το νήμα King Of East
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Καλησπερα..Μηπως εχουμε το microsoft office 2010 η το 2013.... Ευχαριστω...

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Σας ευχαριστω.. Αυτα εναι σε ελληνικα;;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εαν και εφόσον μερικοί ασχολείστε με "office" γιατί δεν πιάνεται στα χέρια σας το latex να βρειτε την υγεία σας;

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16

Είπα δυστυχώς γιατί είναι open source πρόγραμμα και θα ήθελα πολύ να υπάρχει μια καλή εναλλακτική.

Το Office της Microsoft είναι μακραν πιο σταθερό και λειτουργικό.

Σήμερα φτιάχνω κάτι στο Impress (το αντίστοιχο PowerPoint) και μου χει βγάλει το λάδι.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Είπα δυστυχώς γιατί είναι open source πρόγραμμα και θα ήθελα πολύ να υπάρχει μια καλή εναλλακτική.

Το Office της Microsoft είναι μακραν πιο σταθερό και λειτουργικό.

Σήμερα φτιάχνω κάτι στο Impress (το αντίστοιχο PowerPoint) και μου χει βγάλει το λάδι.
πες μου τι θες από το office και δεν το έχει το libreoffice και να σου πω ναι.
το να μου πετάς ότι είναι πιο σταθερή η μαλακία το office που κολλάει κάθε 3 και λίγο και λειτουργικό που έχει αλλάξει 3 φορές interface τα τελευταία 5 χρόνια είναι απαράδεκτο.
εγώ χρησιμοποιώ linux από το 2006 και με το libreoffice δεν είχα ποτέ ίχνος κολλήματος, πόσο δε μάλλον για κάποιο crash.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
πες μου τι θες από το office και δεν το έχει το libreoffice και να σου πω ναι.
το να μου πετάς ότι είναι πιο σταθερή η μαλακία το office που κολλάει κάθε 3 και λίγο και λειτουργικό που έχει αλλάξει 3 φορές interface τα τελευταία 5 χρόνια είναι απαράδεκτο.
εγώ χρησιμοποιώ linux από το 2006 και με το libreoffice δεν είχα ποτέ ίχνος κολλήματος, πόσο δε μάλλον για κάποιο crash.

Το LibreOffice είναι ελαφρώς καλύτερο από το OpenOffice, υποδεέστερο όμως του Office της Microsoft (κακά τα ψέματα).
Το πρόγραμμα τρώει κολλήματα. Προσπαθείς να μετακινήσεις αντικείμενα, να αλλάξεις μέγεθος και ιδιότητες και "αρνείται πεισματικά να συνεργαστεί".
Σήμερα μου κράσαρε κάθε φορά που έκανα copy-paste ένα γράφημα από αρχείο που είχε γραφεί με παλαιότερη έκδοση σε ένα άλλο.

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Γεια σας.. Το OFFICE 2013 που μου στειλατε το τρεχω και το κανω setup ...  Αυτο εχει τους  κωδικους; Η θα μου τους  ζητησει μετα!!!

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Καλημερα... Τα office 2013 αυτα  εχουν τους κωδικους για να τα τρεξω!!!

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.687
Πόντοι
31.558
Καλημερα... Τα office 2013 αυτα  εχουν τους κωδικους για να τα τρεξω!!!
μπορεί να μη χρειάζονται κωδικοί για να ξεκλειδώσει το πρόγραμμα, αλλά σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει κάποιο reedme για οδηγίες 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom